ΕΘΝΙΚΟΣ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Μάιος 12, 2009 11:50 pm

Βρέξει-χιονίσει ; :wink:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό babakida » Τετ Μάιος 13, 2009 1:31 am

vs έγραψε:Βρέξει-χιονίσει ; :wink:
απο οτι φαινεται
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό naruto » Τετ Μάιος 13, 2009 1:34 am

Μετα τη φετινη εικονα ο Εθνικος πρεπει να κανει πολυ προσεκτικες κινησεις..

Απο τη μια ειναι θετικο να ξεκινας νωρις το σχεδιασμο της νεας χρονιας, απο την αλλη η βιασυνη δεν κανει παντα καλο...
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό babakida » Τετ Μάιος 13, 2009 12:34 pm

Η διοίκηση του Εθνικού ήθελε κάποιον φιλόδοξο προπονητή που να χτισει μια νεα ομαδα απο το μηδέν.Τρια ηταν τα ονοματα που εξεταστηκαν .Ο Πλασμάγιερ λογο του εργου που εχει δείξει με τις γυναικες.Ο Κουνδουρακης λογο της εμπειριας του στο να οργανωνει και να χτιζει ομαδες.Αλλα τελικα μετα απο μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και με τους τρεις κατεληξαν στον Σακη τον Κεχαγια,που πληρούσε τα στανταρ της διοικησης συν οτι ειναι παιδι του Εθνικου.Μην αποκλείσετε να δουμε διπλα του Κουνδουρακη μαζι με Καρολογο σαν τεχνικους συμβουλους.
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Μάιος 13, 2009 1:12 pm

babakida έγραψε:Εκλεισε ο Κεχαγιας προπονητης

στο ΚΟΠΙ το εμαθαν???
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Μάιος 13, 2009 1:29 pm

babakida έγραψε:Η διοίκηση του Εθνικού ήθελε κάποιον φιλόδοξο προπονητή που να χτισει μια νεα ομαδα απο το μηδέν.Τρια ηταν τα ονοματα που εξεταστηκαν .Ο Πλασμάγιερ λογο του εργου που εχει δείξει με τις γυναικες.Ο Κουνδουρακης λογο της εμπειριας του στο να οργανωνει και να χτιζει ομαδες.Αλλα τελικα μετα απο μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και με τους τρεις κατεληξαν στον Σακη τον Κεχαγια,που πληρούσε τα στανταρ της διοικησης συν οτι ειναι παιδι του Εθνικου.Μην αποκλείσετε να δουμε διπλα του Κουνδουρακη μαζι με Καρολογο σαν τεχνικους συμβουλους.

Ο Κουνδουράκης μπαλαντέρ... πάει με όλα ! καιρό είχε να αναφερθεί το όνομα του στην επικαιρότητα :)
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό naruto » Τετ Μάιος 13, 2009 3:20 pm

Οποτε να φανταστω οτι θα εχουμε και αλλους πρωην παικτες του εθνικου να ακολουθουν το Σακη..
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Μάιος 13, 2009 6:38 pm

Αν μαζευτούν πολλοί,προκοπή δεν θα γίνει...
Γνώμη μου...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Παρ Μάιος 15, 2009 12:27 am

Ο Κουνδουρακης λογο της εμπειριας του στο να οργανωνει και να χτιζει ομαδες

...ειλικρινα, δεν εχω τιποτα μ'αυτο το παιδι... ουτε που τον ξερω...αλλα... ελεος ρε παιδια...
DIOGO

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Παρ Μάιος 15, 2009 12:32 am

... δηλαδη .. ΕΛΕΟΣ!!!... Θα βγουνε τα πλακακια να μας κυνηγανε ρεεεεε!!!
DIOGO

Δημοσίευσηαπό lupo » Παρ Μάιος 15, 2009 9:29 am

Να το παλικαρι που σκασε παλι μυτη!!!!
Για πες μας ρε Babagida που ξερεις τοσο καλα τον Κουνδουρακη, σε πια ομαδα ηταν και ειναι ειδικος στο να χτιζει ομαδες? Στα Χανια επειδη εχω σχεσεις και ρωτησα, γελαγανε. Οποιος θελει ας ρωτησει τον Ηλια στα Χανια να του πει. Στον Ολυμπιακο στα κοριτσακια καταλαβανε πολυ καλα τι κανανε και το διορθωσανε ευτυχως. Δεν τα λεω εγω αυτα. Απλα ρωτησα και εμαθα λεπτομερειες απο περσι το φθινοπωρο που ξεκινησατε να κανετε αυτη τη διαφημηση. Εχετε καταντησει γραφικοι πλεον με αυτο το θεμα. Αφηστε τον να δουλεψει , οταν θα βρει δουλεια ο ανθρωπος, να δειξει καποιο εργο στο χωρο μας και μετα εδω ειμαστε να του δωσουμε ολους τους επαινους.
Δηλαδη ο Μπεμπης που ειναι απο την εποχη των δεινοσαυρων στο χωρο μας τι επρεπε να κανει? Να βγαζει αφισα καρτα κορνιζα με το ονομα του? Σεμνα και ταπεινα φιλε μου.
Με αυτα που κανετε του δημιουργειται μια αντιπαθητικη εικονα στους συναδελφους του προπονητες που εχουν δωσει εργο και δεν προσπαθουν με τρικ να φτιαξουν το image τους δια μεσου internet .
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Μάιος 15, 2009 10:33 am

lupo έγραψε:... ο Μπεμπης που ειναι απο την εποχη των δεινοσαυρων !!!
... αμαν καρφί !!! ο προφυλακτήρας δεν ειναι τίποτα ... μπροστά σε αυτό ! !! :wink: :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό doom » Παρ Μάιος 15, 2009 11:38 am

Τελευταία επεξεργασία από doom και Τρί Ιουν 08, 2010 8:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό naruto » Παρ Μάιος 15, 2009 12:02 pm

Παντως τωρα που το σκεφτομαι ειναι αρκετα λογικη επιλογη ισως και αναμενομενη!

Αν αναρωτιομουν ποιος προπονητης εχει να επιδειξει καλο εργο στην Α2 και θα ταιριαζε στον Εθνικο,Ο Σακης θα μου ερχοταν πρωτος στο μυαλο.Αν και δε νομιζω οτι το θεμα εχει κλεισει,ειδικα με το πρωταθλημα της Α2 να ειναι σε εξελιξη.
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό babakida » Παρ Μάιος 15, 2009 9:26 pm

lupo έγραψε:Να το παλικαρι που σκασε παλι μυτη!!!!
Για πες μας ρε Babagida που ξερεις τοσο καλα τον Κουνδουρακη, σε πια ομαδα ηταν και ειναι ειδικος στο να χτιζει ομαδες? Στα Χανια επειδη εχω σχεσεις και ρωτησα, γελαγανε. Οποιος θελει ας ρωτησει τον Ηλια στα Χανια να του πει. Στον Ολυμπιακο στα κοριτσακια καταλαβανε πολυ καλα τι κανανε και το διορθωσανε ευτυχως. Δεν τα λεω εγω αυτα. Απλα ρωτησα και εμαθα λεπτομερειες απο περσι το φθινοπωρο που ξεκινησατε να κανετε αυτη τη διαφημηση. Εχετε καταντησει γραφικοι πλεον με αυτο το θεμα. Αφηστε τον να δουλεψει , οταν θα βρει δουλεια ο ανθρωπος, να δειξει καποιο εργο στο χωρο μας και μετα εδω ειμαστε να του δωσουμε ολους τους επαινους.
Δηλαδη ο Μπεμπης που ειναι απο την εποχη των δεινοσαυρων στο χωρο μας τι επρεπε να κανει? Να βγαζει αφισα καρτα κορνιζα με το ονομα του? Σεμνα και ταπεινα φιλε μου.
Με αυτα που κανετε του δημιουργειται μια αντιπαθητικη εικονα στους συναδελφους του προπονητες που εχουν δωσει εργο και δεν προσπαθουν με τρικ να φτιαξουν το image τους δια μεσου internet .
Lupo κανονικα τωρα θα πρεπει να ασχοληθεις με την ομαδα σου που σε λιγες μερες θα προσπαθησει να διεκδικήσει την ανοδο για πρωτη φορα στην ιστορια της.Τι εχεις τα τρία τουλαχιστον προφιλ;Δεν εχεις τι να πεις και γραφεις για τον Κουνδουρακη συνεχεια.Πηγαινε τωρα που αρχισαν τα play off σε καμια πισινα να δεις κανενα παιχνιδακι να μαθεις κατι,μπορει να σου χρησιμεύσει.Ασε λοιπον τον καναπε και το pc και τρεχα.
Άβαταρ μέλους
babakida

Δημοσίευσηαπό lupo » Σάβ Μάιος 16, 2009 3:26 pm

babakida έγραψε:
lupo έγραψε:Να το παλικαρι που σκασε παλι μυτη!!!!
Lupo κανονικα τωρα θα πρεπει να ασχοληθεις με την ομαδα σου που σε λιγες μερες θα προσπαθησει να διεκδικήσει την ανοδο για πρωτη φορα στην ιστορια της.Τι εχεις τα τρία τουλαχιστον προφιλ;Δεν εχεις τι να πεις και γραφεις για τον Κουνδουρακη συνεχεια.Πηγαινε τωρα που αρχισαν τα play off σε καμια πισινα να δεις κανενα παιχνιδακι να μαθεις κατι,μπορει να σου χρησιμεύσει.Ασε λοιπον τον καναπε και το pc και τρεχα.
Oπως σου ειπα εχω μαθει πολλα για σενα Βασιλακη. Εγω την παλια μου ομαδα την υποστηριζω και το λεω. Οπως και οτι τον μονο Κουνδουρακη που εχω ακουστα ειναι ο αδελφος σου που ειναι τερματοφυλακας στο περιστερι. Τα 3 η 4 η 5 account δεν τα χρειαζομαι γιατι ειμαι πολυ γνωστος στο χωρο. Εσυ ομως δεν μας εχεις πει το χαρτι προπονητου τοχεις παρει απο τα παρατραγουδα της αννιτα πανια? Επισης σε εκεινο το απολογητικο χαρτι που χες στειλει σε καποιο προπονητη τι εγραφες? Για αυτο το λογο προτιμοτερο να μην μου απευθεινεις το λογο. Αλλωστε δεν γραφω εγω για σενα εσυ κανεις συνεχεια ψευδη διαφημηση στον εαυτο σου και εγω απαντω!
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό lupo » Σάβ Μάιος 16, 2009 3:41 pm

lupo έγραψε:Δηλαδη ο Μπεμπης που ειναι απο την εποχη των δεινοσαυρων στο χωρο μας τι επρεπε να κανει?.
Μητσο μη το παρεις στραβα αυτο που γραψα. Το ειπα γιατι αναγνωριζω τα χρονια σου και αυτα πουχεις προσφερει στο χωρο μας. Απλα δε δεχομαι τις στημενες καταστασεις απο τυχαιους και σε χρησιμοποιησα σα παραδειγμα προς μιμηση.
Άβαταρ μέλους
lupo

Δημοσίευσηαπό doom » Σάβ Μάιος 16, 2009 6:53 pm

Τελευταία επεξεργασία από doom και Τρί Ιουν 08, 2010 8:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doom

Δημοσίευσηαπό vs » Κυρ Μάιος 17, 2009 10:20 pm

Όποιος έχει την καλοσύνη, ας περάσει και από δω.
http://www.h2opolo.gr/forum/viewtopic.php?t=1710
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Κυρ Μάιος 17, 2009 10:49 pm

vs έγραψε:Όποιος έχει την καλοσύνη, ας περάσει και από δω.
http://www.h2opolo.gr/forum/viewtopic.php?t=1710
απαγορευεται το promotion σε θεσεις .... του Υπογραφωντος !!!
Άβαταρ μέλους
fotis2310

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες