vs έγραψε:Το τέλος εποχής προφανώς δε σηματοδοτείται από την αποχώρηση κάποιων παικτών αλλά από όλα αυτά που έχουν οδηγήσει ως εκεί, έτσι δεν είναι ;
palios έγραψε:alex11 έγραψε:Γιατί ,όμως, αυτήν η κατάσταση??
Γιατι φιλε alex11 ο προεδρος και ο αντιπροεδρος,
θελουν το καγιακ να ειναι πρωτο αθλημα στη πολη.
Πιο το καγιακ! ελεος! Αυτα τα λεω μετα απο δηλωση του προεδρου.
doom έγραψε:Óôéò åêëïãåò ôçò ×áëêéäáò ðïõ åãéíáí ðñï÷èåò, øçöéóáí óõíïëéêá 55 ìåëç. Óôïõò 11 ôïõ óõìâïõëéïõ, êáé ìáëéóôá 2ïò óå øçöïõò ìå 52, âãçêå ï Óáìðáôçò Ïñöáíáêïò. Ðñùôïò ìå 55 âãçêå ï Ãáôïò (ðáôåñáò 2 áèëçôùí ôïõ ðïëï), êáé 3ç ìå 51 âãçêå ç Âåôá Ðïõëç (ìçôåñá ôïõ Äçìçôñç êáé ôïõ Íéêïõ, ðáéêôùí ôçò ðñùôçò ïìáäáò). Ï Óáìðáôçò ìïõ åéðå ïôé ôá 8 áðï ôá 11 åêëåãìåíá ìåëç ðñïåñ÷ïíôáé áðï ôï ðïëï.
Áõñéï èá áðïöáóéóïõí ãéá ôá áîéùìáôá ôïõ ÄÓ.
Êáíåéò áðï ôïõò ðáëéïõò ðáñáãïíôåò äåí åâáëå õðïøçöéïôçôá (Ìðïõêïò, Ãáëçíïò, Ôóåñãáò, Áëáöáêçò, Ðáëáéïëïãïò êëð), êáé áõôïò ðïõ áíáìåíåôáé íá âïçèçóåé ôçí êáôáóôáóç ïéêïíïìéêá, åéíáé ï Ãáëçíïò (ôïõëá÷éóôïí åôóé åõåëðéóôïõí).
aprosarmostos έγραψε:ρε παλακαρια εχουμε κανα νεο???
palios έγραψε:aprosarmostos έγραψε:ρε παλακαρια εχουμε κανα νεο???
Δυστυχως τα νεα ειναι οτι λιγα παιδια θελουν πραγματικα
να βοηθησουν την ομαδα (για αθλητες λεω) αλλα αυτοι
οι λιγοι και καλοι θα κανουν τα παντα για να επιστρεψει
η ομαδα τουλαχιστον στην Α2.
crazy_water έγραψε:palios έγραψε:aprosarmostos έγραψε:ρε παλακαρια εχουμε κανα νεο???
κανεις λαθος φιλε μου...δεν υπαρχει αθλητης που να μην θελει το καλο της ομαδας!και επειδη εχω καταλαβει σε ποιους αναφερεσαιι θα σου πω μονο οτι αυτα τα παιδια ειναι σε μια ηλικια που μπορουν να παιξουν σε μεγαλυτερη κατηγορια και οτι εχουν προσωπικες φιλοδοξιες!
crazy_water έγραψε:palios έγραψε:aprosarmostos έγραψε:ρε παλακαρια εχουμε κανα νεο???
κανεις λαθος φιλε μου...δεν υπαρχει αθλητης που να μην θελει το καλο της ομαδας!και επειδη εχω καταλαβει σε ποιους αναφερεσαιι θα σου πω μονο οτι αυτα τα παιδια ειναι σε μια ηλικια που μπορουν να παιξουν σε μεγαλυτερη κατηγορια και οτι εχουν προσωπικες φιλοδοξιες!
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης