parapano έγραψε:Ισχύει ότι ο Πανιώνιος έπαιζε μόνο με έναν 93άρη?
parapano έγραψε:Έτσι κι αλλιώς ο Πανιώνιος δεν μπορεί να διεκδικήσει είσοδο στον τελικό, γιατί βεβαίως και πήρε 2 παίκτες από τον Εθνικό, αλλά θα παίξει με έναν 93άρη, όλοι μα όλοι οι άλλοι, απ' όσο γνωρίζω, είναι 94άρηδες. Δεν νομίζω να αντέξουν μέχρι τον τελικό.
fotis2310 έγραψε:parapano έγραψε:Ισχύει ότι ο Πανιώνιος έπαιζε μόνο με έναν 93άρη?parapano έγραψε:Έτσι κι αλλιώς ο Πανιώνιος δεν μπορεί να διεκδικήσει είσοδο στον τελικό, γιατί βεβαίως και πήρε 2 παίκτες από τον Εθνικό, αλλά θα παίξει με έναν 93άρη, όλοι μα όλοι οι άλλοι, απ' όσο γνωρίζω, είναι 94άρηδες. Δεν νομίζω να αντέξουν μέχρι τον τελικό.
ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ
doom έγραψε:Απο οτι γνωριζω, η κοκκινη καρτα σε τουρνουα αντιστοιχο σαν αυτο των εφηβων τιμωρειται με 4 αγωνιστικες.
Εμαθα, οτι ο Σκαλοχωριτης την πατησε στην συγκεκριμενη περιπτωση, επειδη δεν ειχε καταλαβει οτι ο αλλος διαιτητης νωριτερα ειχε δειξει κιτρινη.
Γενικα παντως, ο Παναγιωτης ο Πριμπας ειναι απο τα πιο ησυχα παιδια στον παγκο, και μου κανει εντυπωση που λετε οτι βγαινει συνεχεια με κοκκινες. Τουλαχιστον οσα του παιχνιδια εχω παρακολουθησει, τον ειδα σχετικα ηρεμο, να δινει οδηγιες στους παικτες και να διαμαρτυρεται κοσμια στους διαιτητες.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες