ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Α2 2008 (Β' ΓΥΡΟΣ)

Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό defender » Τρί Απρ 22, 2008 5:50 pm

Δεν είπε πως δεν έπρεπε να συμφωνήσει, είπε πως θα έπρεπε να περιμένει πως θα έχει έχθρες και κακή αντιμετώπιση αρκετές φορές λόγω παρελθόντος :wink:

Α, και μη γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες, γιατί ο κύριος administrator είναι αυστηρός :lol:
defender

Δημοσίευσηαπό MITSOS » Τρί Απρ 22, 2008 5:55 pm

KAI FILE KUKURUKU TI THES NA MAS PEIS OTI O NHREAS DEN EINAI KALH OMADA!SE PLHROFWRW AN EPAIZE SE OLA TA DERBI TOU NHREA O STAUROPOULOS KAI O NHREAS EBAINE PIO DYNATA THA NIKAGE SE OLA!!!!!TESPA!!!!!EPISHS ESU EIDES TO GAME ME THN PATRA??????????HTAN DIKAIO DEN SOU LEW ME THN LARISA ME THN PATRA!!DEXOMAI OTI H PATRA EXEI GAMW TOUS FOUNTARISTOUS ALLA OK.............!!!!!!!!!!O STERIOPOULOS EINAI KALA KAI EPISTREFEI DRYMUTEROS!!!!!!!STHN PATRA EDWSE TO PENALNTI TELEYTAIO LEPTO GIATI HTAN KATHARO KAI EPISHS HTAN DIKAIOS DIAITHTHS!!!! :lol:
MITSOS

Δημοσίευσηαπό water-poloholic » Τρί Απρ 22, 2008 6:42 pm

Kukuruku αν έχεις στοιχεία για τα παλιά παρολί του ακατονόμαστου καλό θα ήταν να μου τα πεις και μένα !!! Αν απλά υποθέτεις ή σου είπε κάποιος κάπου κάποτε τότε θα έπρεπε να αποφεύγεις να τα αναπαραγάγεις !!! Δεν είναι σωστό !
Ο καλαματιανός δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι (όσοι πληρώνονται ) από τις αρχές τις σεζόν με επιταγές !!! Κι όμως γίνονται και αυτά τα θαύματα !! μάλιστα και στον Νηρέα ! Έχουν εξοφληθεί όλοι πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν !!! Πρωτοποριακό !!!

Εγώ δεν υπονόησα κανένα παρασκήνιο για την Πάτρα ή τίποτα τέτοιο ! Δεν συμφωνώ καθόλου σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας !!! Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην φετινή Α2 και αξίζουν να πάνε Α1 ! Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει !!!
Απλά παραπονέθηκα για την συγκεκριμένη διαιτησία !!! Το ανέφερα ως ένα γεγονός !
Από ότι κατάλαβα ο καθένας βλέπει τον κάθε αγώνα από την πλευρά που τον συμφέρει ! οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε περί διαιτησίας ! και μετά από όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που είδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην τελευταία αγωνιστική , φτάνω στο συμπέρασμα ότι το πόλο είναι ακόμα «καθαρό» χαχαχα (όσο μπορούμε να το πούμε ) !!!

Ο Στεργιόπουλος έλειπε σε αυτόν τον αγώνα γιατί ερχόταν στον κόσμο ο γιόκας του !!! Ναι , πλέον υπάρχει και ο Στεργιόπουλος Τζούνιορ !!! Να σου Ζήσει Γιάνναρε !!!!

Ο Αντώνης έβαλε 3 γκολ από φουνταριστό και 1 από περιφέρεια !

Μια παράκληση , μην με μπερδεύεται με τα λόγια άλλον ! (MITSOS ή WATERFIGHTER ) Ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία και άποψη !

Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και έχει πολύ ψωμί ακόμα !!! Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες (και πάνω από όλες του Νηρέα χαχαχαχααχ ) !!!

Με αγάπη Γιακουμάτος Χάρης
water-poloholic

Δημοσίευσηαπό waterfighter » Τρί Απρ 22, 2008 7:06 pm

Νο 7 εισαι τοσο ειρωνας πια......που εχω αδικο φιλε μου....πουθενα δεν εχω.....και αδικηθηκε ο νηρεας στο παιχνιδι με την πατρα στην πατρα και με την λαρισα......επειδη και εσυ και καποιοι αλλοι δεν συμπαθουμε τον γιακουματο δεν σημαινει οτι η ομαδα του δεν αδικειται....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΑΤΡΑ......ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.....ΤΕΛΟΣ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ.....ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.........ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΕ.....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.....
waterfighter

Δημοσίευσηαπό crazy_water » Τρί Απρ 22, 2008 7:57 pm

waterfighter έγραψε:Νο 7 εισαι τοσο ειρωνας πια......που εχω αδικο φιλε μου....πουθενα δεν εχω.....και αδικηθηκε ο νηρεας στο παιχνιδι με την πατρα στην πατρα και με την λαρισα......επειδη και εσυ και καποιοι αλλοι δεν συμπαθουμε τον γιακουματο δεν σημαινει οτι η ομαδα του δεν αδικειται....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΑΤΡΑ......ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.....ΤΕΛΟΣ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ.....ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.........ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΕ.....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.....

φιλε μου θα μας τρελανεις τελειως? δεν ξερω τι εγινε στην λαρισα γιατι δεν ημουν εκει αλλα για το παιχνιδι ΝΟΠ-ΝΗΡΕΑΣ τι λες? καταρχην μιλας για ενα παιχνιδι που κερδισε ο Νηρεας και δευτερον οταν το σκορ ηταν 4-1 στην πρωτη περιοδο αν η διατησια ηθελε να βοηθησει την πατρα ξερεις καλα πως θα το εκανε με απολυτη επιτυχια και δεν θα αφηνε τον Νηρεα να πλησιασει στο σκορ.εκτος βεβαια αν θεωρεις πως ο Νηρεας τοσο καλυτερη ομαδα και παιζει σε ολους τους αγωνες με κοντρα διαιτησια και κερδιζει!
crazy_water

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τρί Απρ 22, 2008 10:40 pm

waterfighter έγραψε:Νο 7 εισαι τοσο ειρωνας πια......που εχω αδικο φιλε μου....πουθενα δεν εχω.....

'Ετσι ρώτα και απάντα μόνος σου !!!
Έχεις δίκιο,δεν ξέρεις τι λές !
Κάνε προπόνηση και μην γκρινιάζεις γιατί είσαι πιτσιρικάς ακόμα !
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό delfos » Τετ Απρ 30, 2008 5:35 pm

ΟΦΗ-Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 6-8 ΤΕΛΙΚΟ
delfos

Δημοσίευσηαπό waterpoloislife » Τετ Απρ 30, 2008 6:13 pm

Πως γίνεται αυτός ο ΟΦΗ στα εκτός να τρώει δεκάρες και στα εντός να χάνει οριακά ή να νικάει κιόλας?
waterpoloislife

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Απρ 30, 2008 7:41 pm

Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής

Κ.Ο.Π.Ι. 10 - ΛΑΡΙΣΑ 10
ΚΑΛΑΜΑΚΙ 8 - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 8
ΙΩΝΙΚΟΣ 4 - ΗΡΑΚΛΗΣ 14
Ο.Φ.Η. 6 - Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 8
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Απρ 30, 2008 7:51 pm

No 7 έγραψε:Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής

Κ.Ο.Π.Ι. 10 - ΛΑΡΙΣΑ 10
ΙΩΝΙΚΟΣ 4 - ΗΡΑΚΛΗΣ 14
Ο.Φ.Η. 6 - Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 8

Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα του Ν.Ο.Π. που έδειξε χαρακτήρα μέσα στην ''καυτή'' έδρα του Ο.Φ.Η. και απέδρασε με την πολύτιμη νίκη !
Μεγάλη νίκη την κατάλληλη στιγμή !!!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό defender » Τετ Απρ 30, 2008 7:58 pm

Μολις γύρισα απο το Καλαμάκι, που ο Νηρέας μαλλον ευχαριστημενος πρεπει να ειναι που πηρε βαθμό. Μπήκα στην πισίνα στο τελος της πρώτης περιόδου (3-3) και σε ολη τη δεύτερη περίοδο πιστευα πως το ματς ειναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφου ο Νηρέας ξεφυγε με 3 γκολ (6-3) και εδειχνε να υπερέχει σε ολους τους τομείς, παρότι επαιζε χωρις τον Στεργιόπουλο.

Αλλα η πολύ χαλαρότητα, οδηγησε σε πολλά και σοβαρά λαθη και το σκορ απο 3-6 έγινε 8-6! Στο τελος ενα γκολ του Χριστοδούλου απο τα 2 μετρα και ενα 5μετρο του Γιακουμάτου (από τα 7 μέτρα περίπου) εσωσαν τον βαθμό για το Νηρέα, που πάντως δεν εδειξε σε καθολου καλη κατασταση και κυριως με κακη ψυχολογια
defender

Δημοσίευσηαπό $of!@ » Τετ Απρ 30, 2008 9:09 pm

No 7 έγραψε:

Κ.Ο.Π.Ι. 10 - ΛΑΡΙΣΑ 10
ΙΩΝΙΚΟΣ 4 - ΗΡΑΚΛΗΣ 14
Ο.Φ.Η. 6 - Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 8

Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα του Ν.Ο.Π. που έδειξε χαρακτήρα μέσα στην ''καυτή'' έδρα του Ο.Φ.Η. και απέδρασε με την πολύτιμη νίκη !

Να πω και εγώ πολλά ΜΠΡΑΒΟ στο ΝΟΠ που βρίσκεται κοντά στην Α1....
συνεχίστε έτσι παιδιά !!!
$of!@

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Τετ Απρ 30, 2008 9:24 pm

Τα πραγματα ειναι απλα. Ο Ηρακλης ειναι πρωταθλητης και ο ΝΟΠ κατα 95% η ομαδα που θα τον ακολουθησει στην Α1. Ο Νηρεας δεν νομιζω οτι δικαιουται τιποτα περισσοτερο με την πορεια που ειχε στον δευτερο γυρο.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό kostantinos » Τετ Απρ 30, 2008 9:33 pm

waterpoloislife έγραψε:Πως γίνεται αυτός ο ΟΦΗ στα εκτός να τρώει δεκάρες και στα εντός να χάνει οριακά ή να νικάει κιόλας?

Απλα οταν ο ΟΦΗ παιζει αγωνα εκτος εδρας δεν κανει ταξιδι Ιλισια-Νικαια.
Οταν ας πουμε παιζουμε Βολο η Πατρα σηκωνομαστε απο τις 5 και παιζουμε στις 2. Και στην πατρα δεν φαγαμε 10αρα και ειχαμε παει κ 9 παικτες. Αν εχεις κ αλλες αποριες θα σου πει ο Λαμπρος πως πηγε το παιχνιδι.
kostantinos

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Τετ Απρ 30, 2008 9:42 pm

Φιλε κωνσταντινε εχεις δικιο. Το θεμα τον μετακινησεων στο πρωταθλημα αυτο ειναι κατι που πρεπει να το δει με σοβαροτητα η ομοσπονδια. Εχεις απολητο δικιο για αυτο που λες για τις μετακινησεις των ομαδων απο την επαρχεια. Πολες φορες νιωθεις σαν φορτηγατζης. Ταξιδευεις, φορτωνεσαι τα γκολακια και επιστρεφεις σκοτωμενος.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Απρ 30, 2008 10:19 pm

ΟΦΗ - Ν.Ο.Π. 6- 8

Τα οκτάλεπτα 1-1 , 0-3 , 3-2 , 2-2 .

Τα γκόλ για την ομάδα της Πάτρας
Ν.Μερκουριάδης 3
Θ.Κοντάκος 2
Χ.Κολόμβος 2
Αγ.Μερκουριάδης 1
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Τετ Απρ 30, 2008 10:21 pm

kostantinos έγραψε:
waterpoloislife έγραψε:Πως γίνεται αυτός ο ΟΦΗ στα εκτός να τρώει δεκάρες και στα εντός να χάνει οριακά ή να νικάει κιόλας?

Οταν ας πουμε παιζουμε Βολο η Πατρα σηκωνομαστε απο τις 5 και παιζουμε στις 2. Και στην πατρα δεν φαγαμε 10αρα και ειχαμε παει κ 9 παικτες. Αν εχεις κ αλλες αποριες θα σου πει ο Λαμπρος πως πηγε το παιχνιδι.

...μόνο η ''απόσταση'' παίζει ρόλο Κωνσταντίνε...?
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό kostantinos » Τετ Απρ 30, 2008 11:19 pm

No 7 έγραψε:
kostantinos έγραψε:

...μόνο η ''απόσταση'' παίζει ρόλο Κωνσταντίνε...?

σιγουρα οχι αλλα ενα 70% ναι δεν γινεται να φτανεισ στο βολο ι στην πατρα 30 λεπτα πριν το ματς και να παιζεις καλα....εσενα σου εχει τυχει ποτε να αλλαξεις μεσα στο πουλμαν για να προλαβεις να κανεις λιγο ζεσταμα????????
kostantinos

Δημοσίευσηαπό waterpoloislife » Παρ Μάιος 02, 2008 12:14 pm

Λέω και γω γιατί έτσι ο ΟΦΗ?, και στο β γύρο τι γίνεται?σας διακτινίζουν και παίζετε καλά? η μάλλον καλύτερα, νικάτε??? Μάλλον έχετε την κατηγορία για πλάκα και κάνετε αστειάκια στον α γύρο.
και μια άλλη απορία, στο Ηράκλειο γιατί σας σφυράνε πάντα οι ίδιοι διαιτητές?και καταπίνουν τη σφυρίχτρα?

Πάντως το Ηράκλειο είναι υπέροχο μέρος για διακοπές είστε πολύ τυχεροι που ζείτε σε τόσο όμορφο νησί όπως η Κρήτη και τώρα που πλησιάζει καλοκαιράκι ποιός τη χάρη σας? ,άντε και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!!!
waterpoloislife

Δημοσίευσηαπό GEO » Παρ Μάιος 02, 2008 12:25 pm

No 7 έγραψε:

Κ.Ο.Π.Ι. 10 - ΛΑΡΙΣΑ 10
ΙΩΝΙΚΟΣ 4 - ΗΡΑΚΛΗΣ 14
Ο.Φ.Η. 6 - Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 8

Ενταξη ρε παιδια την 3 ομαδα απο το τελος κερδισαν ηρεμια να τους ξανα δωσεται συγχαρητηρια που κερδισαν Νηρεα και Λαρισα εκτος ναι αλλα οχι και τωρα που κερδισαν με το στανιο,10 γκολ διαφορα επραπε να τους εχουν.Αβανταρετε πολλυ τον Ν.Ο.Π.παντος ε?
GEO

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης