Aποτελέσματα αγώνων Α2 2007

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Φεβ 14, 2007 9:40 pm

6η αγ. - αποτελέσματα
ΝΟ Πατρών-Ο.Φ.Η. 13-3
Ιωνικός-Κέρκυρα 7-6
ΝΟΒΑ-Χαλκίδα 11-11
Ποσειδών Ι-ΝΕ Πατρών 9-16
ΧΑΝΘ-ΟΥΚ Βόλου 11-15
ΝΟ Λάρισας-Άρης 14-9

Βαθμολογία

1 ΝΕ Πατρών 10 6
2 ΝΟ Λάρισας 10 6
3 ΝΟ Πατρών 8 6
4 Κέρκυρα 7 6
5 ΝΟΒΑ 7 6
6 ΟΥΚ Βόλου 7 6
7 Χαλκίδα 6 6
8 Ιωνικός 5 6
9 Ποσειδών Ιλισίων 4 6
10 Άρης 2 5
11 Ο.Φ.Η. 2 5
12 ΧΑΝΘ 2 6
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Σάβ Φεβ 17, 2007 5:25 pm

αποτελέσματα 7ης Αγωνιστικής

ΝΕΠ - ΧΑΝΘ 15-4
ΑΡΗΣ - ΝΟΠ 6-15
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό giogias » Σάβ Φεβ 17, 2007 10:55 pm

ΟΥΚ-ΛΑΡΙΣΑ 7-9
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΝΟΒΑ 11-6
ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ 8-8
giogias

Δημοσίευσηαπό pzozef » Τετ Φεβ 21, 2007 4:37 pm

H Εφημερίδα Τύπος Sport έγραψε:Γνωρίζουμε πως τα ντερμπι αναμεσα στις ομαδες του Βολου και της Λαρισας εχουν το δικο τους χρωμα. Τις προαλλες για την Α2 του πολο επαιζαν ο ΟΥΚ Βολου με τη Λαρισα. Στην πισινα φώτα αναβόσβηναν ασταματητα και στις διαμαρτυριες των φιλοξενουμενων οι Βολιωτες απάντησαν πως ο φυλακας ηταν......μεθυσμένος!

Α ρε πονηροι Βολιωτεεεεεεεεεεες :lol:
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef

Δημοσίευσηαπό zinwn » Τετ Φεβ 21, 2007 5:52 pm

to Savato einai poly pithano na mhn ginei h agwnistikh kai na metaferthei pali gia Tetarth...to synithisame pleon! :) :)
zinwn

Δημοσίευσηαπό noseman » Τετ Φεβ 21, 2007 6:07 pm

Έμαθα τι έγινε στο βόλο... δυστυχώς.
Τέτοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και σε άλλα κολυμβητήρια, σε "ντέρμπυ".
Απλώς, θέλω να ρωτήσω όποιον είναι φίλος ή παίκτης του ΟΥΚ:

Πιάσατε τον υπεύθυνο να του [βρισιά] το σπίτι?
Ποιός λογικός γονιός θέλει το παιδί του να πάει στο πόλο (το οποίο δεν εγγυάται επαγγελματική αποκατάσταση) όταν βλέπει τέτοια αίσχη?

Εντάξει ξέρω, πως όταν χρειάζεται, μια ομάδα παίζει πιό σκληρά για να φοβήσει τον αντίπαλο, λίγη μανούρα πάντα πιάνει. Κάτι με τα έεεεε! και τα οοοοο! τα έχω κάνει και εγώ σαν προπονητής.

Αυτά τα καμώματα με τα φώτα κ.τ.λ. είναι δείγματα ηλιθιότητας.
Πρέπει σαν παίκτες να λέμε στους παράγοντες - φιλάθλους κ.τ.λ. πως αυτά είναι ανεπίτρεπτα.

Μπορεί να μιλάω για το παιχνίδι το συγκεκριμένο, αλλά είναι μόνο αφορμή για να μιλήσω γενικότερα. Ούτως ή άλλως, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Τελικά αν για μερικούς η νίκη έχει αξία ακόμα και αν την κλέβουν, τότε τι να πω...

Τι καθόμαστε και τρώμε την ώρα μας μιλώντας για πόλο. Ας παίζουμε χωρίς φώτα, χωρίς μπάλες, χωρίς διαιτητές. Όποιος παράγοντας φωνάξει δυνατότερα, να μετράει σαν γκολ. Να μαζέψουμε και καμμιά 20αριά πρεζόνια να βρίζουν και να πετάνε πέτρες, και όποιος φάει τις λιγότερες κερδίζει.

Έλεοοοοοος!
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τετ Φεβ 21, 2007 7:29 pm

Δεν ξερω τι σου ειπαν (θα με ενδιεφερε βεβαια να διαβασω τι εμαθες και απο ποιον) αλλα διαβασα αυτα που εγραψε η εφημεριδα γκολ. Ενα εχω να πω, αυτος που μετεφερε κατα κυριο λογο και αυτος που υπεγραψε πρεπει να ντρεπονται. Και για να μην κρυβομαστε, στο κολυμβητηριο δεν βρισκονταν χιλιαδες ατομα, ειδικα οχι Βολιωτες. Απο την αλλη η φραση που υπηρχε στο αρθρο "οι παιχτες της Λαρισας συναντησαν παρομοιες συνθηκες με αυτες που συναντησαν οι παιχτες του ΚΟΠΙ" δινουν το στιγμα τους. Αρα λιγο πολυ μπορει να καταλαβει κανεις ποιος και γιατι.

Μεθυσμενος και απων ο ηλεκτρολογος λοιπον κατα το αρθρο. Σοβαρα; Τον ξερουν και απο χθες; Τοτε ο κυρ Αντωνης που αλλαξε τις ασφαλειες τι ειναι; Εξωγηινος; Ελεος πια, εχουν λυσσαξει ολοι με τον ΟΥΚ. Σε λιγο θα το πιστεψουμε και εμεις οτι ο Βολος ειναι κατι σαν την πρωτευουσα των Βασκων. Λες και ασχολειται κανεις στο κολυμβητηριο για να καθισει να σκαλιζει τις ασφαλειες. Και για ποιο λογο δηλαδη; Προβλημα στα κολυμπια δεν υπαρχει, ακομη περιμενω να δω ποια ομαδαρα ειναι αυτη που θα μας βγαλει τις κοντρες που ολοι ονειρευονται. Παντως ουτε το ΚΟΠΙ, ουτε η Λαρισα τα καταφεραν. Και η πλακα ειναι οτι την ιδια στιγμη ο ΟΦΗ εχει παρει 3 βαθμους με το ετσι θελω ή για την ακριβεια επειδη οι γνωστοι αγνωστοι δε θελουν να χασουν τα γνωστα ταξιδια τους στο Ηρακλειο οταν πιασουν οι ζεστες.
TooTall

Δημοσίευσηαπό pan8hras » Τετ Φεβ 21, 2007 10:47 pm

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.. σας τα λεω απο πρωτο χερι γιατι ημουν εκει... tootall ελεος πλεον... με το ζορι δεν γινεται.... δεν ειναι τυχαιο που ολοι εχουν παραπονα για τον βολο.. αυτα ομως σε καλες ομαδες (βλεπε λαρισα) δεν περνανε οπως φαινεται... κριμα κριμα και παλι κριμα.. ηταν ντροπη του πολο αυτο που εγινε με την λαρισα
pan8hras

Δημοσίευσηαπό noseman » Τετ Φεβ 21, 2007 11:19 pm

Αυτό που άκουσα εγώ είναι το θέμα με τα φώτα (αναβόσβηναν και μετά έσβυσαν... ή κάτι τέτοιο), το οποίο μαζί με την "αδικαιολόγητη" καθυστέρηση της επισκευής ήταν ύποπτα.

Επειδή εγώ δεν ήμουν εκεί και τα άκουσα από τη μία πλαυρά, καλό θα ήταν να ακούσουμε και την άλλη άποψη.

Από διαιτησία πως ήταν αλήθεια?
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό pan8hras » Τετ Φεβ 21, 2007 11:30 pm

diatisia???? xaxaxaxaaaaa.... milame gia tragika pragmata!!!!
an deis to video 8a pa8eis sok... milame gia apisteuta pragmata... omada xwris fountaristo kai kerdise 18 apoboles!!!
pan8hras

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Φεβ 22, 2007 12:31 am

pan8hras έγραψε:ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.. σας τα λεω απο πρωτο χερι γιατι ημουν εκει... tootall ελεος πλεον... με το ζορι δεν γινεται.... δεν ειναι τυχαιο που ολοι εχουν παραπονα για τον βολο.. αυτα ομως σε καλες ομαδες (βλεπε λαρισα) δεν περνανε οπως φαινεται... κριμα κριμα και παλι κριμα.. ηταν ντροπη του πολο αυτο που εγινε με την λαρισα

Ποιος ακριβως εχει παραπονο; Η Κερκυρα που εχασε; Ο ΝΟΒΑ που κερδισε στο τελος; Ο Ιωνικος που πηρε ισοπαλια με τους διαιτητες να παιρνουν και οι δυο εξαρακι στη βαθμολογια σου; Οοοοοοοχι, εχει το ΚΟΠΙ που κερδιζε μεχρι ο προπονητης του αποφασισε να παιξει ζωνη τον Δελακα. Αν αυτοι ειναι οι "ολοι" σου, τοτε τι να σου πω;

Το μονο που θα θυμησω ειναι οτι ο ΟΥΚ δεν ειναι απο τη Θεσσαλονικη που πρεπει να εχει ομαδες στην κατηγορια (sic), δεν χαριζει διακοπες σε νησι, δεν εχει προεδρο συμπαθη στο Διαθεσοπουλο (γνωστοι οι λογοι :lol: ) και σιγουρα δεν εχει φιλαρακια στους ομοσπονδιακους. Αρα ειναι μαλλον δυσκολο να μας συμπαθουν για να σφαζουν τις ομαδες που μας βρισκουν στο δρομο τους.

Αν εμεις δεν εχουμε φουνταριστο μεταφορικα, εσεις μισο παιχνιδι δεν ειχατε κυριολεκτικα σωστα; Παραπονεθηκε κανεις που ο Ηλιας που μπηκε απο αναγκη φουνταριστος κερδισε αποβολες; Οχι. Και γιατι δηλαδη, επειδη καποιος δεν ειναι κλασικος φουνταριστος δεν μπορει να κερδισει αποβολες; Απο ποτε; Ή μηπως στην θεωρια σου δεν δικαιουνται οι παιχτες του ΟΥΚ αποβολες; Μπορει.

Αυτο που εγινε ειναι οτι καηκαν δυο φορες οι ασφαλειες. Μολις αλλαχτηκαν δουλεψαν παλι οι προβολεις, τοσο απλα. Τις αλλαξε ο ηλεκτρολογος της πισινας, φιγουρα γνωστη και σεβαστη σε οσους ξερουν απο Βολο. Οπως ειναι γνωστο οταν σβησει ενας προβολεας θελει καποιο χρονο μεχρι να ξαναναψει κανονικα, γιαυτο και η καθυστερηση.

Πριν πλασετε παντως σεναριο καλο θα ηταν να αναρωτηθητε, κερδισε ο ΟΥΚ κατι απο τη διακοπη; Η απαντηση ειναι οχι. Ειχε καμια ιδιαιτερη αναγκη ο ΟΥΚ το παιχνιδι για να ασχοληθει με φωτα και λοιπες βλακειες; Η απαντηση ειναι παλι οχι, μια νικη με τον Αρη και για εμας η χρονια τελειωνει. Αν παρολα αυτα σας φτιαχνουν τα σεναρια, φτιαξτε αλλα εκατο. Το χρονο σας μπορειτε να τον ξοδεψετε οπως αγαπατε. Παντως να θυμαστε οτι η πραγματικοτητα ειναι συνηθως πιο βαρετη απο τα σεναρια.

ΥΓ noseman, ποια ειναι τελικα η πηγη σου; Καποιος που ηταν εκει ή καποιος που ακουσε ή διαβασε; Απο το πρωτο σου ποστ καταλαβαινω οτι σου ειπε και λεπτομερειες αρα υποθετω οτι ηταν οντως εκει σωστα;
TooTall

Δημοσίευσηαπό gtaktt » Πέμ Φεβ 22, 2007 12:41 am

[quote="pan8hras"]ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ..

min to psaxneis panthira.sto volo kai eidika me ton oyk de prokeite na pekseis sta isia.den einai tixaio opws eipes kai esi oti oles oi omades exoun parapana apo to tropo pou simperiferete auti i omada kai oi filathloi tis.apla prepei na ksexaseis to paixnidi me to volo.san na min iparxei.
Άβαταρ μέλους
gtaktt

Δημοσίευσηαπό noseman » Πέμ Φεβ 22, 2007 5:03 am

αρα υποθετω οτι ηταν οντως εκει σωστα;

Σωστά.
Δεν θα διαφωνήσω όμως, με αυτά που είπες. Σε πολλές έδρες (και όχι μόνο) γίνονται και θα γίνονται (δυστυχώς) πολλά τραγελαφικά.
Ομολογώ πως θεώρησα δεδομένο οτι υπήρχε κάτι "ύποπτο" στο συγκεκριμένο συμβάν (φώτα). Αναιρώ, λοιπόν, την προηγούμενη κρίση μου και ζητώ συγνώμη που έκρινα βιαστικά και χωρίς αποδείξεις.

Έχω όμως και τα ελαφρηντικά μου. Έχοντας παίξει πόλο για 2 δεκαετίες (περίπου) έχω τύχει σε γελοιότητες απείρου κάλλους, όπου πλέον δεν θα μου φαινότανε περίεργο να πάει κάποιος και να κατεβάσει τους διακόπτες ακόμα κι αν η ομάδα του έχανε με 200 γκολ διαφορά.

Ειχε καμια ιδιαιτερη αναγκη ο ΟΥΚ το παιχνιδι για να ασχοληθει με φωτα και λοιπες βλακειες;

Ο ΟΥΚ υπο τη μορφή του επίσημου σωματείου και των παικτών, όχι. Αλλά κάποιος θερμόαιμος, μπορεί. Έτσι επειδή χάνει η ομάδα του και του τη βάρεσε.
Μην με παρεξηγήσεις. Δεν υπονοώ οτι το έκανε κάποιος, αλλά το επιχείρημα "είχε καμμιά ανάγκη?..." είναι άτοπο. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να χάνουν (και πάλι δεν εννοώ κάτι που αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι). Μιλάω για την βλακώδη νοοτροπία κάποιων οπαδών, φανατικών κ.τ.λ.
Και δεν έχει σχέση ούτε ο τόπος, ούτε ο χρόνος. Παντού και πάντα θα γίνονται πράγματα που δεν τιμούν το άθλημά μας (και τα άλλα αθλήματα όμως).

Χωρίς να συγκρίνεις άλλους αγώνες TooTall, θα ήθελα να μου πείς την δική σου εκτίμηση για την διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Θάνκς!

omada xwris fountaristo kai kerdise 18 apoboles

Λυπάμαι pan8hra αλλά διαφωνώ με αυτή τη λογική. Μπορείς να κερδίσεις πολλές αποβολές χωρίς κλασσικό φουνταριστό. Ειδικά σε κατηγορίες όπως η Α2.
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό TooTall » Πέμ Φεβ 22, 2007 11:43 am

noseman έγραψε: Χωρίς να συγκρίνεις άλλους αγώνες TooTall, θα ήθελα να μου πείς την δική σου εκτίμηση για την διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Το παραεκανε με τις αποβολες. Δεν καταλαβα γιατι επρεπε να σφυριζουν τοσο, ειδικα ο Σκαλοχωριτης που εχει πολλες παραστασεις απο Α1. Αν σφυριζε ετσι σε αγωνα τις Α1 θα επαιζαν στο τελος οι εφοροι και οι προπονητες :lol: Παντως οταν το ειδαμε αυτο το εκμεταλευτηκαμε βαζοντας συνεχεια δευτερο φουνταριστο το οποιο στοιχησε καποιες χαμενες επιθεσεις αλλα τελικα απεδωσε γιατι ο Βαμβουνακης πηρε δευτερη αποβολη πριν ληξει το δευτερο και τελικα βγηκε απο το παιχνιδι στις αρχες του τριτου. Σημειωση οτι για την τριτη αποβολη ηταν μεν αθωος γιατι ηταν κατω απο το νερο οταν σφυριχτηκε το φαουλ αλλα απο την αλλη εκοψε με φαουλ μια πασα μπροστα που ισως εβγαζε κοντρα και σε αυτες τις περιπτωσεις οι διαιτητες 99% δινουν την αποβολη. Μεχρι εκεινη τη στιγμη μας ειχε κανει τη ζωη δυσκολη και μπραβο του, πηγε πολυ καλα. Οπως καλα πηγε και ο Ηλιας μετα που εβαλε και το γκολ που εκρινε το παιχνιδι. Επισης εντυπωσιακος ηταν ο Θοδωρης στο τερμα, μακαρι να παιζει παντα ετσι. Εμεις για τριτη φορα δεν κερδισαμε παιχνιδι που το ειχαμε φερει εκει που θελαμε (τα αλλα δυο ηταν με Ιωνικο και ΝΟΒΑ) αλλα οκ ολοι ξερουμε οτι η ομαδα δεν εχει εναν παιχτη κιλερ στο στιλ πχ του Κουρτιδη, του Λαππα ή του Σταυρου που θα παρει τα σουτ οταν πρεπει. Οχι οτι το βλεπω αυτο απαραιτητα σαν μειονεκτημα, μεσα απο τετοιες καταστασεις ειναι που εξελισονται οι παιχτες. Πχ περυσι δεν ειχαμε φουνταριστο αλλα αυτοι που περνουσαν απο τα δυο κατα αναγκη εμαθαν κατα καποιο τροπο την τεχνη και φετος μπορουμε να βαζουμε δευτερο φουνταριστο απο οποια πλευρα μας βολευει.

noseman έγραψε:Έχω όμως και τα ελαφρηντικά μου. Έχοντας παίξει πόλο για 2 δεκαετίες (περίπου) έχω τύχει σε γελοιότητες απείρου κάλλους, όπου πλέον δεν θα μου φαινότανε περίεργο να πάει κάποιος και να κατεβάσει τους διακόπτες ακόμα κι αν η ομάδα του έχανε με 200 γκολ διαφορά. Ο ΟΥΚ υπο τη μορφή του επίσημου σωματείου και των παικτών, όχι. Αλλά κάποιος θερμόαιμος, μπορεί. Έτσι επειδή χάνει η ομάδα του και του τη βάρεσε. Μην με παρεξηγήσεις. Δεν υπονοώ οτι το έκανε κάποιος, αλλά το επιχείρημα "είχε καμμιά ανάγκη?..." είναι άτοπο. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να χάνουν (και πάλι δεν εννοώ κάτι που αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι). Μιλάω για την βλακώδη νοοτροπία κάποιων οπαδών, φανατικών κ.τ.λ.

Τα ξερω αυτα απο πρωτο χερι, πεντε χρονια στην Πατρα εχω δει τετοιες παραστασεις ενα σωρο. Δε θα ξεχασω ενα παιχνιδι που ο Μπιτσακος ερχοταν απο τραυτισμο και δεν ειχε τη φυσικη κατασταση να αντεξει ολοκληρο 8λεπτο. Εκει λοιπον παιχτηκε ενα απιστευτο σκηνικο οπου: Ενας παιχτης (δεν εχει σημασια ποιος, γιαυτο και δε λεω ονομα) στα κολυμπια εβγαλε μια σπαραχτικη κραυγη και κρεμαστηκε στη διαδρομη. Η μητερα του παιχτη που καθοταν στην κερκιδα διπλα μας αμεσως εβγαλε μια ακομη πιο σπαραχτικη κραυγη και εκανε πως λυποθυμισε. Ο Κουρετας που ηταν γραμματεια (στην απεναντι πλευρα της πισινας θυμιζω) διεκρινε με το αετισιο ματι του ποια μητερα λυποθυμισε και αρχισε να φωναζει στο μικροφωνο "ενα γιατρο, ενα γιατρο για την κυρια ταδε". Στο μεταξυ ο Μπιτσακος ειχε βγει απο την πισινα στα πλακακια και την ειχε αραξει :lol: Αυτη η οπερετα κρατησε κανα πενταλεπτο, φυσικα ουτε ο παιχτης ουτε η μανα του ειχαν κατι και οταν ξαναξεκινησε το ματσακι ο Μπιτσακος φρεσκος και ανετος καθαρισε. Αναλογες ιστοριες φανταζομαι θα εχουν να πουν και αλλα παιδια απο Πατρα, Χανια, Χιο, οτιδηποτε. Η κρισιμη διαφορα αναμεσα σε αυτες τις πολεις και στο Βολο ειναι οτι σε εμας η πολη δεν νοιαζεται για τις ομαδες της. Τα γιατι και τα πως δεν ενδιαφερουν αυτη την κουβεντα, αυτο που μετραει ειναι οτι σκηνικα προχωρημενα ειναι αδυνατο να στηθουν γιατι ουτε θερμοαιμους εχουμε σε αφθονια :lol: ουτε υπαλληλους στο κολυμβητηριο που θα ασχοληθουν πχ να κατεβασουν διακοπτες. Ειδικα για το δευτερο οι ανθρωποι που δουλευουν στην πισινα ειναι στην πλειοψηφια τους μεγαλοι σε ηλικεια και κυριοι. Γιαυτο μου τη δινει στα νευρα να διαβαζω σε καποια εφημεριδα για μεθυστακες που ελειπαν ή οτιδηποτε που μετεφερε ενας φαντασιοπληκτος και υπεγραψε ενας θρασυδηλος ενδεχομενως εξυπηρετωντας το συμφερον καποιου κολητου του.
TooTall

Δημοσίευσηαπό zinwn » Πέμ Φεβ 22, 2007 4:13 pm

o garagounhs den epaikse?den kserw gi'ayto rwtaw.an o panthras ennoei oti o lefteris den einai kalos fountaristos kai den einai ikanos na parei apovoles tote lypamai pou to lew alla den exei idea.O garagounhs einai poly kalos k perysi ekane ena para poly kalo prwtathlima.kai mhn ksexname oti o oyk den exei sth diathesi tou ton zoumpoulia.genika pantws an o oyk eixe k tous 2 fountaristous tha htan akoma pio dyskola ta pragmata ekei mesa.panta filika
zinwn

Δημοσίευσηαπό T.Q » Σάβ Φεβ 24, 2007 7:25 pm

noseman έγραψε:
αρα υποθετω οτι ηταν οντως εκει σωστα;

Σωστά.
Δεν θα διαφωνήσω όμως, με αυτά που είπες. Σε πολλές έδρες (και όχι μόνο) γίνονται και θα γίνονται (δυστυχώς) πολλά τραγελαφικά.
Ομολογώ πως θεώρησα δεδομένο οτι υπήρχε κάτι "ύποπτο" στο συγκεκριμένο συμβάν (φώτα). Αναιρώ, λοιπόν, την προηγούμενη κρίση μου και ζητώ συγνώμη που έκρινα βιαστικά και χωρίς αποδείξεις.

Έχω όμως και τα ελαφρηντικά μου. Έχοντας παίξει πόλο για 2 δεκαετίες (περίπου) έχω τύχει σε γελοιότητες απείρου κάλλους, όπου πλέον δεν θα μου φαινότανε περίεργο να πάει κάποιος και να κατεβάσει τους διακόπτες ακόμα κι αν η ομάδα του έχανε με 200 γκολ διαφορά.

Ειχε καμια ιδιαιτερη αναγκη ο ΟΥΚ το παιχνιδι για να ασχοληθει με φωτα και λοιπες βλακειες;

Ο ΟΥΚ υπο τη μορφή του επίσημου σωματείου και των παικτών, όχι. Αλλά κάποιος θερμόαιμος, μπορεί. Έτσι επειδή χάνει η ομάδα του και του τη βάρεσε.
Μην με παρεξηγήσεις. Δεν υπονοώ οτι το έκανε κάποιος, αλλά το επιχείρημα "είχε καμμιά ανάγκη?..." είναι άτοπο. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να χάνουν (και πάλι δεν εννοώ κάτι που αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι). Μιλάω για την βλακώδη νοοτροπία κάποιων οπαδών, φανατικών κ.τ.λ.
Και δεν έχει σχέση ούτε ο τόπος, ούτε ο χρόνος. Παντού και πάντα θα γίνονται πράγματα που δεν τιμούν το άθλημά μας (και τα άλλα αθλήματα όμως).

Χωρίς να συγκρίνεις άλλους αγώνες TooTall, θα ήθελα να μου πείς την δική σου εκτίμηση για την διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Θάνκς!

Λυπάμαι pan8hra αλλά διαφωνώ με αυτή τη λογική. Μπορείς να κερδίσεις πολλές αποβολές χωρίς κλασσικό φουνταριστό. Ειδικά σε κατηγορίες όπως η Α2.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΤΑΤΖΙΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ -ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ...
ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ TOOTALL ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ...
Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ!!!!!!!
ΕΥΡΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΠ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ>>>>
T.Q

Δημοσίευσηαπό ze_elias » Σάβ Φεβ 24, 2007 9:18 pm

Μπορει ο too tall να ειναι αντικειμενικος, αλλα μην ξεχνας φιλτατε t.q. οτι ο ιδιος ειναι κ παιχτης του ουκ, γεγονος που εκ προοιμιου σημαινει οτι για ζητηματα που αφορουν την ομαδα του σε συζητησεις με αλλα μελη του φορουμ δεν ειναι δυνατον να ειναι 100% αντικειμενικος ειτε επειδη θελει να προασπισει τα συμφεροντα τις ομαδος του ειτε ακομα ακομα επειδη η αποψη του αντικειται σε αυτες των συνομιλητων του, κατι το οποιο δεν ειναι αρνητικο αφου μεσα απο αντιρρησεις κ διαφωνιες πραγματωνεται ενα γονιμος διαλογος..
Για τους πιτσιρικαδες που λες, πρεπει να σου θυμισω οτι ζουμε σε μια καθ'ολα δημοκρατικη κοινωνια κ ολοι μα ολοι ανεξαρτητου ηλικιας εχουν το θεμελειωδες δικαιωμα του λογου, ακομα κ αν εκφραζονται ακραιες αποψεις με τις οποιες καποιοι απο μας, ο καθενας για τους λογους του, δε συμφωνουμε.
Αλλωστε, απο μικρο κ απο τρελο μαθαινουμε την αληθεια :)
Σε οτι αφορα τωρα την ομαδα της Λαρισας, το μονο νομιζω που εχουν να κερδισουν οι παραγοντες των Αθηνων απο την πορεια της ειναι αναγνωριση κ δοξα, διοτι ολες οι προσπαθειες τους για την αποκεντρωση του αθληματος μας φαινεται να πιανουν τοπο κ αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο τη δομη της φετινη Α2 κατηγοριας που οι επαρχιακες ομαδες εχουν τον πρωτο λογο. Γιατι λοιπον να μη στηριξουν αυτη την ομαδα?Ας βρεθουν κ αλλες ομαδες επαρχιακες που θελουν να επενδυσουν σε βαθος χρονου με σωστες επιλογες κ κινησεις κ ειναι σιγουρο οτι οι παραγοντες που λες θα ειναι αρωγοι σε αυτη την προσπαθεια.
Για τα ευρω τελος που λες, δε νομιζω οτι η συγκεκριμενη ομαδα με την ποιοτητα που εχει σε υλικο, τη συνοχη κ την μεχρι τωρα παρουσια της εχει αναγκη να πληρωσει για να κερδισει ενα ντερμπι. Με αυτο που λες ειναι σα να υποτιμας την προσπαθεια των παιδιων που αγωνιζονται εκει. Μακαρι ολες οι ομαδες να ειχαν το δεσιμο κ τη διαθεση για προπονηση που εχει αυτη η ομαδα! Ξερεις κατι t.q.? Τα ζηλευω αυτα τα παιδια εκει στον καμπο,
διοτι δινουν σαρκα κ οστα σε αυτο που λεμε ΟΜΑΔΑ, κατι που φαινεται κ στο παιχνιδι τους. Μακαρι να φτασουν πολυ ψηλα αυτοι εκει στη Λαρισα. Εχει αναγκη το ελληνικο πολο απο τετοιες προσπαθειες κ ειθε να βρεθουν κ αλλοι μιμιτες.
ze_elias

Δημοσίευσηαπό zinwn » Κυρ Φεβ 25, 2007 12:06 am

akougetai oti ekei sth Larissa den theloun na anevoun kai toso poly.epanalamvanw "akougetai"...to apotelesma tha deixei...h omada tha anevei an to theloun oi paixtes kai mono autoi...bebaia tha mou peis o proponhths kanei koumanto sto paixnidi k o proponhths kathodigeite apo th dioikhsh...yparxei kai h allh periptwsh,na mhn theloun oi paixtes na aneboun.pragma pou to apokleiw..panta filika
zinwn

Δημοσίευσηαπό pan8hras » Κυρ Φεβ 25, 2007 12:16 am

einai logiko na yparxoun post san tou t.q ka8ws opoia omada einai ygihs kai kanei mia kalh prospa8eia prepei na exei kai kati kako! ena psegadi! oloi prepei na pesoun panw na tin fane?

mia palia paroimia leei... AN HTAN H ZHLIA PSORA 8A GEMIZE OLH H XWRA... :P :roll: :P

(zinwn akougetai oti o ronaldinho 8a paei ston olympiako.. mwre les?? :P filika panta... ;) )

afta gia tin wra ...
pan8hras

Δημοσίευσηαπό TooTall » Κυρ Φεβ 25, 2007 12:49 am

Λαθος τα πηρατε τα λογια του TQ, αυτο που λεει ειναι απλο και εχει γινει αρκετες φορες. Οι επαρχιακες ομαδες οταν ανεβαινουν αγωνιστικα αλλα κυριως οικονομικα αποχτουν αρκετους οψιμους "φιλους" που υποσχονται πολλα αλλα το μονο που τους νοιαζει ειναι το πως θα τσεπωσουν λεφτα. Οταν τελειωσουν τη δουλεια τους αυτα τα γνωστα λαμογια δεν μενει ουτε λεπι, το αν θα επιβιωσει τελικα το θυμα τους ειναι θεμα συγκυριων. Χαλκιδα, Κερκυρα, ΝΟΒΑ, τα παραδειγματα ειναι πολλα ομως ευτυχως για αυτα τα μανατζερακια παντα υπαρχει ενας φυγομυαλος εφορος, ενας μυρωδιας προπονητης, ενας ματαιοδοξος προεδρος :wink:
TooTall

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες