ΝΟΒΑ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Κωνσταντινίδης, Καρκαντελίδης)
Δεν ξερω αν παιζει ο Χαμπερτ και αν θα ανεβει ο Κωνσταντινος, λογω...μαγαζιου!!! Αν ανεβουν και οι δυο, το μονο που πρεπει να προσεχουν ειναι να μην εκνευριστουν και εχουμε παλι καμια αποβολη χωρις αντικατασταση!!! Ο ΝΟΒΑ δεν θα εχει πολλες ακομα ευκαιριες να γλυτωσει την παρτιδα, αλλα αν ανεβουν ολοι με το Καλαμακι, χλωμους τους κοβω...
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2 (με Χαμπερτ-Δανδολο)
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χ2(χωρις Κων/νο)
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1(χωρις κανεναν απο τους 2)
TooTall έγραψε: απο οτι ακουω ο ΟΦΗ ειναι κολυμπημενος σε αντιθεση με την Χαλκιδα
vs έγραψε:TooTall έγραψε: απο οτι ακουω ο ΟΦΗ ειναι κολυμπημενος σε αντιθεση με την Χαλκιδα
Αν αυτό που είδα στο Ιλίσσιο λέγεται κολυμπημένη ομάδα για Α2 τότε πολύ κακώς που σταμάτησα να παίζω. Ξέρω, παίζει ρόλο και ο ρυθμός που θα επιβάλει ο αντίπαλος αλλά αν αληθεύει αυτό ψηλέ τότε η Χαλκίδα μάλλον δεν κάνει σοβαρή προπόνηση. Μιλάω καθαρά για τα κολύμπια.
No 7 έγραψε:Για να προτείνεις Χ την Πάτρα με τον Νηρέα μέσα στην Πάτρα κάπου ποντάρεις Shark...
COACHFK έγραψε:vs έγραψε:TooTall έγραψε: απο οτι ακουω ο ΟΦΗ ειναι κολυμπημενος σε αντιθεση με την Χαλκιδα
Αν αυτό που είδα στο Ιλίσσιο λέγεται κολυμπημένη ομάδα για Α2 τότε πολύ κακώς που σταμάτησα να παίζω. Ξέρω, παίζει ρόλο και ο ρυθμός που θα επιβάλει ο αντίπαλος αλλά αν αληθεύει αυτό ψηλέ τότε η Χαλκίδα μάλλον δεν κάνει σοβαρή προπόνηση. Μιλάω καθαρά για τα κολύμπια.
Νομιζω πως ο ΠολυΨηλος εννοει πως ο ΟΦΗ ειναι ΠΙΟ κολυμπημενος απο την Χαλκιδα. Σοβαρη προσθηκη η επιστροφη του Παλαιολογου, αλλα σαρκ, εσυ δεν λες οτι ενας μονος του δεν κανει την διαφορα???
Εγω, απλα να ευχηθω στην Χαλκιδα και λογω κοινης καταγωγης και λογω του φιλου μου του Στ.Χελμη καλη επιτυχια στην δυσκολη αποστολη τους.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες