ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2007-08

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιαν 15, 2008 10:42 am

sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:Ανάσα και επιστρέφω...

Για την Χίο ότι και να πεις είναι λίγο. Η ομάδα έχει μάθει να μην χάνει όταν δεν πρέπει και παίρνει τα αποτελέσματα που την οδηγούν εκ του ασφαλούς στην 4αδα. Αν καταφέρει και περάσει από τη Θεσσαλονίκη και από το Φάληρο, και κερδίσει και τον Πανιώνιο στο νησί, μπορεί και την 3η θέση.

Για το παιχνίδι να πούμε πως είχε κάποια προβλήματα με τις ποινές που δέχθηκε, όμως η άμυνα της είναι μια καθαρή ζώνη...γεωμετρίας που μόνο οι Σέρβοι μπορούν να στήσουν.

Αν κάποιος καταφέρει και βρει τα στατιστικα με τα σουτ που μπλοκαρίστηκαν και αυτά που πήγαν πάνω στον Μισετζή, θα έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για αυτό που λέω... Επίσης κατα πληκτική άμυνα στον παίκτη λιγότερο.

Στην επίθεση τα Φουντουλάκια πέρνουν τους διαδρομους και πυροβολούν από τα 5μ, ο Ντούλος επανέρχεται σε καλές ημέρες(λέτε να έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Ομοσπονδιακού;;;) και γενικά έχει το γκολ όταν το χρειάζεται.

Μαλλον δεν εχεις ξαναδει φετος την Χιο και γενικα δεν φαινεται να γνωριζεις τιποτα απο εκει μεσα.
Η γεωμετρικη αμυνα που αναφερεις οφειλεται αποκλειστικα και μονο στα πολυ κακα σουτ του ΠΑΟ. Ο Αντριτς σχεδον ποτε δεν εχει κανει τακτικη για την ζωνη με τον τροπο που αναφερεις, για αυτο και οι περισσοτερες ομαδες σκοραρουν σε αυτην την αμυνα σχετικα ευκολα εκτος κι αν ο Μισεντζης ειναι σε καλη ημερα.
Οσον αφορα την 3η θεση θεση που λες, εισαι πολυ αιθεροβαμων. Η Χιος θα ειναι επιτυχια να μπει στα πλει οφ. Κατα την αποψη μου, ο ΠΑΟΚ και το Φαληρο εχουν μαλλον καλυτερη ομαδα, ενω η Βουλιαγμενη που ειναι ηδη τεταρτη και μαλιστα 3 βαθμους πιο πανω, δειχνει να ειναι πιο σταθερη.

Μάλλον δεν εβαλες τα γυαλια σου οταν διαβαζες το ποστ... Αναφερθηκα ΜΟΝΟ στο συγκεκριμενο παιχνιδι και ειμαι σιγουρος πως ο Αντριτς πονταρε πολλα πανω στην αμυνα ζωνης στο συγκεκριμενο παιχνιδι, αφου ξερει πως η περιφερεια δεν ειναι το δυνατο σημειο του ΠΑΟ.
Ταυτοχρονα επαιξε πολυ κλειστη ζωνη για να αποφυγει να περασουν μπαλες στους φουνταριστους που ειναι και η δυναμη του ΠΑΟ.
Και στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνιδι η Χιος τα καταφερε μια χαρα, αφου δεχθηκε 7 τερματα απο τα συνολικα 8 σε παικτη λιγοτερο και το 1 απο αυτα με διπλη αποβολη.

Τωρα για την τελικη καταταξη, θα σου θυμισω πως: η Χιος εχει παιξει ΟΛΑ τα ματςπου ειναι "χαμενα" (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Εθνικος) εχει το πανω χερι σε περιπτωση ισοβαθμιας με την Βουλιαγμενη, εχει μεσα τον Πανιωνιο και τα υπολοιπα τα ειπα πιο πανω.

Θεωρω ΜΕΓΑΛΗ επιτυχια το οτι η Χιος χωρις, ουσιαστικα ξενο/ους, εχει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ, και ειναι, για μενα σιγουρη στα πλει οφ. Το ποσο μακρια και ψηλα θα φτασει, εξαρταται απο τους ιδιους και το αν θελουν στο νησι να βγουν Ευρωπη και του χρονου...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό supermodel » Τρί Ιαν 15, 2008 2:29 pm

Καλημερα σε ολους, ειμαι ενα νεο μελος στο φορουμ. Μπορω να πω οτι η προσπαθεια ειναι πρωτοποριακη στο συγκεκριμενο αθλημα.
Ενας πολυ καλος φιλος με ενημερωσε για το σαιτ και μπηκα απο περιεργεια. Μπορω να πω οτι ηταν εντυπωσιακο.
Ευχομαι καλη χρονια σε ολους.
supermodel

Δημοσίευσηαπό noseman » Τρί Ιαν 15, 2008 3:00 pm

Λοιπόν supermodel εδώ τα πράγματα έχουν ως εξής:
ο sharkface τα ξέρει όλα και δεν τον γνωρίζει κανείς, και εμένα με γνωρίζουν όλοι αλλά δεν ξέρω τίποτα...
αυτά

8)
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό Savvas h2o » Τρί Ιαν 15, 2008 3:09 pm

noseman έγραψε:Λοιπόν supermodel εδώ τα πράγματα έχουν ως εξής:
ο sharkface τα ξέρει όλα και δεν τον γνωρίζει κανείς, και εμένα με γνωρίζουν όλοι αλλά δεν ξέρω τίποτα...
αυτά

8)

supermodel μην τον ακους.
ο Noseman ειναι ο χαλιφης του Forum και ο sharkface ειναι ο Iznogood.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραιο name ο Γιακουμάτος εισαι??????
Savvas h2o

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιαν 15, 2008 4:53 pm

Ειμαι πολυδιαστατος, για αυτο και κανεις δεν μπορει να με ανακαλυψει. Φυσικα τα ξερω ολα, και φυσικα ειμαι ΕΓΩ ο χαλιφης. Πριν απο μενα χαλιφης ηταν ο coachfk, ο οποιος τωρα δεν ειναι οχι βεζυρης, αλλα ουτε καν αξιωματουχος του φορουμ.
Αν φιλε-η, soupermodel, θελεις να διασκεδασεις, το καλυτερο απο ολα ειναι να την πεφτεις σε αυτους που θα δεις οτι τσιμπανε ευκολα. Θα το καταλαβεις ποιοι ειναι με τον καιρο. Αν βεβαια θελεις να στενοχωρηθεις, η να ικανοποιηθεις (αν εισαι μαζοχιστης-στρια) τοτε να την πεσεις σε μενα.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Ιαν 15, 2008 4:56 pm

αυτά

8)

Ρε συ noseman, πολυ μεγαλη ιδεα φαινεται να εχεις για τον εαυτο σου. Πιστευεις οτι ολοι σε γνωριζουν? Μπραβο....
Το οτι δεν ξερεις τιποτα λογικο μου ακουγεται, αφου απο εκει που βρισκεσαι πως να ενημερωθεις? Ειναι αυτη η πουτ... η αποσταση τεραστια.
sharkface

Δημοσίευσηαπό noseman » Τρί Ιαν 15, 2008 5:11 pm

...τέτοια φάτσα που έχω, πως να μη με θυμούνται?

:P
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Ιαν 15, 2008 5:49 pm

αυτά

8)

Εγω παντως Θαναση ειμαι απο αυτους που σε ξερουν, και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα εξυπνα πουλια απο την μυτη πιανονται, ειδικα τα θαλασσινα!!!!
doom

Δημοσίευσηαπό supermodel » Τρί Ιαν 15, 2008 5:54 pm

μπηκα στο σαιτ για ενημερωση σε οτι αφορα στατιστικα παικτων απο αγωνες της Α1 ,την αποδοση τους και την αποψη των ειδικων για αυτο το αθλημα.Με ενδιαφερει επισης η γνωμη ολων σας για τους προπονητες της Α1.
supermodel

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Ιαν 15, 2008 5:59 pm

supermodel έγραψε:μπηκα στο σαιτ για ενημερωση σε οτι αφορα στατιστικα παικτων απο αγωνες της Α1 ,την αποδοση τους και την αποψη των ειδικων για αυτο το αθλημα.Με ενδιαφερει επισης η γνωμη ολων σας για τους προπονητες της Α1.

Supermodel, θα πρεπει να συνηθισεις τους ορους και τα διαφορα τοπικ του σαιτ. Το θεμα που ανοιγεις δεν ειναι της συγκεκριμενης ενοτητας. Ισως ο Λαμπρος το οδηγησει εκει που πρεπει.
doom

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Ιαν 15, 2008 10:49 pm

Επίσης, καλό θα είναι να ρίξεις μια γενική ματιά και σε "παλαιότερα" θέματα. Κάποια από αυτά είναι διαχρονικά, ούτως ή άλλως.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιαν 16, 2008 11:53 am

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, ξεχωρίζει ανάμεσα στις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών, που διεξάγεται σε τρεις δόσεις.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι τέσσερις πρώτοι αγώνες, με το παιχνίδι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, να παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι "ερυθρόλευκοι", είναι το μεγάλο φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που ο αγώνας διεξάγεται στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, αλλά οι "κυανέρυθροι" δεν θα τα παρατήσουν εύκολα.

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται και στην Πάτρα, όπου η ΝΕΠ, υποδέχεται τα Χανιά. Οι Πατρινοί επιζητούν μία βαθμολογική ανάσα και σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, θα φτάσουν τους αντιπάλους τους, στους 12 βαθμούς. Παρόλα αυτά, τα Χανιά, είναι σε ανοδική πορεία και θα αποτελέσουν πολύ δύσκολο αντίπαλο για τους παίκτες του Τρούπμιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός, δεν αναμένεται να συναντήσει μεγάλες δυσκολίες απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ το Παλαιό Φάληρο,είναι φαβορί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή, η Βουλιαγμένη, έχει την ευκαιρία να πάρει δύο εύκολους βαθμούς απέναντι στην ουραγό Κέρκυρα, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ενώ η αγωνιστική κλείνει το Σάββατο, με το παιχνίδι της Χίου με τη Γλυφάδα, στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής

Τετάρτη (16/1)
Κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός (15.00): ΝΕΠ-Χανιά (Σταυρόπουλος, Μπουδραμής)
Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά (15.45): Ολυμπιακός-Πανιώνιος (Μοίραλης, Κουρέτας)
Ποσειδώνιο κολυμβητήριο (19.00): ΠΑΟΚ-Εθνικός (Σταυρίδης, Βασιλείου)
Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου (19.00) Παλαιό Φάληρο-Παναθηναϊκός (Νάκος, Αργυρός)

Παρασκευή (18/1)
Κολυμβητήριο Λαιμού (16.30): Βουλιαγμένη-Κέρκυρα (Δαμιανάκης, Αδαμάσογλου)

Σάββατο (19/1)
Ιωνικό Κολυμβητήριο (17.30) Χίος-Γλυφάδα (Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης)

ΠΗΓΗ: SPORT24
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Ιαν 16, 2008 6:08 pm

COACHFK έγραψε:Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, ξεχωρίζει ανάμεσα στις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών, που διεξάγεται σε τρεις δόσεις.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι τέσσερις πρώτοι αγώνες, με το παιχνίδι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, να παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι "ερυθρόλευκοι", είναι το μεγάλο φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που ο αγώνας διεξάγεται στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, αλλά οι "κυανέρυθροι" δεν θα τα παρατήσουν εύκολα.

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται και στην Πάτρα, όπου η ΝΕΠ, υποδέχεται τα Χανιά. Οι Πατρινοί επιζητούν μία βαθμολογική ανάσα και σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, θα φτάσουν τους αντιπάλους τους, στους 12 βαθμούς. Παρόλα αυτά, τα Χανιά, είναι σε ανοδική πορεία και θα αποτελέσουν πολύ δύσκολο αντίπαλο για τους παίκτες του Τρούπμιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός, δεν αναμένεται να συναντήσει μεγάλες δυσκολίες απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ το Παλαιό Φάληρο,είναι φαβορί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή, η Βουλιαγμένη, έχει την ευκαιρία να πάρει δύο εύκολους βαθμούς απέναντι στην ουραγό Κέρκυρα, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ενώ η αγωνιστική κλείνει το Σάββατο, με το παιχνίδι της Χίου με τη Γλυφάδα, στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής

Τετάρτη (16/1)
Κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός (15.00): ΝΕΠ-Χανιά (Σταυρόπουλος, Μπουδραμής)
Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά (15.45): Ολυμπιακός-Πανιώνιος (Μοίραλης, Κουρέτας)
Ποσειδώνιο κολυμβητήριο (19.00): ΠΑΟΚ-Εθνικός (Σταυρίδης, Βασιλείου)
Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου (19.00) Παλαιό Φάληρο-Παναθηναϊκός (Νάκος, Αργυρός)

Παρασκευή (18/1)

Σάββατο (19/1)

Ρε ανωμαλια με τον SPORT24 :) Κανε τις αντιγραφες σου και απο πουθενα αλλου :P
Μην ξεχασεις να αντιγραψεις και τα αποτελεσματα αυριο, ενταξει δημοσιογραφισκο της κακιας ωρας?
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιαν 17, 2008 10:06 am

Στην κορυφή της βαθμολογίας και αήττητος παρέμεινε ο Ολυμπιακός, που νίκησε με 15-8 τον Πανιώνιο. Πολύ σημαντικό "ροζ φύλλο" αγώνα πήρε η ΝΕΠ, που επικράτησε με 10-6 των Χανίων, κάνοντας μεγάλο βήμα για την παραμονή. Συνεχίζεται η κακή πορεία του Παναθηναϊκού, που έχασε και στο Παλαιό Φάληρο, με 13-11 και πλέον ο κίνδυνος του υποβιβασμού μεγαλώνει.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: 15-8
Ούτε ο Πανιώνιος, μπόρεσε να κοντράρει τον Ολυμπιακό, που επικράτησε με 15-8, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και διατηρήθηκε πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία της Α1.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη, αντιστάθηκε ως το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να κοντράρει τον αντίπαλό της, που πάει με ξαλή ψυχολογία, στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Μλάντοστ, το Σάββατο, για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 2-2, 5-2

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πάτερος): Σάντα 4, Νίκιτς 3, Γ.Αφρουδάκης 3, Βράνιες 2, Σχίζας, Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης

Πανιώνιος (Λούδης): Θωμάκος 4, Αναστασιάδης, Μιράλης, Μπουρνάζος, Τζαμαντάκης

ΝΕΠ-Χανιά: 10-6
Πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην Α1, έκανε η ΝΕΠ που επικράτησε με 10-6, των Χανίων, στο κολυμβητήριο "Αντώνης Πέπανος".

Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 12 βαθμούς, με τους παίκτες του Μαχαίρα, να καταφέρνουν να κρατήσουν τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι (είχαν νικήσει με 10-5).

Ο Σάκης Πλατανίτης σημείωσε 5 γκολ από πλευράς Πατρινών και τους οδήγησε στη νίκη, ενώ και ο Ρατσούνιτσα, τα πήγε πολύ καλά σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 5-4, 2-0

Τα γκολ των δύο ομάδων:

ΝΕΠ (Τρούμπιτς): Πλατανίτης 5, Ρατσούνιτσα 3, Χάνδανος, Κραβαρίτης

Χανιά (Μαχαίρας): Βιζυράκης 3, Φράγκος, Κωνσταντουδάκης, Χαριτάκης

Παλαιό Φάληρο-Παναθηναϊκός: 13-11
Πολύ σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού, πήρε το Παλαιό Φάληρο, που έμεινε πλέον μόνο στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό μακριά από τη Βουλιαγμένη, που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Γιάννης Κόχειλας, ήταν ο κορυφαίος από πλευράς Φαλήρου, αφού σημείωσε 5 γκολ, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του πήρε το προβάδισμα από την αρχή και δεν το έχασε ως το τέλος. Όσον αφορά στο "τριφύλλι", παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-4, 1-1, 4-4

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Παλαιό Φάληρο (Βλάχος): Κόχειλας 5, Κατσουλάκης 2, Κόλιανιν 2, Δ. Μητρόπουλος, Δικαίος, Γαβαλάς, Βουκίσεβιτς

Παναθηναϊκός (Λυκούδης): Νάστραν 3, Φλώρος 2, Βαφειάδης 2, Μπιτσάκος 2, Κοκκάλας, Τσόκας

ΠΑΟΚ-Εθνικός: 6-12
Άνετη νίκη με 6-12 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο επί του ΠΑΟΚ, πήρε ο Εθνικός, που διατηρήθηκε σε απόσταση δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Για τους γηπεδούχους η ήττα ήταν από αυτές που λέμε, "εντός προγράμματος", αφού ουσιαστικά δεν έχασε κάτι. Βρίσκεται ισόβαθμος στην έκτη θέση με τη Χίο και διατηρεί τις ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 1-4, 2-3

Τα γκολ των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ψύχος): Γιάιτς 2, Κρστόβιτς 2, Ψύχος, Παυλίδης

Εθνικός (Βολτυράκης): Μυλωνάκης 3, Βλοντάκης 3, Καλακώνας 3, Τσίκλος 2, Βουλγαράκης

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής

Παρασκευή (18/1)

Σάββατο (19/1)

Η βαθμολογία (σε 16 αγώνες):
1. Ολυμπιακός 32 (233-93)
2. Εθνικός 30 (192-105)
3. Πανιώνιος 21 (164-131)
4. Βουλιαγμένη 17 (109-108) - με έναν αγώνα λιγότερο
5. Παλαιό Φάληρο 16 (142-147)
6. Χίος 14 (117-134) - με έναν αγώνα λιγότερο
7. ΠΑΟΚ 14 (135-149)
8. Χανιά 12 (116-136)
9. ΝΕΠ 12 (139-157)
10. Γλυφάδα 10 (106-153) - με έναν αγώνα λιγότερο
11. Παναθηναϊκός 8 (131-179)
12. Κέρκυρα 2 (117-208) - με έναν αγώνα λιγότερο

ΣΧΟΛΙΟ-ΚΡΑΞΙΜΟ: sharkface!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Ιαν 25, 2008 4:32 pm

Πρόγραμμα 17ης Αγωνιστικής Α1 Ανδρών 2007-2008

Με το παιχνίδι που γίνεται σήμερα, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου ανάμεσα στον Εθνικό και τη ΝΕ Πατρών και μεταδίδεται τηλεοπτικά, ξεκινά η 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Τα υπόλοιπα (πέντε) παιχνίδια θα γίνουν αύριο, Σάββατο 26 Ιανουαρίου και τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ντέρμπι εκτός αυτού ανάμεσα στο πρωταθλητή Ολυμπιακό και τα Χανιά που θα διεξαχθεί στη Κρήτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκεύη 25 Ιανουαρίου 2008

19.00 Κολ. Εθν.Πειραιά ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ
(Σκαλοχωρίτης, Πολυχρονόπουλος)

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

15.00 Κολ. Π. Φαλήρου ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΧΙΟΣ
(Σταυρίδης, Μοίραλης)

15.45 Κολ. Νέας Σμύρνης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
(Σταυρόπουλος, Κουρέτας)

17.00 Κολ. Χανίων ΧΑΝΙΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
(Μπιράκης, Κατσαρός)

17.30 Κολ. Κέρκυρας ΚΕΡΚΥΡΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
(Αργυρός, Νάκος)

20.30 Κολ. Χαλανδρίου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ
(Σταυρόπουλος, Μπουδραμής)
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιαν 25, 2008 4:47 pm

Θα προσπαθησω ως μεγαλυτερος να δωσω τα προγνωστικα μου για αυτην την πολυ σημαντικη αγωνιστικη:
Εθνικος-Πατρα 1 με διαφορα ανω των 7 γκολ
Φαληρο-Χιος 1Χ
Πανιωνιος-Βουλιαγμενη 1 με διαφορα ανω των 2 γκολ
Χανια-Ολυμπιακος 2 με διαφορα ανω των 8 γκολ
Κερκυρα-Γλυφαδα 2 οριακα
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ Χ. Αν υπαρξει νικητης αυτος θα ειναι με 1 γκολ διαφορα και μαλλον ο ΠΑΟ.

Ελπιζω να μην παρω στον λαιμο μου κανεναν και παει και τα παιξει στο στοιχημα.
sharkface

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Παρ Ιαν 25, 2008 5:04 pm

sharkface έγραψε:Θα προσπαθησω ως μεγαλυτερος να δωσω τα προγνωστικα μου για αυτην την πολυ σημαντικη αγωνιστικη:
Εθνικος-Πατρα 1 με διαφορα ανω των 7 γκολ
Φαληρο-Χιος 1Χ
Πανιωνιος-Βουλιαγμενη 1 με διαφορα ανω των 2 γκολ
Χανια-Ολυμπιακος 2 με διαφορα ανω των 8 γκολ
Κερκυρα-Γλυφαδα 2 οριακα
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ Χ. Αν υπαρξει νικητης αυτος θα ειναι με 1 γκολ διαφορα και μαλλον ο ΠΑΟ.

Ελπιζω να μην παρω στον λαιμο μου κανεναν και παει και τα παιξει στο στοιχημα.

Θα τολμήσω και τα δικά μου προγνωστικά για την όντως ιδιαίτερη αυτή αγωνιστική:

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΑΤΡΑ 1 με διαφορά γκολ +8 +9
(να πω εδώ ότι Λέτζος τραυματίας στο προσαγωγό, Ρατσούνιτσα πρόβλημα στον αυχένα και Ντίνος Γιωργαράς επίσης εκτός...)

ΦΑΛΗΡΟ - ΧΙΟΣ Χ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Χ2 (στο διπλό οριακά με ένα γκολ η Βουλιαγμένη)

ΧΑΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (τα Χανιά δεν θα βάλουν πάνω από 6 γκολ)

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ 1Χ (άσσος με ένα-δύο γκολ αν το παιχνίδι παιχτεί 50-50%)

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 1 (με ένα - δυο γκολ - αν το χάσει ο ΠΑΟ, "χάθηκε" οριστικά.....)
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Ιαν 25, 2008 5:08 pm

Υπήρξε κάποια "κλήση" στον ΠΑΟ για αυτά που έκαναν τα μπουμπούκια του με τη Χίο ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό otto11 » Παρ Ιαν 25, 2008 5:18 pm

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ?
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό TooTall » Παρ Ιαν 25, 2008 5:23 pm

Stis 7
TooTall

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες