Τα αποτελέσματα του Β' ΓΥΡΟΥ Α1 ΑΝΔΡΩΝ 2008-09

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Φεβ 15, 2009 3:19 am

naruto έγραψε:Τωρα για τη διαιτησια η Βουλιαγμενη δε θα επρεπε να εχει παραπονα γτ σε γενικες γραμμες οι κυριοι με τα ασπρα την ευνοουν.

Για ποια παιχνίδια μιλάς ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Κυρ Φεβ 15, 2009 11:14 am

[quote="naruto"]Kαλα για το Σκαλοχωριτη δεν εχω τιποτα να πω,εκτος του οτι ειναι ο πλεον εμπαθης ανθρωπος που εχω γνωρισει..

Αλλο το ασχετος που υποστηριζει ο vs (και συμφωνο απολυτα) και αλλο το εμπαθης( που συμφωνο και επαυξανω).
Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος και φταινε αυτοι που τον κρατανε εκει. Ελπιζω να μην καταληξει σε καμοια συναντιση με κανενα Λαλια η Καρακοζη, γιατι πολλοι ειναι πουτον εχουν στην μπουκα.
Κυριοι της επιτροπης διαιτησιας προστατεψτε τον.... και προστατεψτε μας
w.p.4

Δημοσίευσηαπό pistolis » Κυρ Φεβ 15, 2009 1:15 pm

Εχω την εντυπωση οτι πλησιαζει η ωρα ενος παρομοιου συμβαντος.... και ο κ. Σκαλοχωριτης εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι το θυμα...
pistolis

Δημοσίευσηαπό freddos » Κυρ Φεβ 15, 2009 1:59 pm

Καλα αυτο με τα υπερ ,και καλα , σφυριγματα στη νοβ απλα δεν υπαρχει..
οπως και να εχει ομως χτες επρεπε να κερδισουν τον εθνικο ακομα κ με τετοια διαιτησια. πως να κερδισουν ομως? ειναι φανερα τα σημαδια κουρασης στην ομαδα. εχουν καει τα παιδια ,εγω ετσι νομιζω.
μακαρι να ηταν μονο ο σκαλοχωριτης. ειναι και αλλοι αλλα ναι ο συγκεκριμενος ειναι νο1 στη λιστα..και εγω φοβαμαι οτι δεν ειναι μακρια η ωρα ενος νεου καρακοζη..
freddos

Δημοσίευσηαπό doom » Κυρ Φεβ 15, 2009 2:36 pm

Απο ατομα που παρευρεθησαν στην Θεσσαλονικη (φιλοι μου και οχι ανθρωποι του Πανιωνιου), αλλα και απο 1 ανθρωπο του ΠΑΟΚ, εμαθα οτι η διαιτησια ηταν σχετικα καλη. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν τα βιντεο που πραγματικα μπορουν να αποδειξουν πολλα. Σε εναν δικο μας αγωνα στην Πατρα, μετρησα 26 λαθος σφυριγματα εις βαρος μας και 5 υπερ μας. Και ομως παραπονουμενοι ηταν οι αντιπαλοι μας.
Μονο η δημοσιοποιηση διαφορων φασεων του οποιουδηποτε αγωνα, μπορει να διαφωτισει την κατασταση.
Στο χθεσινο παιχνιδι εγινε μια φαση που θα μπορουσε να συζητηθει πολυ.
Με σκορ 8-9 στην αρχη του 4ου οκταλεπτου, ο διαιτητης αποβαλλει τον Βρανιες στο ξεκινημα της κοντρας μας. Ειναι η τριτη ποινη του παικτη του ΠΑΟ, ο οποιος δεν πηγαινει προς το σημειο της αποβολης. Παιζουμε παραπανω, και 4-5 δευτερολεπτα πριν την ληξη των 30, μπαινει νεος παικτης του ΠΑΟ μεσα, ενω ο Βρανιες δεν εχει βγει απο τον αγωνιστικο χωρο ακομα (ειχε πανω απο 5 μετρα για να φτασει στην περιοχη της αποβολης). Φωναζοντας, εφτασα μεχρι τα αντιπαλα 5 μετρα για να δει ο διαιτητης την συγκεκριμενη φαση. Οντως, ο αγωνας σταματησε, και οι διαιτητες αποφασισαν την εκ νεου αποβολη του παικτη που εισηλθε παρανομα στον αγωνιστικο χωρο, χωρις να τον αποβαλλουν με αντικατασταση και χωρις να δωσουν πεναλτυ υπερ μας, μια και υπηρχαν 8 παικτες στο γηπεδο, την ωρα που παιζοταν ο αγωνας. Η δικαιολογια ηταν, οτι ο παικτης λεει που αποβαλλεται με τριτη ποινη, δεν θεωρειται πλεον παικτης του αγωνα. Απιστευτα πραγματα.
Το θεμα ειναι οτι γκολ δεν βαλαμε, και οχι μονο αυτο, αλλα ο παικτης που επρεπε κανονικα να αποβληθει σκοραρε στην αμεσως επομενη επιθεση και εδωσε προβαδισμα στην ομαδα του 8-10.
Μετα την ληξη, μιλησα με τον παρατηρητη, ο οποιος μου εδειξε εναν κανονισμο που δεν αναφεροταν στην συγκεκριμενη φαση. Ο Πατλακας (παρατηρητης) μου ειπε οτι οι διαιτητες σωστα εδειξαν εκ νεου απλη αποβολη, αλλα μου δικαιολογησε την φαση εντελως διαφορετικα απο οτι μου ειπαν οι διαιτητες στην διαρκεια του αγωνα. Μαλιστα, στο τελος μου ειπε οτι ειχα δικιο και επρεπε να κανω ενσταση. Να τρεχουμε δηλαδη παλι στον αθλητικο δικαστη, ουσιαστικα χωρις λογο, αφου εδω χασαμε ενσταση οπου τιμωρηθηκε με 4 αγωνιστικες ο Μητροπουλος, αλλα στο δικο μας παιχνιδι αγωνιστηκε. Τι να πεις, ετσι ειναι αυτα.
Επισης, επειδη ανεφερα το βιντεο πιο πανω, και με δεδομενο πλεον οτι ολοι οι αγωνες βιντεοσκοπουνται, μπορω να πω οτι, παρακολουθωντας καποια παιχνιδια για κατασκοπια, ειδα διαιτησιες απιστευτες, οχι μονο με 1 η 2 λαθη, αλλα με συνεχομενα λαθος σφυριγματα. Και ειδικα φετος που ολα σχεδον τα παιχνιδια κρεμονται σε μια κλωστη, ακομα και ενα λαθος σφυριγμα μπορει να διαμορφωσει αποτελεσμα.

Να πω και λιγα λογια για τον αγωνα ΝΟΠ-ΠΑΟ 10-13
Και οι 2 ομαδες ξεκινησαν πολυ δυνατα, οπως αναμενοταν, με στοχο φυσικα την νικη. Στο πρωτο οκταλεπτο, οι φουνταριστοι ηταν εξαιρετικοι. Στην συνεχεια, κι ενω ο αγωνας πηγαινε γκολ γκολ, οι αμυνες προσαρμοστηκαν στους φουνταριστους, και απελευθερωθηκαν οι σουτερ απεξω. Στο ημιχρονο το σκορ ηταν 6-6.
Ο ΠΑΟ προηγηθηκε 7-6 στην αρχη του τριτου με μακρυνο σουτ. Στην συνεχεια περασαμε παλι μπροστα στο σκορ με 8-7, και στο σημειο εκεινο (4' πριν την ληξη του τριτου και μεχρι 1΄πριν το τελος της περιοδου), φυγαμε 3 φορες στην κοντρα η οποια κατεληξε απο 4-3 σε 1-0, αλλα η τελικη εκτελεση μας ηταν αποκαρδιωτικη με σουτ που κατεληξαν επανω στον Καραμπετσο, ο οποιος απο το σημειο εκεινο και μετα, ανεβηκε ψυχολογικα. Στο τελευταιο λεπτο του οκταλεπτου δεχθηκαμε το 8-8 οταν μετα απο το τριτο μας χαμενο τετ α τετ ο ΠΑΟ σκοραρε στην κοντρα. Στα τελευταια δευτερολεπτα της περιοδου, δεχτηκαμε ενα ακομα μακρυνο σουτ και το τριτο εληξε 8-9.
Στην αρχη του τεταρτου εγινε η φαση που περιεγραψα πιο πανω.
Στην συνεχεια, μειωσαμε παλι σε 9-10, και 4 λεπτα πριν το τελος κερδισαμε πεναλτυ το οποιο εχασε ο Χροσικ (απεκρουσε ο Καραμπετσος). Και οχι μονο αυτο, αλλα δεχτηκαμε αμεσως γκολ με νεο μακρυνο σουτ, και το σκορ εγινε 9-11. Νεα μειωση σε 10-11 αλλα μεχρι εκει. Ο ΠΑΟ ως πολυ πιο εμπειρος, οχι μονο κρατησε το αποτελεσμα, αλλα ανεβασε και την διαφορα στα 3 γκολ στο τελος του αγωνα.
Μπορω να πω οτι η νικη ουσιαστικα κερδηθηκε απο την πιο εμπειρη ομαδα, που βρισκεται και σε πολυ καλο φεγγαρι αυτη την περιοδο.
Ομαδες σαν την δικη μας, που στηριζονται στα νιατα και στον ενθουσιασμο, χρειαζονται λιγο και την τυχη μαζι τους. Εμεις πετυχαμε 6 γκολ στο παραπανω στα 8, αλλα χασαμε τα 2 τελευταια. Επισης ο ΠΑΟ, εβαλε ολα τα τελευταια παραπανω που κερδισε. Οι αποβολες ηταν 11-8 υπερ του ΠΑΟ και τα πεναλτυ 1-1.
doom

Δημοσίευσηαπό bellos » Κυρ Φεβ 15, 2009 3:45 pm

Στη Χίο χτες η διαιτησία ήταν καλή με εξαίρεση 2-3 φαλτσοσυρίγματα. Στην τελευταία φάση βέβαια η μπάλα πέρασε στο ντούλο ο αμυντικός ανέβηκε από πάνω του με τα χέρια στον ώμο , κλασική αποβολή , από τις φάσεις που δείχνονται στις σχολές, αλλά οι διαιτητές δεν σφύριξαν, όπως κάνουν συνήθως στις τελευταίες φάσεις. Νομίζω ότι αυτή η ανοησία, τελευταία φάση είναι άστο μην γίνει καμιά φασαρία πρέπει να τελιώσει.
Μακάρι να παίζουν τη Χίο εκτός όπως έπαιξαν την ΝΕΠ χτες. 50-50 εννοώ.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη, η Χίος έπρεπε να το έχει καθαρίσει από νωρίς αλλά στο τέλος πάλι καλά αφού γύρισε 2 γκολ διαφορά στα τελευταία 1 και 30.
bellos

Δημοσίευσηαπό mike » Κυρ Φεβ 15, 2009 4:15 pm

PEREZ έγραψε:Mike, όταν στον 1ο γύρο ο Κουρετας κένταγε, αλλά στο τέλος από την άλλη πλευρά ο Μοίραλης σφύριξε την αποβολή, σε φάση που ο Κουρέτας ήταν στο 1 μέτρο, γιατί η Διοίκηση του ΝΟΒ δέχθηκε νάναι διαιτητής σήμερα ο Μοίραλης, καλά οι άνθρωποι όπως σχολίασε και ο φώτιος είναι στον κόσμο τους και δεν έχουν καταλάβει τι τους περιμένει.

Δεν είχα δει το παιχνίδι που λες.

Σχολίασα αυτό που είδα. Η Βουλιαγμένη δεν ήταν καλή, ενώ ο Ενθικός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Πιστεύω ότι αν η Βουλιαγμένη θέλει να πετύχει κάτι καλό φέτος πρέπει να κερδίζει τον πρωτελευταίο της βαθμολογίας στην έδρα της ακόμα και με εχθρικές διαιτησίες.

Το γεγονός όμως είναι ότι η διαιτησία ήταν εχθρική και αυτό πρέπει να βάλει σε σκέψεις όλους τους ανρθώπους που αγαπάνε τον χώρο.

Όπως είπε και ο vs είναι χαρακτηριστικό ότι όταν τα πράγματα ξεκαθάρισαν υπέρ του Εθνικού, άρχισαν οι διαιτητές το ξεκάρφωμα σφυρίζοντας υπέρ της Βουλιαγμένης κραυγαλέες φάσεις.
mike

Δημοσίευσηαπό naruto » Κυρ Φεβ 15, 2009 4:28 pm

Μιλαω για το παιχνιδι στο λαιμο ΝΟΒ-ΝΕΠ.Μπορει η δικη μου ομαδα να εκανε λαθη που να της κοστισαν και να μην αξιζε να κερδισει,(χαμενα παραπανω στο τελος ντιμπλα του Αρτιν κ.α.) αλλα θεωρω οτι οι διαιτητες (ειδικα ο Αργυρος) οπου χρειαστηκε εδωσαν 2,3 σφυριγματα υπερ του ΝΟΒ o οποιος ηταν εξισου κακος με εμας.

Οσο για το χθεσινο παιχνιδι η διατησια ηταν κακκιστη με πολλα λαθη και για τις 2 ομαδες.Αυτες τις διαιτησιες πρεπει να τις χαρακτηριζουμε απαραδεκτες οχι 50-50...Απλα να πω οτι στο τελευταιο λεπτο μετα απο πολλες προκλησεις των οπαδων της Χιου,οι παικτες του παγκου της ΝΕΠ αντεδρασαν και ενεπλακησαν σε συγκρουση με την κερκιδα...Και ενω γινοταν αυτο οι διαιτητες και ο αλυταρχης οχι απλα δεν διεκοψαν το παιχνιδι(!!!) αλλα εγραψαν στο φυλλο αγωνα ενα παικτη της ΝΕΠ που επαιζε την ωρα των επεισοδιων...

Σορρυ για το off topic...
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Κυρ Φεβ 15, 2009 8:43 pm

Η ήττα – σοκ από τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική, φαίνεται πως ωφέλησε τον Εθνικό. Οι "κυανόλευκοι" έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών, καθώς πήραν τη νίκη με 13-9 στην έδρα της Βουλιαγμένη.

Μεταμορφωμένος σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Βουλιαγμένη από την πλευρά της έδειξε επηρεασμένη από την ήττα (5-1) της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη ΝΕΠ, ενώ δεν είχε στη σύνθεσή της και τον Δημήτρη Μιτελούδη, ο οποίος στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (14/02) τραυματίστηκε στο μάτι και χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Και τα Χανιά πάντως, εξακολουθούν να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι Χανιώτες πήραν ισοπαλία (11-11) από το Π. Φάληρο, το οποίο έφτασε κοντά στην ήττα και χρειάστηκε το γκολ του Γιάννη Βερύκοκου, 35 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη για να "σώσει" την παρτίδα.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχώρισε η ισοπαλία της Χίου με τη ΝΕ Πατρών, με τους Χιώτες να ισοφαρίζουν με εύστοχο πέναλτι του Γιώργου Φουντούλη, 52 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» 29-2 τον Ηρακλή, με τον 16χρονο Δημήτρη Τόχτα να πετυχαίνει το 29ο γκολ των "ερυθρολεύκων".

Αναλυτικά οι αγώνες:

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 11-12
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-3, 2-3, 3-3.
ΠΑΟΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Παπαγιαννάκης 3, Ντούνκα 2, Κατρουζανάκης 2, Αβ. Αληχανίδης 1, Παυλίδης 1, Φουρς 1, Μπομπιέν 1.
Πανιώνιος (Κώστας Λούδης): Θωμάκος 3, Μάζης 2, Κ. Μουρίκης 2, Βλοντάκης 2, Μιράλης 1, Κοκκινάκης 1, Παπαδόγκωνας 1.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης – Αδαμάσογλου.

Χίος – ΝΕ Πατρών 8-8
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-0, 3-4.
Χίος (Δημήτρης Μαυρωτάς): Γιώργ. Φουντούλης 3, Κατσαούνης 2, Φρανίτσεβιτς 1, Γιάν. Φουντούλης 1, Ντούλος 1.
ΝΕ Πατρών (Μίρο Τρούμπιτς): Μπλάνης 4, Βουκσάνοβιτς 2, Κωνσταντουδάκης 1, Στελλάτος 1.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης – Σπανούδης.

Ολυμπιακός – Ηρακλής 29-2
Τα οκτάλεπτα: 6-0, 9-0, 9-1, 5-1.
Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Χρ. Αφρουδάκης 5, Πέτκοβιτς 4, Θεοδωρόπουλος 4, Σάντα 3, Γ. Αφρουδάκης 3, Νικ. Κόχειλας 2, Νίκιτς 2, Σχίζας 2, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Κομάντινα 1, Τόχτας 1.
Ηρακλής (Μανώλης Γούναρης): Ζαρκαντζάς 1, Καλογεράς 1.
Διαιτητές: Δαμιανάκης – Μικεδάκης.

Π. Φάληρο – Χανιά 11-11
Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-3, 0-2, 4-2.
Π. Φάληρο (Θοδωρής Βλάχος): Γενηδουνιάς 3, Κόλιανιν 3, Δικαίος 2, Παπαδόπουλος 1, Βερύκοκος 1, Κατσουλάκης 1.
Χανιά (Ηλίας Μαχαίρας): Βουκίσεβιτς 5, Βιζυράκης 3, Βαμβουνάκης 1, Χαριτάκης 1, Αυγουστιανάκης 1.
Διαιτητές: Κουρέτας – Μοίραλης.

ΝΟ Πατρών – Παναθηναϊκός 10-13
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-3, 2-3, 2-4.
ΝΟ Πατρών (Δημήτρης Σελετόπουλος): Κολόμβος 4, Χρόσικ 2, Μερκουριάδης 1, Κανελλόπουλος 1, Κράτοσβιλ 1, Αλεξάντερ 1.
Παναθηναϊκός (Ντράγκαν Αντριτς): Βουλγαράκης 4, Κουντουδιός 3, Καφετζόπουλος 2, Τσόκας 2, Ορεμπ 1, Βράνιες 1.
Διαιτητές: Αργυρός – Κουρτίδης.

Βουλιαγμένη – Εθνικός 9-13
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-3, 3-5, 2-3.
Βουλιαγμένη (Γιάννης Γιαννουρής): Αναστασιάδης 2, Χάτεν 2, Καρούντζος 2, Ματουτίνοβιτς 2, Ελμισιάν 1.
Εθνικός (Δημήτρης Κρητικός): Πρίμορατς 4, Χατζηκυριακάκης 3, Ντέλας 2, Βαφειάδης 2, Παππάς 1, Μπουρνάζος 1.
Διαιτητές: Μοίραλης – Βασιλείου.
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Φεβ 16, 2009 1:24 am

:shock: "Χαριτάκης" ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό bellos » Δευτ Φεβ 16, 2009 1:38 am

Για να απαντήσω στον NARUTO, θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν καλή. Σίγουρα έγιναν λάθη όπως γίνονται σε όλα τα παιχνίδια. Και εγώ διαμαρτυρήθηκα πολλές φορές και θεωρώ ότι είχα δίκαιο, άλλωστε στην Ελλάδα το συνηθίζουμε.
Μια διαιτησία όμως είναι καλή όταν οι διαιτητές σφυρίζουν με το ίδιο πνεύμα από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και δεν κάνουν λάθη που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα.
Παρότι θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε από το τελευταίο μη σφύριγμα στην αποβολή στον ντούλο, αν και έγραψα ότι δυστυχώς έτσι συμπεριφέρονται οι διαιτητές στην τελευταία φάση, ξαναλέω ότι η διαιτησία ήταν καλή, ας πάψουμε να μανουριάζουμε συνέχεια.
Όσο για τα “επεισόδια” δεν ήθελα να γράψω για να μην ανάψω τα αίματα αλλά μια που το αναφέρεις ήθελα να ήξερα πότε ο παίκτης μπορεί να φέρεται ως φίλαθλος; Ποιος επιτρέπει σε παίκτες του πάγκου να κατευθύνονται προς την κερκίδα επειδή κάποιοι τους έβρισαν (αν ισχύει γιατί εγώ ήμουν στην άλλη κερκίδα αλλά δεν θέλω να το αμφισβητήσω); Πόσοι παίκτες έπρεπε να αποβληθούν από την ΝΕΠ ; ίσως όλος ο πάγκος; Αν αυτό συνέβαινε σε μια καυτή έδρα και όχι στη Χίο, που τα τελευταία χρόνια πηγαίνουν τρεις και ο κούκος, και θρηνούσαμε θύματα ποιος θα έφταιγε;
Φυσικά για αυτό το γεγονός δεν φταίνε μόνο οι διαιτητές που δεν διέκοψαν τον αγώνα αλλά και ο αλυτάρχης που ρέμβαζε στην γραμματεία. Και η ΚΟΕ που στηρίζει το άθλημα στέλνοντας σε κολυμβητήρια κάποιους αλυτάρχες ή άλλους άρχοντες του αγώνα που έχουν πάρει σύνταξη και τρέχουν για τα προστοζείν. Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους, μπορεί να είναι καλοί άνθρωποι και συμπαθείς αλλά έτσι ούτε προστατεύεται ούτε προάγεται το άθλημα.
Αυτά χωρίς ίχνος αντιπαλότητας και χωρίς να θέλω να επανέλθω.
bellos

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Φεβ 16, 2009 2:02 am

naruto, σε ό,τι αφορά τη Βουλιαγμένη, ξεκινάς και γράφεις ότι "οι διαιτητές την ευνοούν". Επεξηγείς αργότερα ότι αναφέρεσαι σε ένα μόνο παιχνίδι. Δεν το έχω δει το συγκεκριμένο και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αλήθεια λέω και δεν αποφέυγω το σχόλιό σου με ντρίμπλα.

Μιλάμε όμως για +2 βαθμούς τη στιγμή που για άλλες ομάδες ακούς ότι "ε, όλο και κάτι θα κάνουν φέτος. Και μην ξεχνάς, έχουν έδρα". Και μετά πράγματι υποδέχονται αντιπάλους και αρχίζει να στάζει το αίμα. Δε μιλάω για τη ΝΕΠ.

Επίσης, άλλο το να παίζει χάλια κάποιος και άλλο το να παίρνει βαθμούς. Το να παίξεις χάλια αφορά τη σύγκριση με τις δικές σου δυνατότητες. Το να πάρεις τους βαθμούς αφορά τη σύγκριση με τον αντίπαλο. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Έχεις δικαίωμα να παίξεις χάλια και να κερδίσεις. Οι διαιτητές δεν είναι στην πισίνα για να βαθμολογούν ποιος υστερεί λιγότερο και να του δίνουν τη νίκη.

Μια και τα πάντα κρίνονται πια στις λεπτομέρειες, καλό θα είναι στο εξής να αποφεύγονται ορισμοί διαιτητών σε παιχνίδια που αφορούν άμεσα ομάδες στις οποίες εμπλέκονται συγγενικά τους πρόσωπα (γαμπροί, παιδιά, αδερφές κλπ.). Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας θα τα ακούσουμε αλλά καλό είναι να τα λέμε. Γιατί οι διαιτητές είναι σίγουρο ότι είναι τίμιοι αλλά καλό είναι να φαίνονται κιόλας.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό naruto » Δευτ Φεβ 16, 2009 3:26 am

Vs οσον αφορα τα φετινα παιχνιδια μονο αυτο εχω δει οποτε μονο γι αυτο εχω αποψη.Επισης στο ΝΕΠ-ΝΟΒ της προηγουμενης εβδομαδας ειχαμε και παλι πολλα εντελως αδικαιολογητα λαθη εις βαρος των δυο ομαδων και ισως περισσοτερα για τη δικη μου ομαδα.Αυτο που ειπα αρχικα παντως απορρεει ως γενικη εικονα που εχω για τη Βουλιαγμενη ως συλλογο και αυτη ειναι οτι προκειται για μια ομαδα που εγω τουλαχιστον σπανια εχω δει τη διατησια αδικωντας την να της στερει κατι.

Καλα για τους ορισμους διατητων αυτο που λες θα επρεπε να το θεωρουμε αυτονοητο..Οχι να τιθεται και θεμα προς συζητηση..

Προς bellos
Διαφωνω καθετα.Η διατησια ηταν κακκιστη.Εδινε αποβολες στο Ντουλο που δεν ηταν ουτε φαουλ και δεν του εδινε αλλες που ηταν 100% ποινες.Δεν εδωσε ουτε ενα επιθετικο στο μικρο Φουντουλη που σε καθε φαση του παιχνιδιου εσπρωχνε με το χερι του για να παρει καλη θεση.Σε πολλες περιπτωσεις δεν τιμωρησε παικτες που πεταξαν την μπαλα (και των δυο ομαδων) ενω ειχαν κανει φαουλ,χαρισε ανυπαρκτο φαουλ στο 5μετρο του Φρανισεβιτς,στο πεναλτι του Μισσεντζη δεν τον αφησαν να πεταχτει οπως σφυριξαν και δεχτηκε γκολ ακινητος...Ανυπαρκτη αποβολη με αντικατασταση του Μπλανη στο τελευταιο λεπτο...
Και πολλες αλλες φασεις οι οποιες οπως ολες αυτες που ανεφερα δεν ηταν αμφισβητουμενες αλλα καθαρα λαθη.Θεωρω οτι και οι δυο δαιτητες δεν ειχαν τον ελεγχο του αγωνα σε κανενα σημειο του..Για μενα ειναι απολυτα υπευθυνοι για το χαος που επικρατησε αργοτερα..Αυτοι μαζι με τον αλυταρχη που ακουγε να του βριζουν οτι ειχε και δεν ειχε οπως μου ειπε στο αεροδρομιο και δεν ηθελε να οξυνει τα πνευματα με μια διακοπη αγωνα...

Οσον αφορα τους συμπαικτες μου πιστευω οτι ανεξαρτητα απο τις απαραδεκτες προκλησεις που δεχτηκαμε ,απο τους οπαδους μιας ομαδας που εμεις φιλοξενησαμε με τον καλυτερο τροπο, ειναι αδικαιολογητοι για τον τροπο που αντεδρασαν.Η εμπειρια και τα χρονια στην πισινα αυτων που ενεπλακησαν καθιστουν ακομα περισσοτερο αδικαιλογητη την πραξη τους και εγω προσωπικα νιωθω εξαιρετικα ασχημα για την εικονα που επεδειξε η ομαδα μου.Καποιοι βεβαια προσπαθουσαν να ηρεμησουν τα πνευματα αλλα αυτοι που ξεκινησαν την αντιπαραθεση σιγουρα επρεπε να τιμωρηθουν.Οπως φυσικα θα επρεπε να τιμωρηθει και η Χιος.

Αλλα τι λεμε τωρα...Εδω οι διατητες δεν ειδαν καν τι γινοταν και ο αλυταρχης ειχ λουφαξει στο κουκουλι της γραμματειας..Οχι οτι αν εβλεπαν θα εκαναν τιποτα.Στο Χαλανδρι πριν λιγους μηνες ανοιξαν κεφαλια και δεν εγινε τιποτα...Αυτο που βλεπω ειναι οτι αντι να θωρακισουμε το χωρο μας απο φαινομενα βιας τον αφηνουμε ολοενα και πιο ευαλωτο...Αντι να απομονωσουμε τους Πλυτταδες και να καταδικασουμε τα τσιρακια τους κοιταμε την αναρμοστη συμπεριφορα των παικτων..
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό freddos » Δευτ Φεβ 16, 2009 4:28 pm

Προφανως δεν εχεις δει πολλα παιχνιδια της νοβ για να το λες αυτο.. Λαθος εικονα εχεις παντως εκτος κ αν θεωρεις οτι στα μεταξυ σας παιχνιδια αδικητε η ομαδα σου πιο συχνα.. Απλα να υπενθυμισω τις σφαγες που γινονταν επι χρονια στους αλησμονητους τελικους με το γαυρο..
Αυτα. Τωρα για τις διαιτησιες ο καθενας το βλεπει απο τη δικη του οπτικη γωνια. Οπως κ να εχει οι διαιτητες , ιδιαιτερα στην επαρχια , παιζουν εδρα αρκετα για να μην πω πολυ. Το ιδιο σιγουρα κανουν κ στη πατρα κ στη θεσ/νικη κ στα χανια κ στη χιο.Οσοι παιζουν χρονια τα περιμενουν ολα αυτα. απλα φετος ειναι λεπτες οι ισορροπιες κ πολλα κ τρανταχτα τα φαλτσοσφυριγματα κ μπορει να μην αργησει ο νεος καρακοζης!!
freddos

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Δευτ Φεβ 16, 2009 9:45 pm

vs έγραψε::shock: "Χαριτάκης" ;

vs, εννοείς ότι είναι ο Τσακιράκης ?
PEREZ

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Φεβ 16, 2009 11:01 pm

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι :shock: Μπήκαν πολλά γκολ. Τον Χαριτάκη πάντως δε θυμάμαι να τον είδα !!! Αυτό εννοώ.

Αλήθεια, γιατί το site της ΚΟΕ δεν έχει συμπεριλάβει τα στατιστικά των 2-3 τελευταίων αγώνων των Χανίων ; Μόνο αυτοί λείπουν. Είναι σύμπτωση ή συμβαίνει κάτι ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό naruto » Τρί Φεβ 17, 2009 1:50 am

freddos έγραψε:Προφανως δεν εχεις δει πολλα παιχνιδια της νοβ για να το λες αυτο.. Λαθος εικονα εχεις παντως εκτος κ αν θεωρεις οτι στα μεταξυ σας παιχνιδια αδικητε η ομαδα σου πιο συχνα.. Απλα να υπενθυμισω τις σφαγες που γινονταν επι χρονια στους αλησμονητους τελικους με το γαυρο..
Αυτα. Τωρα για τις διαιτησιες ο καθενας το βλεπει απο τη δικη του οπτικη γωνια. Οπως κ να εχει οι διαιτητες , ιδιαιτερα στην επαρχια , παιζουν εδρα αρκετα για να μην πω πολυ. Το ιδιο σιγουρα κανουν κ στη πατρα κ στη θεσ/νικη κ στα χανια κ στη χιο.Οσοι παιζουν χρονια τα περιμενουν ολα αυτα. απλα φετος ειναι λεπτες οι ισορροπιες κ πολλα κ τρανταχτα τα φαλτσοσφυριγματα κ μπορει να μην αργησει ο νεος καρακοζης!!

Mονο τα παιχνιδια που εχω παιξει ως αντιπαλος σε παιδικα εφηβικα και ανδρικα πρωταθληματα ειναι αρκετα για να εχω γνωμη...Μπορει αυτη να ειναι αντιθετη με τη δικη σου αλλα σιγουρα δεν το λεω ετσι για να το πω αλλα επειδη το πιστευω.Και σαν μαθηματικος που εχω σπουδασει ξερω ποτε ενα δειγμα (αγωνων ) ειναι αξιοπιστο για γενικευσεις και συμπερασματα. :P

Μην κοιτας τα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο μονο,που ειναι μια ομαδα που παιρνει σφυριγματα σε ολα τα αθληματα...Που και σε αυτα τα παιχνιδια ακομα,τα πολυ κακα ποσοστα στον παικτη παραπανω του ΝΟΒ ευθυνονται περισσοτερο απο τους διαιτητες για απωλεια πρωταθληματων..
Ισως νιωθω ετσι επειδη μεγαλωσα σε μικρες ομαδες και ξερω πως ειναι να σου συμπεριφερονται διαιτητες (και οχι μονο..) ασχημα.Και στο κατω κατω δε λεω κατι κακο..Μαγκια των αθλητων και των παραγοντων του ΝΟΒ ειναι που κερδισαν με την αξια τους το σεβασμο και την ευνοια στην εδρα τους..

Oσο για την επαρχια οι εδρες σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτες που ηταν καποτε..Εγω θυμαμαι στην Α2 οταν επαιζα αντιπαλος με την Πατρα να φευγω με συνοδεια απο το κλουμβητηριο.Τωρα βλεπω την εξεδρα μας και μοιαζει με κοινο πολιτιστικης εκδηλωσης (εκτος απο κανα δυο εξαιρεσεις :P)

Τεσπα νομιζω εξαντλησαμε το θεμα:)Aς ελπισουμε στους εναπομειναντες αγωνες πρωταγωνιστες να ειναι οι παικτες (για την αποδοση τους στο νερο) και οχι οποιοσδηποτε αλλος...
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Φεβ 17, 2009 2:11 am

naruto έγραψε:Aς ελπισουμε στους εναπομειναντες αγωνες πρωταγωνιστες να ειναι οι παικτες (για την αποδοση τους στο νερο) και οχι οποιοσδηποτε αλλος...

Σοφη κουβέντα. Και είναι και ενδιαφέρον φέτος το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τρί Φεβ 17, 2009 4:49 am

doom έγραψε:Απο ατομα που παρευρεθησαν στην Θεσσαλονικη (φιλοι μου και οχι ανθρωποι του Πανιωνιου), αλλα και απο 1 ανθρωπο του ΠΑΟΚ, εμαθα οτι η διαιτησια ηταν σχετικα καλη. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν τα βιντεο που πραγματικα μπορουν να αποδειξουν πολλα.

Doom εφαγες !!! παπα ... δυστηχώς ή ευτυχώς δωσαμε αδεια στον εικονολήπτη mas... & ΣΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ εκτος αν σου επε για τα δυο δίλεπτα που τραβηξε η Ε.Τ.3 !!!

http://waterpolopaok.wordpress.com
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Φεβ 17, 2009 10:10 am

Κανεις δεν μου μιλησε για καμερα στην Θεσσαλονικη. Απλα θεωρησα δεδομενο οτι εναν αγωνα στην εδρα σου τον μαγνητοσκοπεις.
Τωρα, που δεν εχετε τον αγωνα, οτι και να λετε εσεις, οι Πανιωνιοι η οποιοσδηποτε αλλος πανε στα σκουπιδια. Ολοι δικιο εχετε, αλα αντε να το βρειτε...
doom

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες