H Εφημερίδα Τύπος Sport έγραψε:Γνωρίζουμε πως τα ντερμπι αναμεσα στις ομαδες του Βολου και της Λαρισας εχουν το δικο τους χρωμα. Τις προαλλες για την Α2 του πολο επαιζαν ο ΟΥΚ Βολου με τη Λαρισα. Στην πισινα φώτα αναβόσβηναν ασταματητα και στις διαμαρτυριες των φιλοξενουμενων οι Βολιωτες απάντησαν πως ο φυλακας ηταν......μεθυσμένος!
pan8hras έγραψε:ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.. σας τα λεω απο πρωτο χερι γιατι ημουν εκει... tootall ελεος πλεον... με το ζορι δεν γινεται.... δεν ειναι τυχαιο που ολοι εχουν παραπονα για τον βολο.. αυτα ομως σε καλες ομαδες (βλεπε λαρισα) δεν περνανε οπως φαινεται... κριμα κριμα και παλι κριμα.. ηταν ντροπη του πολο αυτο που εγινε με την λαρισα
αρα υποθετω οτι ηταν οντως εκει σωστα;
Ειχε καμια ιδιαιτερη αναγκη ο ΟΥΚ το παιχνιδι για να ασχοληθει με φωτα και λοιπες βλακειες;
omada xwris fountaristo kai kerdise 18 apoboles
noseman έγραψε: Χωρίς να συγκρίνεις άλλους αγώνες TooTall, θα ήθελα να μου πείς την δική σου εκτίμηση για την διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
noseman έγραψε:Έχω όμως και τα ελαφρηντικά μου. Έχοντας παίξει πόλο για 2 δεκαετίες (περίπου) έχω τύχει σε γελοιότητες απείρου κάλλους, όπου πλέον δεν θα μου φαινότανε περίεργο να πάει κάποιος και να κατεβάσει τους διακόπτες ακόμα κι αν η ομάδα του έχανε με 200 γκολ διαφορά. Ο ΟΥΚ υπο τη μορφή του επίσημου σωματείου και των παικτών, όχι. Αλλά κάποιος θερμόαιμος, μπορεί. Έτσι επειδή χάνει η ομάδα του και του τη βάρεσε. Μην με παρεξηγήσεις. Δεν υπονοώ οτι το έκανε κάποιος, αλλά το επιχείρημα "είχε καμμιά ανάγκη?..." είναι άτοπο. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να χάνουν (και πάλι δεν εννοώ κάτι που αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι). Μιλάω για την βλακώδη νοοτροπία κάποιων οπαδών, φανατικών κ.τ.λ.
omada xwris fountaristo kai kerdise 18 apoboles
noseman έγραψε:αρα υποθετω οτι ηταν οντως εκει σωστα;
Σωστά.
Δεν θα διαφωνήσω όμως, με αυτά που είπες. Σε πολλές έδρες (και όχι μόνο) γίνονται και θα γίνονται (δυστυχώς) πολλά τραγελαφικά.
Ομολογώ πως θεώρησα δεδομένο οτι υπήρχε κάτι "ύποπτο" στο συγκεκριμένο συμβάν (φώτα). Αναιρώ, λοιπόν, την προηγούμενη κρίση μου και ζητώ συγνώμη που έκρινα βιαστικά και χωρίς αποδείξεις.
Έχω όμως και τα ελαφρηντικά μου. Έχοντας παίξει πόλο για 2 δεκαετίες (περίπου) έχω τύχει σε γελοιότητες απείρου κάλλους, όπου πλέον δεν θα μου φαινότανε περίεργο να πάει κάποιος και να κατεβάσει τους διακόπτες ακόμα κι αν η ομάδα του έχανε με 200 γκολ διαφορά.Ειχε καμια ιδιαιτερη αναγκη ο ΟΥΚ το παιχνιδι για να ασχοληθει με φωτα και λοιπες βλακειες;
Ο ΟΥΚ υπο τη μορφή του επίσημου σωματείου και των παικτών, όχι. Αλλά κάποιος θερμόαιμος, μπορεί. Έτσι επειδή χάνει η ομάδα του και του τη βάρεσε.
Μην με παρεξηγήσεις. Δεν υπονοώ οτι το έκανε κάποιος, αλλά το επιχείρημα "είχε καμμιά ανάγκη?..." είναι άτοπο. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να χάνουν (και πάλι δεν εννοώ κάτι που αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι). Μιλάω για την βλακώδη νοοτροπία κάποιων οπαδών, φανατικών κ.τ.λ.
Και δεν έχει σχέση ούτε ο τόπος, ούτε ο χρόνος. Παντού και πάντα θα γίνονται πράγματα που δεν τιμούν το άθλημά μας (και τα άλλα αθλήματα όμως).
Χωρίς να συγκρίνεις άλλους αγώνες TooTall, θα ήθελα να μου πείς την δική σου εκτίμηση για την διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Θάνκς!omada xwris fountaristo kai kerdise 18 apoboles
Λυπάμαι pan8hra αλλά διαφωνώ με αυτή τη λογική. Μπορείς να κερδίσεις πολλές αποβολές χωρίς κλασσικό φουνταριστό. Ειδικά σε κατηγορίες όπως η Α2.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες