ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Α2 2008 (Β' ΓΥΡΟΣ)

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Πέμ Μάιος 08, 2008 8:48 pm

Zindan έγραψε:Προσθεσαι λοιπον σε αυτους τους 5 που ειναι ο κορμος της ομαδας,τον καλυτερο τερματοφυλακα στην κατηγορια που ειναι ο Ορφανος,τον καλυτερο φουνταριστο που ειναι ο Κολομβος,εναν απο τους καλυτερους στην θεση 2 που ειναι ο Μερκουριαδης Ν. Επισης στην θεση 1 που εναι απο τους καλυτερους και ο πιο γρηγορος παιχτης στην κατηγορια και αριστεροχηρας ο Κοντακος,Ο εμπειρος αμυντικος Βλαχος,ο Δευτερος φουνταριστος και πολυ καλος ο Μερκουριαδης Αγγ.ο Δευτερος τερματοφυλακας Λαουταρης που θα επαιζε βασικος σε πολλες ομαδες της δευτερης κατηγοριας,και ο Καθρεπτας ενας νεαρος πολυ εξελιξημος...Ολοι αυτοι μαζι κανουν το ποιοτηκοτερο υλικο στην κατηγορια!!!!

Μην τα παραλες. Μιλας σαν να αναφερεσε στην Μπαρτσελονα. Απο ολους αυτους προταγονιστηκο ρολο στην Α1 δυσκολα θα εχουν πανω απο 1-2 (με την ομαδα του ΝΟΠ εννοω)
w.p.4

Δημοσίευσηαπό pepe » Πέμ Μάιος 08, 2008 11:17 pm

Καλησπέρα σε όλους από έναν καινούργιο στη παρέα.
Ποιά ομάδα βλέπετε να πέφτει εκτός από την Χαλκίδα?
pepe

Δημοσίευσηαπό GEO » Παρ Μάιος 09, 2008 12:13 am

Zindan έγραψε:Προσθεσαι λοιπον σε αυτους τους 5 που ειναι ο κορμος της ομαδας,τον καλυτερο τερματοφυλακα στην κατηγορια που ειναι ο Ορφανος,τον καλυτερο φουνταριστο που ειναι ο Κολομβος,εναν απο τους καλυτερους στην θεση 2 που ειναι ο Μερκουριαδης Ν. Επισης στην θεση 1 που εναι απο τους καλυτερους και ο πιο γρηγορος παιχτης στην κατηγορια και αριστεροχηρας ο Κοντακος,Ο εμπειρος αμυντικος Βλαχος,ο Δευτερος φουνταριστος και πολυ καλος ο Μερκουριαδης Αγγ.ο Δευτερος τερματοφυλακας Λαουταρης που θα επαιζε βασικος σε πολλες ομαδες της δευτερης κατηγοριας,και ο Καθρεπτας ενας νεαρος πολυ εξελιξημος...Ολοι αυτοι μαζι κανουν το ποιοτηκοτερο υλικο στην κατηγορια!!!!

Χαλαρωσε ποια ειναι η Πατρα ο Ολυμπιακος.Στην Α1 μπωρουν να παιξουν 1 με το ζοροι 2 και λεω να παιξουν να παρουν την ομαδα σε καποιο ματς και να την βγαλουν απο την λασπη ε οχι μονο να συμπληρωνουν.Και οι δυο που φενονται να ανεβαινουν του χρονου θελουν τουλαχιστο 4 παικτες για να παραμεινουν στην Α1,μην ζουμε με οραματα (τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη ε οπως λεει και ο λαος.)
GEO

Δημοσίευσηαπό Zindan » Παρ Μάιος 09, 2008 1:18 am

Καταρχην δεν τα ξερεις πολυ καλα τα πραγματα,δεν μιλαω για την ευρωπη που επαιξαν μετα το το τελευταιο κυπελο.Οπως θα ξερεις εαν ξερεις ο Ν.Ο.Π. την προηγουμενη χρονια απο αυτη δηκαδη το 03-04 ειχε βγει 3ος στην ελλαδα με αυτους τους παιχτες που λες οτι επαιζαν συνολο 40 λεπτα και να σου πω λοιπον οτι επαιζαν στην πρωτη 7αδα οι 2 απο αυτους Παπαδεας ο οποιος εβαζε 2 κ 3 γκολ σε καθε παιχνιδι και 6 με τον Πανιωνιο εκτος εδρας!Και ο Κανελλοπουλος που ηταν απο τα βασικα εργαλεια της τοτε ομαδας,και αναπληρωματικος του Μπιτσακου ο Μανεσης απο τους καλυτερους και αν ξερεις εκεινη την χρονια ο Ν.Ο.Π βγηκε 3ος με 9 παιχτες!Την επομενη χρονια λοιπον ο Ν.Ο.Π σαν 3ος επαιξε τσαμπιονς λιγκ δηλαδη το 04-05 εφτασε μεχρι την δευτερη φαση και μετα πηγε λεν τροφη και τελικο κυπελου ελλαδος και επαιζαν οι παλιοι του Ν.Ο.Π ΚΑΠΟΙΕς ΜΕΤΕΓΡΑΦΕς ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!Και την επομενη χρονια δηλαδη το 05-06 επαιξαν ξανα λεν τροφη που εφτασαν μεχρι την δευτερη φαση!Εγω δεν ειπα οτι ο Ν.Ο.Π ειναι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Η Ο.Σ.Φ.Π ειπα απλα πραγματα οτι ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 5 ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ!Καλο θα ηταν πριν γραψετε κατι να διβαζετε τι εχουμε γραψει πριν γιατι πιο πανω τα λεω ολα αυτα!Επισης οταν δεν γνωριζετε κατι να ρωτατε πρωτα να ενημερωνεστε και μετα να γραφετε το οτιδηποτε γιατι εκτηθεστε!Δεν εχω κανενα λογο να γραψω κατι που δεν υφηστατε!Ειμαι αντικημενικοτατος ο ΗΡΑΚΛΗΣ (το λεω και πιο πανω) σαν ομαδα ειναι καλυτερος λογο του Μαυρωτα αλλα σε ποιοτητα παιχτων ο Ν.Ο.Π ειναι πολυ καλυτερος απο ολες της ομαδες στην κατηγορια!
Zindan

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Μάιος 09, 2008 1:20 am

Συνιστώ ψυχραιμία...
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...
Ούτε η σούπερ ομάδα είναι ο Ν.Ο.Π. , ούτε μόνο 2 από αυτήν την ομάδα μπορούν να σταθούν στην Α1.
Η γνώμη μου είναι ότι είναι στην βαθμολογία αυτή την στιγμή αντικατοπτριζεται όλη η αλήθεια για την Α2 αυτήν την χρονιά...
Ο Ηρακλής δίκαια βρίσκεται στην κορυφή γιατί είναι η πιο σταθερή και σοβαρή ομάδα της λίγκας.
Ο Ν.Ο.Π. πληρώνει τις αλλοφροσύνες του Σέρβου και τον κακό του πρώτο γύρο και πάλι καλά εδώ που βρίσκεται...
Ο Νηρέας,η Λάρισα,ο Ιωνικός και το Κ.Ο.Π.Ι έχουν πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες που τους λείπει μάλλον το "κάτιτίς" για κάτι παραπάνω και εκτός από Ν.Ο.Β.Α και Ο.Φ.Η. που είναι κακές ομάδες,το Περιστέρι,ο Ο.Υ.Κ και το Καλαμάκι έχουν κάτι να δώσουν στην κατηγορία και δίκαια παραμένουν σε αυτήν.
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Μάιος 09, 2008 1:25 am

Zindan έγραψε:Καταρχην δεν τα ξερεις πολυ καλα τα πραγματα,δεν μιλαω για την ευρωπη που επαιξαν μετα το το τελευταιο κυπελο.Οπως θα ξερεις εαν ξερεις ο Ν.Ο.Π. την προηγουμενη χρονια απο αυτη δηκαδη το 03-04 ειχε βγει 3ος στην ελλαδα με αυτους τους παιχτες που λες οτι επαιζαν συνολο 40 λεπτα και να σου πω λοιπον οτι επαιζαν στην πρωτη 7αδα οι 2 απο αυτους Παπαδεας ο οποιος εβαζε 2 κ 3 γκολ σε καθε παιχνιδι και 6 με τον Πανιωνιο εκτος εδρας!Και ο Κανελλοπουλος που ηταν απο τα βασικα εργαλεια της τοτε ομαδας,και αναπληρωματικος του Μπιτσακου ο Μανεσης απο τους καλυτερους και αν ξερεις εκεινη την χρονια ο Ν.Ο.Π βγηκε 3ος με 9 παιχτες!Την επομενη χρονια λοιπον ο Ν.Ο.Π σαν 3ος επαιξε τσαμπιονς λιγκ δηλαδη το 04-05 εφτασε μεχρι την δευτερη φαση και μετα πηγε λεν τροφη και τελικο κυπελου ελλαδος και επαιζαν οι παλιοι του Ν.Ο.Π ΚΑΠΟΙΕς ΜΕΤΕΓΡΑΦΕς ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!Και την επομενη χρονια δηλαδη το 05-06 επαιξαν ξανα λεν τροφη που εφτασαν μεχρι την δευτερη φαση!Εγω δεν ειπα οτι ο Ν.Ο.Π ειναι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Η Ο.Σ.Φ.Π ειπα απλα πραγματα οτι ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 5 ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ!Καλο θα ηταν πριν γραψετε κατι να διβαζετε τι εχουμε γραψει πριν γιατι πιο πανω τα λεω ολα αυτα!Επισης οταν δεν γνωριζετε κατι να ρωτατε πρωτα να ενημερωνεστε και μετα να γραφετε το οτιδηποτε γιατι εκτηθεστε!Δεν εχω κανενα λογο να γραψω κατι που δεν υφηστατε!Ειμαι αντικημενικοτατος ο ΗΡΑΚΛΗΣ (το λεω και πιο πανω) σαν ομαδα ειναι καλυτερος λογο του Μαυρωτα αλλα σε ποιοτητα παιχτων ο Ν.Ο.Π ειναι πολυ καλυτερος απο ολες της ομαδες στην κατηγορια!

Φίλε μου Zindan ηρέμησε...
Κι εγώ πιστεύω ότι ο Ν.Ο.Π. είναι κατά την γνώμη μου καλύτερη σε ποιότητα ομάδα από τον Ηρακλή,αλλά το 9-6 μέσα στην Θεσσαλονίκη και η κατάληψη της κορυφής της λίγκας από την αρχή της χρονιάς , άλλα λένε...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Μάιος 09, 2008 1:30 am

Επίσης μιά καλή ομάδα ξεκινάει και τελειώνει στον προπονητή της...
Η ομάδα είναι σαν ένας Θίασος θεατρικός...
Όσο καλούς ηθοποιούς και να έχει ο Θίασος,χωρίς καλό σκηνοθέτη η παράσταση δεν θα "βγεί" καλή...
Ενώ με έναν καλό σκηνοθέτη,ακόμα και με δεύτερης κατηγορίας ηθοποιούς,η παράσταση μπορεί να σπάσει ταμεία...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό Zindan » Παρ Μάιος 09, 2008 1:38 am

Φιλε μου Νο7 εγω δεν λεω κατι διαφορετικο το ιδιο λεμε...Με ενοχλει ομως που μερικοι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και γραφουν οτι θελουν!Το θεμα ειναι να παραδεχεσαι καποια πραγματα οπως εμεις που λεμε ΝΑΙ ο Ηρακλης ειναι καλυτερη ομαδα και αξιζει εκει που ειναι...Οσο για τον αν θα παιζουν 2 ατομα του χρονου αν ανεβουμε θα το δουμε!Αλωστε τα περισσοτερα απο αυτα τα παιδια εχουν δειξει την αξια τους μεσα στον νερο και στα δυσκολα και οχι πισω απο εναν υπολογιστη κανωντας μονο κριτικη!
Zindan

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Μάιος 09, 2008 1:38 am

Τελειώνοντας θα ήθελα να πώ ,ότι θα είναι κρίμα να μην ανέβει στην Α1 η ομάδα της Πάτρας για πολλούς λόγους.
1ον Είναι νεανική ομάδα με 10 Πατρινούς στην σύνθεσή της.
2ον Είναι επαρχιακή ομάδα.
3ον Έχει μεγάλη Ιστορία και προσδίδει άλλο prestige στην Λίγκα.
4ον Με την τελευταία διοίκηση η ομάδα είναι υγιής οικονομικά και δεν χρωστάει εδώ και 3 χρόνια σε κανέναν που ήρθε σε συμφωνία,από υπάλληλο πισίνας έως οδηγό λεωφορείου.
5ον Έχει ιδιόκτητο κολυμβητήριο ''στολίδι''.
Σίγουρα από όποια μεριά κι αν το δείς η θέση του Ν.Ο.Π. είναι στην Α1 !!!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Μάιος 09, 2008 1:41 am

Zindan έγραψε:Φιλε μου Νο7 εγω δεν λεω κατι διαφορετικο το ιδιο λεμε...Με ενοχλει ομως που μερικοι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και γραφουν οτι θελουν!Το θεμα ειναι να παραδεχεσαι καποια πραγματα οπως εμεις που λεμε ΝΑΙ ο Ηρακλης ειναι καλυτερη ομαδα και αξιζει εκει που ειναι...Οσο για τον αν θα παιζουν 2 ατομα του χρονου αν ανεβουμε θα το δουμε!Αλωστε τα περισσοτερα απο αυτα τα παιδια εχουν δειξει την αξια τους μεσα στον νερο και στα δυσκολα και οχι πισω απο εναν υπολογιστη κανωντας μονο κριτικη!

Ηρέμησε Zindan και τράβα να κοιμηθείς...!
Τώρα κατάλαβα τι ζωχάδας είσαι και θυμήθηκα την κουτουλιά που έριξες στον Materazzi !!! :lol:
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό AllAboutTheGame1 » Παρ Μάιος 09, 2008 1:52 am

Zindan δικιο εχει ο Νο 7 ... Δ εγινε ξαφνικα η Πατρα υπερομαδα ... Πηρατε ενα πολυ σημαντικο ματς στο Χαλανδρι κ αυτο ειναι ολο ... Ο Νηρεας μονος του πηγε κ εβγαλε τα ματια του δ γινατε εσεις υπερομαδα κ ουτε κατα διανοια δ εχετε κ τη καλυτερη της κατηγοριας ... Καλη ομαδα μεν , αλλα οχι δα ... Το ενα με το αλλο εχει τεραστια διαφορα ... Παρτε το τελευταιο ματς με τον Ηρακλη (αν δ εχει κανει κ αλλη γκελα ο Νηρεας νωριτερα) , ανεβειτε α1 κ θα δουμε ποσοι απο τους φετινους θα σταθουνε του χρονου ... Μη προτρεχεις .... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
AllAboutTheGame1

Δημοσίευσηαπό crazy_water » Παρ Μάιος 09, 2008 2:36 am

AllAboutTheGame1 έγραψε:Zindan δικιο εχει ο Νο 7 ... Δ εγινε ξαφνικα η Πατρα υπερομαδα ... Πηρατε ενα πολυ σημαντικο ματς στο Χαλανδρι κ αυτο ειναι ολο ... Ο Νηρεας μονος του πηγε κ εβγαλε τα ματια του δ γινατε εσεις υπερομαδα κ ουτε κατα διανοια δ εχετε κ τη καλυτερη της κατηγοριας ... Καλη ομαδα μεν , αλλα οχι δα ... Το ενα με το αλλο εχει τεραστια διαφορα ... Παρτε το τελευταιο ματς με τον Ηρακλη (αν δ εχει κανει κ αλλη γκελα ο Νηρεας νωριτερα) , ανεβειτε α1 κ θα δουμε ποσοι απο τους φετινους θα σταθουνε του χρονου ... Μη προτρεχεις .... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

μην παραβλεπεις πως η πατρα εκανε περιπατο μεσα στην λαρισα εκει που εχασε ευκολα ο ΗΡΑ,δεν ειναι τυχαια τα αποτελεσματα αυτα! το ποιος ειναι καλυτερη ομαδα θα το δειξει η βαθμολογια στο τελος του πρωταθληματος.υπομονη 25 μερες ακομα φιλοι μου :wink:
crazy_water

Δημοσίευσηαπό doom » Παρ Μάιος 09, 2008 9:36 am

Το κολυμβητηριο της Πατρας ειναι απο τα καλυτερα κολυμβητηρια που εχω δει εγω στην ζωη μου. Ειναι ετσι φτιαγμενο, που αν ο ΝΟΠ στην Α1 καταφερει και το γεμισει και ξανααποκτησει το φανατικο κοινο που ειχε πριν απο καμμια 10αρια χρονια, τοτε καμμια μικρομεσαια ομαδα δεν θα εχει τυχη εκει, ενω ακομα και οι μεγαλες θα δεινοπαθουν να κερδισουν. Αν μαλιστα ο ΝΟΠ παρει κι εναν σουπερ σταρ ξενο η Ελληνα του χρονου, προκειμενου να ξεσηκωσει λιγο τον κοσμο, αλλα και να ανεβασει παικτικα και κυριως ψυχολογικα τους υπολοιπους, τοτε η ομαδα εχει δυνατοτητες να κανει καλη πορεια στην Α1 (για μενα εχει ηδη ανεβει μαζι με τον Ηρακλη).
doom

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Παρ Μάιος 09, 2008 12:01 pm

pepe έγραψε:Καλησπέρα σε όλους από έναν καινούργιο στη παρέα.
Ποιά ομάδα βλέπετε να πέφτει εκτός από την Χαλκίδα?
Κοίτα η ομάδα που πιθανόν θα πέσει είναι ο ΝΟΒΑ αλλα μπορεί και ο ΟΦΗ γιατι την ιδια βαθμολογια εχουν(πιστευω οτι θα είναι ο ΝΟΒΑ) :cry:
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Μάιος 09, 2008 12:08 pm

doom έγραψε:Το κολυμβητηριο της Πατρας ειναι απο τα καλυτερα κολυμβητηρια που εχω δει εγω στην ζωη μου. Ειναι ετσι φτιαγμενο, που αν ο ΝΟΠ στην Α1 καταφερει και το γεμισει και ξανααποκτησει το φανατικο κοινο που ειχε πριν απο καμμια 10αρια χρονια, τοτε καμμια μικρομεσαια ομαδα δεν θα εχει τυχη εκει, ενω ακομα και οι μεγαλες θα δεινοπαθουν να κερδισουν. Αν μαλιστα ο ΝΟΠ παρει κι εναν σουπερ σταρ ξενο η Ελληνα του χρονου, προκειμενου να ξεσηκωσει λιγο τον κοσμο, αλλα και να ανεβασει παικτικα και κυριως ψυχολογικα τους υπολοιπους, τοτε η ομαδα εχει δυνατοτητες να κανει καλη πορεια στην Α1 (για μενα εχει ηδη ανεβει μαζι με τον Ηρακλη).

Αχ βρε doom,τι μου έκανες... :cry:
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό doom » Παρ Μάιος 09, 2008 3:48 pm

No 7 έγραψε:
doom έγραψε:Το κολυμβητηριο της Πατρας ειναι απο τα καλυτερα κολυμβητηρια που εχω δει εγω στην ζωη μου. Ειναι ετσι φτιαγμενο, που αν ο ΝΟΠ στην Α1 καταφερει και το γεμισει και ξανααποκτησει το φανατικο κοινο που ειχε πριν απο καμμια 10αρια χρονια, τοτε καμμια μικρομεσαια ομαδα δεν θα εχει τυχη εκει, ενω ακομα και οι μεγαλες θα δεινοπαθουν να κερδισουν. Αν μαλιστα ο ΝΟΠ παρει κι εναν σουπερ σταρ ξενο η Ελληνα του χρονου, προκειμενου να ξεσηκωσει λιγο τον κοσμο, αλλα και να ανεβασει παικτικα και κυριως ψυχολογικα τους υπολοιπους, τοτε η ομαδα εχει δυνατοτητες να κανει καλη πορεια στην Α1 (για μενα εχει ηδη ανεβει μαζι με τον Ηρακλη).

Αχ βρε doom,τι μου έκανες... :cry:

Εχει ο Θεος...
doom

Δημοσίευσηαπό pepe » Σάβ Μάιος 10, 2008 2:10 pm

Σε σημερινό παιχνίδι ταιριάζει απόλυτα ο στίχος από τραγούδι του Πάνου Γαβαλά "δώσε μ' απονιά την χαριστική βολή".
pepe

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μάιος 10, 2008 8:12 pm

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 13 - 09
(4-2) - (2-2) // (5-4) -(2 -1)
Ηρακλής - Μαυρωτάς Δημ. :Βαχαρέλας 5, Ζαρκαντλης 3, Καρίκας 2, Γκαγκατσούλης 2, Βογιατζόγλου 1
Λάρισα - Πολυχρονόπουλος Ομηρος : Κουλουκτσής 4, Βαμβουνάκης 2, Πάυλου 1, Λάππας 1, Μπαριωτάκης 1
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό delfos » Σάβ Μάιος 10, 2008 9:35 pm

OYK - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 2-10
delfos

Δημοσίευσηαπό ale3is » Σάβ Μάιος 10, 2008 9:40 pm

ΟΦΗ - Καλαμακι : 10-4 :(
Άβαταρ μέλους
ale3is

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση