ΓΛΥΦΑΔΑ

Ανοικτή συζήτηση για τα αποτελέσματα - νέα σχετικά με τα πρωταθλήματα των κατηγοριών Γυναικείου Πόλο

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Μαρ 20, 2009 3:03 am

Psarpan έγραψε:Ξεπερνάω ότι με πλήγωσες για ακόμα μία φορά λέγοντάς μου ότι ρωτάω μαλακίες (ενώ εγώ μόνο σε αποθεώνω) και σε ενημερώνω ότι δεν ισχύει. Στον Ρέμο ήταν οι αθλήτριες του ΝΟΒ και ταυτόχρονα είχε χορό ο ΑΝΟΓ.

Δεν έδωσαν το "παρών" όμως οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας που είχε αποκλειστεί το πρωί, αλλά παράγοντες και ίσως μέλη του ανδρικού.

Καλέ μου νέε, έχω πολλάκις διαπιστώσει το θαυμασμό και το σέβας που τρέφεις για το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι να προσέχω δεόντως τη φρασεολογία μου στο εξής :wink:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό nemesis » Παρ Μαρ 20, 2009 12:45 pm

Oτι φτιαχνόταν 10 χρονια καταστρέφετε σε 1 μισo χρονο απο
υποδομές μεχρι γυναικεία αρε φωντα τσάμπα ηταν ολα τελικα
το λαθοσ τουσ άραγε ποτε θα το παραδεχτούν?
nemesis

Δημοσίευσηαπό SAPIC » Δευτ Μαρ 23, 2009 2:03 am

nemesis έγραψε:Oτι φτιαχνόταν 10 χρονια καταστρέφετε σε 1 μισo χρονο απο

Ποιές υποδομές ρε nemesis????
45 μεταγραφές έχουν κάνει και αποκλείστηκαν στα '91 που έλεγαν ότι θα χτυπήσουν πρωτάθλημα!!!!!
θέλανε μετάλιο και έχασαν από τις 7 αθλήτριες του εθνικού!!!!!!
Άβαταρ μέλους
SAPIC

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Πέμ Μαρ 26, 2009 1:49 pm

...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!

λές !!! ... που ειστε ποιο κοντα στας ΑΘΗΝΑΣ ... ολη αυτη ''γκρίνια'' στην ΓΛΥΦΑΔΑ ... να βοηθήσει τα κορίτσια του ΠΑΟΚ μας και να παμε στον τοπικο ''ντερμπυ'' της τελευταίας αγωνιστικής με +1 βαθμό λέτε :?: :?: :?:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό oranjewp » Πέμ Μαρ 26, 2009 5:39 pm

Συγνωμη ρε Φωτη,εσυ δεν ησουν που μιλαγες για ¨πολομαγειρεματα¨??Τωρα κανεις πως δεν ξερεις??Παντως αν γινει κατι τετοιο συνιστα αλλοιωση πρωταθληματος.Και φυσικα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι υπευθηνος για αυτο...απλα θα ειναι ωφελημενος!!!
oranjewp

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Σάβ Μαρ 28, 2009 6:59 am

oranjewp έγραψε:Συγνωμη ρε Φωτη,εσυ δεν ησουν που μιλαγες για ¨πολομαγειρεματα¨??...για αυτο...απλα θα ειναι ωφελημενος!!!
... ειπα : ολη αυτη ''γκρίνια'' στην ΓΛΥΦΑΔΑ ... να βοηθήσει τα κορίτσια του ΠΑΟΚ μας... δεν ανέφερα πουθενα για ... ''κουζινα της μαμας'' Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Σάβ Μαρ 28, 2009 11:52 am

"Μόνη λύση η παραίτηση"

Η Μαρία Τσουρή αποτελεί και τυπικά πλέον παρελθόν από τη Γλυφάδα. Η διεθνής γκολκίπερ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς δεν αποδέχθηκε την απόφαση της διοίκησης για μείωση αποδοχών της τάξης του 35%. Η ίδια, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η παραίτηση ήταν η μόνη λύση και διέξοδος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Μαρίας Τσουρή:

"Εχω να δηλώσω ότι η παραίτηση είναι η μόνη λύση και διέξοδος που μου άφησε ως επιλογή η διοίκηση της Γλυφάδας. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένη, η αδιαφορία προς την ομάδα και τις αθλήτριές της, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση. Στη Γλυφάδα υπάρχουν αθλήτριες που παίζουν και στην Εθνική και τώρα βρισκόμαστε όλες χωρίς ομάδα και χωρίς πρόγραμμα, λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ενας ακόμη λόγος, πολύ χειροπιαστός και συγκεκριμένος, είναι η εφαρμογή των όρων του συμβολαίου μου. Πιστεύω ότι από τη μεριά μου τήρησα το συμβόλαιο με τη Γλυφάδα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Οταν η ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές τις υποχρεώσεις απέναντι στις αθλήτριες τότε δεν υπάρχει λύση, ούτε συμβιβασμός. Δεν παίζω πόλο από χόμπι, είναι το επάγγελμά μου και το μεράκι μου.

Οταν με επέλεξαν γι' αυτή την ομάδα, γνώριζαν ότι ο τόπος διαμονής μου ήταν η Χίος και στην Αθήνα βρισκόμουν μόνο για το πόλο. Επίσης, μοναδικός οικονομικός πόρος μου είναι το πόλο, οπότε δεν έχω την πολυτέλεια να παίζω δωρεάν. Λυπάμαι πολύ για την τροπή των πραγμάτων και εύχομαι καλή τύχη στις συναθλήτριές μου".

Τις επόμενες ημέρες, η Μαρία Τσουρή πρόκειται να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Χίο, όπου θα προπονείται μόνη της μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών.

www.sport.gr
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Σάβ Μαρ 28, 2009 8:37 pm

"Ψεύτικες υποσχέσεις"

Οι εξελίξεις στο γυναικείο της Γλυφάδας έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και μετά την Μαρία Τσουρή και η ζωντανή ιστορία του συλλόγου, Κατερίνα Οικονομοπούλου, αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον ΑΝΟΓ.

Η Κατερίνα είναι γέννημα θρέμμα του σωματείου της Γλυφάδας.

Ξεκίνησε από τα 14 της χρόνια να προσφέρει στον σύλλογο, όχι μόνο στο πόλο, αλλά και από το κολυμβητικό τμήμα, τουλάχιστον στην αρχή.

Σε δηλώσεις της στο “Q” η διεθνής πολίστρια, δεν έκρυψε την πικρία της για τις εξελίξεις και τόνισε:

"Η παραίτηση μου από την Γλυφάδα είναι φυσικό επόμενο των τελευταίων εξελίξεων.

Για μένα δεν άλλαξε τίποτα, παραμένω πιστή στις αρχές μου και νιώθω ότι έχω πραγματικά δώσει ότι καλύτερο σε αυτή την ομάδα που τόσο αγάπησα.

Μαζί πήραμε 7 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ευρώπης και πίστευα ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στην ομάδα που την ξεκίνησα.

Όταν επέστρεψα στην ομάδα το καλοκαίρι του 2007 είχα στηριχθεί και εμπιστευτεί την υπόσχεση που μου είχε δώσει η διοίκηση, ότι δηλαδή υπάρχει μία δυνατή ομάδα η οποία είναι και θα παρέμενε ανταγωνιστική και αποτελεσματική.

Ήταν μία ψεύτικη υπόσχεση καθώς δεν τους κόστισε τίποτα να διαλύσουν την ομάδα λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για μία διοίκηση που αδιαφορεί για τις αθλήτριες και τις καριέρες τους, αλλά κυρίως δεν τηρεί τα συμβόλαια τους και τις αφήνει ηθικά και οικονομικά εκτεθειμένες λες και παίζουν «μήλα» σε κάποια γειτονιά.

Από την πλευρά μου, πάνω απ´ όλα είμαι αθλήτρια και σαν σωστή επαγγελματίας οφείλω να κάνω οτιδήποτε ώστε να διατηρούμαι στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο που μπορώ.

Γι αυτό και δεν πρόκειται να σταματήσω τις προπονήσεις" .

www.aquaticsnews.com
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό noseman » Κυρ Μαρ 29, 2009 6:01 pm

Και τελικά η μόνη που ουσιακστικά "πάτησε πόδι" και αντέδρασε στην κατάσταση αυτή, τιμωρήθηκε από την Γλυφάδα.
Τώρα πρέπει να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη από την Αμαλία οι συμπαίκτριές της και να της συμπαρασταθούν. Γιατί αν πραγματικά διαφωνούσαν μαζί της στον τρόπο που αντιμετώπισε την διοίκηση (γιατί απ'οτι γνωρίζω, την ημέρα που γίνανε τα "γεγονότα" με τον γενικό αρχηγό, "κόψανε τουμπεκί*" και δεν μίλησε καμμία να στηρίξει την Αμαλία) θα έπρεπε να συνεχίσουν να παίζουν μέχρι το τέλος της σεζόν, έστω και χωρίς χρήματα.
Αλλά έτσι είναι, όταν πονάει η δικιά μας τσέπη, τότε αντιδρούμε...
Είδατε πως έχει ο καιρός γυρίσματα.
Για άλλη μιά φορά, τελικά είχα δίκιο... πάμε για άλλα τώρα.
8)

ετυμολογία:
* Κόβω τουμπεκί - τουμπεκί ψιλοκομμένο
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE% ... E%BA%CE%AF

συνώνυμες φράσεις
- το βουλώνω
- βγάζω το σκασμό
- δεν μιλάω
- κάνω "μόκο"

άλλες σχετικές φράσεις:
- κάνω την πάπια
- κάνω τον κινέζο
- μαλά**ς είμαι να ανακατευτώ?
κ.α.
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Μαρ 29, 2009 6:32 pm

SAPIC έγραψε:
nemesis έγραψε:Oτι φτιαχνόταν 10 χρονια καταστρέφετε σε 1 μισo χρονο απο

Ποιές υποδομές ρε nemesis????
45 μεταγραφές έχουν κάνει και αποκλείστηκαν στα '91 που έλεγαν ότι θα χτυπήσουν πρωτάθλημα!!!!!
θέλανε μετάλιο και έχασαν από τις 7 αθλήτριες του εθνικού!!!!!!

Να σου πω φιλε σαπιτσ ,αμα φύγουν 2-3 γονείς (παράγοντες),3-4 παράγοντες ,και οι δυο προπονητεσ που ειναι τωρα αυτην την στιγμή
στισ γυναίκες ,θα ειναι μια καλη αρχη για μια μερα χωρισ πολλα σύννεφα.
Αλλαγή φιλοσοφίας θελει και σωστής διαχειρίσεις του έμψυχου υλικού,
που αυτην την στιγμή παίζουν αυτεσ που δεν πρεπει να παίξουν,
και οι καλεσ ψάχνουν ομαδα!!Και μιλάω κυρίως για της υποδομές που όχι μονο δεν εχουν
αποτελέσματα ,υπάρχει ατελείωτη φαγωμάρα!
Και αμα διαλισουν και τις υποδομες μετα δεν θα εχουν
καμια ελπιδα ανακαμψεις ,και πρεπει να αρχισουν από τωρα!!
nemesis

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Μαρ 29, 2009 7:00 pm

noseman έγραψε:Και τελικά η μόνη που ουσιακστικά "πάτησε πόδι" και αντέδρασε στην κατάσταση αυτή, τιμωρήθηκε από την Γλυφάδα.
Τώρα πρέπει να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη από την Αμαλία οι συμπαίκτριές της και να της συμπαρασταθούν. Γιατί αν πραγματικά διαφωνούσαν μαζί της στον τρόπο που αντιμετώπισε την διοίκηση (γιατί απ'οτι γνωρίζω, την ημέρα που γίνανε τα "γεγονότα" με τον γενικό αρχηγό, "κόψανε τουμπεκί*" και δεν μίλησε καμμία να στηρίξει την Αμαλία) θα έπρεπε να συνεχίσουν να παίζουν μέχρι το τέλος της σεζόν, έστω και χωρίς χρήματα.
Αλλά έτσι είναι, όταν πονάει η δικιά μας τσέπη, τότε αντιδρούμε...
Είδατε πως έχει ο καιρός γυρίσματα.
Για άλλη μιά φορά, τελικά είχα δίκιο... πάμε για άλλα τώρα.
8)

ετυμολογία:
* Κόβω τουμπεκί - τουμπεκί ψιλοκομμένο
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE% ... E%BA%CE%AF

συνώνυμες φράσεις
- το βουλώνω
- βγάζω το σκασμό
- δεν μιλάω
- κάνω "μόκο"

άλλες σχετικές φράσεις:
- κάνω την πάπια
- κάνω τον κινέζο
- μαλά**ς είμαι να ανακατευτώ?
κ.α.

Να σου πω ,στην θεση της Αμαλιας λιγο πολύ βρεθηκαν
και καποιες από την ομαδα που είναι αυτην την στιγμη
και αυτές όταν τα σπασανε με την γλυφαδα τοτε,
ριξανε 10 φασκελα πισω τους φευγοντας ,και τωρα
ξαναβρισκονται σε αυτην την θεση !
Η διαφορα είναι ότι για την Αμαλια είναι η πρωτη της
Φορα !!
:twisted:
nemesis

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μαρ 30, 2009 1:14 am

Ναι, αλλά ήταν πολλά τα λεφτά Άρη.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό nemesis » Τρί Μαρ 31, 2009 8:30 pm

Η ερώτηση τησ ημέρας: Τι ειναι καλύτερα η χειρότερα να πέσει
ο Νηρέας η να σωθεί ο ΠΑΟΚ?

Νομίζω πωσ την απαντηση την ξερει ο ΑΝΟΓ!
nemesis

Δημοσίευσηαπό truth » Τετ Απρ 01, 2009 11:17 am

nemesis έγραψε:Η ερώτηση τησ ημέρας: Τι ειναι καλύτερα η χειρότερα να πέσει
ο Νηρέας η να σωθεί ο ΠΑΟΚ?

Νομίζω πωσ την απαντηση την ξερει ο ΑΝΟΓ!

Νομιζω πως την απαντηση πλεον την εχει η Πατρα για το ποιος παραμενει καθως θεωρω βεβαιο την ηττα της Γλυφαδας απο ΠΑΟΚ!!!!!

Ερωτηση ημερας δικη μου: Η βασικη ομαδα αποχωρησε και θα παιξει η ομαδα που δεν καταφερε τιποτα στο πρ.91 ! Ο προπονητης παραμενει χωρις να τρεχει τιποτα???
truth

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Απρ 01, 2009 12:53 pm

Ο Νηρέας σώθηκε μέσα στο νερό. Ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει μια παραμονή που θα οφειλεται καθαρά στην αλλοίωση του πρωταθλήματος. Είναι ντροπή. Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσουμε και τον ΠΑΟΚ αν θα καταδεχόταν να παραμείνει έτσι ... αλλά μάλλον θα με έχει πειράξει η ίωση.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τετ Απρ 01, 2009 1:48 pm

vs έγραψε: Ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει μια παραμονή που θα οφειλεται καθαρά στην αλλοίωση του πρωταθλήματος. Είναι ντροπή. ....Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσουμε και τον ΠΑΟΚ.....

Περιμενεεεε 18.15' + 1 ωρα αγωνας ... κοντος ψαλμος ''αληλουιααα''... εχουμε και το ΝΤΕΡΜΠΥ της τελευταιας αγωνιστικής !!!.... εχουμε και την ΝΕΑ εκπομπη της ΕΡΤ3 ...
[url][url]http://waterpolopaokwom.wordpress.com[/url][/url]
εεεε ΣΙΓΟΥΡΑ καλιο πενετε και στο χερι !!! παρα δεκα και καρτέρει ...Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !!! και κολύμπι !!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τετ Απρ 01, 2009 6:35 pm

ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΑΟΚ

8' [6-2]

λιγο πριν το τελος 8-7 !!!! αλλα και ΤΕΛΙΚΟ ...

ολα για ολα στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑΑΑΑΑΑ με τον Γηραιό :-(η
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό w.p.4 » Τετ Απρ 01, 2009 8:42 pm

Η κουζινα της μαμας.... Δεν το πετυχε το φαγητο.
w.p.4

Δημοσίευσηαπό nemesis » Τετ Απρ 01, 2009 8:52 pm

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από nemesis και Τετ Απρ 01, 2009 9:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
nemesis

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τετ Απρ 01, 2009 9:19 pm

Από τον Θανάση Δημητρόπουλο tou http://www.aquaticsnews.com

Τη νίκη με 8 – 7 πήρε η Γλυφάδα για την 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών επί του ουραγού ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου με την Εύη Μωραϊτίδου για τελευταία φορά στην οκτάδα της, επιβλήθηκε έστω και δύσκολα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και έβαλε τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο που θα έμπλεκε τον Νηρέα Χαλανδρίου σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να δώσει μάχη για την παραμονή στην τελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή.
Το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι για τα κορίτσια του Χριστόδουλου Μαρίνου, με ευτυχές τέλος, κόντρα στα Χανιά.
με προπονητη την Β. Μικηκη
Παρόλο το καλό ξεκίνημα της Γλυφάδας με επιμέρους σκορ 5 – 1, ο ΠΑΟΚ επανήλθε και έφτασε να ισοφαρίσει σε 7 – 7, 2:34 πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Τη νίκη για τον ΑΝΟΓ έδωσε η Αλεξάνδρου, 1 λεπτό και 56 δευτερόλεπτα πριν το τέλος στον παίκτη παραπάνω.
Όλη την αμυντική δουλειά έκανε η Εύη Μωραϊτίδου και την επιθετική η Χριστίνα Δημητροκάλη.
Γλυφάδα – ΠΑΟΚ 8 - 7
Τα οκτάλεπτα: 5 – 1, 1 – 1, 0 – 3, 2 – 2
Γλυφάδα
Τα γκολ: Δημητροκάλη 5, Παπαγεωργίου 2, Αλεξάνδρου 1
Προπονητής: Τάσος Παπαναστασίου
ΠΑΟΚ
Τ[b]α γκολ:
Εικόνα
Παπαδοπούλου Μ. 3,
Εικόνα
Ζέλκα 2,
Εικόνα