ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Αύγ 04, 2008 10:44 am

Είσαι σίγουρος ότι λέγεται Χριστόφορος ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό otto11 » Δευτ Αύγ 04, 2008 12:09 pm

Εντάξει ρε παιδιά δεν λέγεται Χριστόφορος λέγεται Χριστόδουλος το παιδί και είναι και καλός αλλά είναι ο μόνος.
Εμείς παλιά βγάζαμε Δίδυμα δεν έβγαινε ένας μόνος του.
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό $of!@ » Δευτ Αύγ 04, 2008 12:27 pm

...o "Aρχιτεκτονας"??????????τι ακριβως εννοεις otto?
$of!@

Δημοσίευσηαπό otto11 » Δευτ Αύγ 04, 2008 12:39 pm

Αρχιτέκτονας= Στις Νίκες ήταν έργο αποκλειστικά δικό του.....Στις ήττες φταίγανε αποκλειστικά οι παίκτες και φυσικά όχι όλοι αλλά οι "απ'εξω" δηλαδή αυτοί που δεν είχαν σχέση με το συμβούλιο.

Έχεις δεί ποτέ να βάζεις γκόλ και να ακούς μπινελίκι αυτό μόνο ο Αρχιτέκτονας το έχει κάνει.
Ε μία δύο τρείς δεν αντέχεται αυτό με τίποτα.....

Τι να πείς τώρα ότι και να πείς δεν έχει πλεόν νόημα.......
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό doom » Δευτ Αύγ 04, 2008 8:40 pm

otto11 έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά δεν λέγεται Χριστόφορος λέγεται Χριστόδουλος το παιδί και είναι και καλός αλλά είναι ο μόνος.
Εμείς παλιά βγάζαμε Δίδυμα δεν έβγαινε ένας μόνος του.

Δεν ειναι ο μονος καλος αυτην την εποχη. Θα το δεις αυτο φετος...
doom

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Δευτ Αύγ 04, 2008 9:03 pm

moxito έγραψε:ΜΙΚΡΟ ΕΙΠΑ.....
Φουνταριστος?90?
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό $of!@ » Δευτ Αύγ 04, 2008 9:08 pm

Toσο μικρος?!??!?!? :roll:
$of!@

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τρί Αύγ 05, 2008 3:08 am

Λοιπόν αγαπητή μου sofi αν είμαι μικρός επειδή η γνώμη μου είναι αυτή και δεν αρέσει ε λοιπόν καλύτερα να με λέτε μικρούτσικο....

Πάντως η αλήθεια είναι αυτή εκτός αν νομίζετε οτι η ομάδα του ΝΟΠ την δεκαετία του 90 άξιζε μόνο ένα Κύπελλο.....

Τελικά το αν και πόσο είναι επιτυχημένος κάποιος δεν ελε΄γχεται μόνο απο το τι έχει κερδίσει αλλά και απο το τι μπορούσε να κερδίσει και δεν τα κατάφερε....

Κρίμα για τι θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβετε τι κακό έχει κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο πατραικό πόλο.

Μάλλον πολλοί το ξέρουν αλλά δεν το λένε...

Είναι βλέπεις το γνωστό εκεί που φτύνουν γλύφουν για να είναι μέσα στον χώρο......

Τέλος πάντων επειδή δεν είμαι κομπλεξικός ωδείλω να ομολογίσω ένα μόνο πράγμα οτι το αγαπάει αυτό που κάνει.....

Αλλά πολλές φορές η ιστορία έχει δείξει οτι αυτός που καταστρέφει κάτι μπορεί να το αγαπάει κιόλας....

Αυτα όποιος έχει αντίρησση ευχαρίστως να το συζητήσουμε.....`εδώ θα είμαι τριγύρω...
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό TooTall » Παρ Αύγ 08, 2008 10:18 am

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=18211
Ο Χρονόπουλος που προέρχεται από τα σπλάχνα της Γλυφάδας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πέρυσι που αγωνιζόταν στην Κέρκυρα κι αποτέλεσε το μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της Α1 κατά τη φετινή μεταγραφική σεζόν.

:shock: :lol:
TooTall

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Παρ Αύγ 08, 2008 12:25 pm

Ο Καραμπετσος δεν ανηκει στον ΝΟΠ?
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό arkouda » Παρ Αύγ 08, 2008 2:10 pm

Έχω την εντύπωση ότι ο Εθνικός αγόρασε το δελτίο του Καραμπέτσου από τον ΝΟΠ. Τωρα τι γίνεται στην περίπτωσή του με τον ΠΑΟ και τον Εθνικό ο χρόνος θα το δείξει.
arkouda

Δημοσίευσηαπό kostis » Παρ Αύγ 08, 2008 5:42 pm

TooTall έγραψε:http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=18211
Ο Χρονόπουλος που προέρχεται από τα σπλάχνα της Γλυφάδας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πέρυσι που αγωνιζόταν στην Κέρκυρα κι αποτέλεσε το μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της Α1 κατά τη φετινή μεταγραφική σεζόν.

ο λαουταρης θα μεινει??
kostis

Δημοσίευσηαπό karpouzof » Παρ Αύγ 08, 2008 10:24 pm

kostis έγραψε:
TooTall έγραψε:http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=18211

ο λαουταρης θα μεινει??

αγνοειτε η τυχη του φιλε μου.καπου στα μαλια ειναι!οποτε καταλαβαινεις.
karpouzof

Δημοσίευσηαπό moxito » Παρ Αύγ 15, 2008 3:16 pm

με τον αρχηγο σας τι εγινε νο 7? δεν κανει στη φιλοσοφια της ομαδας ξαφνικα? ο doom ετσι δηλωσε......
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό doom » Παρ Αύγ 15, 2008 4:48 pm

moxito έγραψε:με τον αρχηγο σας τι εγινε νο 7? δεν κανει στη φιλοσοφια της ομαδας ξαφνικα? ο doom ετσι δηλωσε......

Ποιος αρχηγος? Ποτε δηλωσα και τι?
Ρε λες να κανω δηλωσεις στον υπνο μου και να μην το θυμαμαι?
doom

Δημοσίευσηαπό moxito » Σάβ Αύγ 16, 2008 12:36 am

doom έγραψε:
moxito έγραψε:με τον αρχηγο σας τι εγινε νο 7? δεν κανει στη φιλοσοφια της ομαδας ξαφνικα? ο doom ετσι δηλωσε......

Διαβασε και καμια εφημεριδα....Ρε doom ακομα δεν ηρθες στην Πατρα και αρχισες τα πατρινιστικα....Σιγα σιγα αρχιζεις και μπαινεις στη φιλοσοφια του πατρινου στις δικαιολογιες...Ευγε κυριε προπονητα...
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Αύγ 16, 2008 1:07 am

Δηλαδή στην Πάτρα οι εφημερίδες δεν κάνουν ποτέ μόνες τους δηλώσεις ; :shock:
Αν όντως συμβαίνει αυτό, λυπάμαι που το λέω, αλλά είστε πολύ πίσω.

Και γι αυτό θα βλέπετε την πλάτη της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης : διότι σε όλα αυτά τα μέρη οι αυτοσχέδιες δηλώσεις εφευρέθηκαν πριν δεκαετίες. Και, στην πορεία, εξελίχτηκαν και σε διαστρεβλωμένες δηλώσεις.

Υπάρχουν επίσης οι πηγές που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, οι έγκυροι κύκλοι προσκείμενοι κάπου, οι φωνές από το εσωτερικό της ομάδας, οι ανησυχίες των οπαδών, η διοικητική δυσαρέσκεια κλπ.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό BIGMAN » Σάβ Αύγ 16, 2008 1:25 am

Ρε λες να κανω δηλωσεις στον υπνο μου και να μην το θυμαμαι?[/quote]

Και σου ειπα ρε doom οταν κοιμασε βαζε ...... σιγαστηρα
BIGMAN

Δημοσίευσηαπό doom » Σάβ Αύγ 16, 2008 12:57 pm

moxito έγραψε:
doom έγραψε:

Διαβασε και καμια εφημεριδα....Ρε doom ακομα δεν ηρθες στην Πατρα και αρχισες τα πατρινιστικα....Σιγα σιγα αρχιζεις και μπαινεις στη φιλοσοφια του πατρινου στις δικαιολογιες...Ευγε κυριε προπονητα...

Ακομα οπως ειπες στην Πατρα δεν ηρθα. Τα Πατρινιστικα, εσυ εισαι αυτος που μας τα μαθαινεις σε αυτο το φορουμ. Δικαιολογιες δεν μπορουν να υπαρξουν πριν καν την εναρξη προετοιμασιας, και οταν ο σχεδιασμος της ομαδας ειναι ετοιμος εδω και 1 μηνα, με κλεισμενους ολους τους παικτες που μας ενδιεφεραν. Τα Ευγε να μου τα δωσεις οταν αρχισουμε να κανουμε νικες στο πρωταθλημα μετα απο 2 μηνες.
Οσο δε και να προσπαθεις να με φερεις σε αντιπαραθεση με την ΝΕΠ (γιατι αυτο σε βολευει), δεν προκειται να το καταφερεις ποτε, γιατι προς καταπληξη σου, στον αγωνιστικο τομεα, αυτες οι 2 ομαδες θα συνεργαστουν οσο μπορουν καλυτερα, οσο κι αν αυτο δεν το γουσταρεις.
Αντε να σε δω και στη Πατρα απο 25/8, να τα πουμε απο κοντα (αν φυσικα φανερωθεις, πραγμα που βλεπω οτι δεν θα γινει.....).
doom

Δημοσίευσηαπό naruto » Σάβ Αύγ 16, 2008 2:44 pm

Οσο δε και να προσπαθεις να με φερεις σε αντιπαραθεση με την ΝΕΠ (γιατι αυτο σε βολευει), δεν προκειται να το καταφερεις ποτε, γιατι προς καταπληξη σου, στον αγωνιστικο τομεα, αυτες οι 2 ομαδες θα συνεργαστουν οσο μπορουν καλυτερα, οσο κι αν αυτο δεν το γουσταρεις.

Αν καταφερναν οι δυο συλλογοι να σχηματισουν φιλικες διμερεις σχεσεις ολα αυτα τα χρονια θα ειχαν ωφεληθει πολυ περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
naruto

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες