"Ψεύτικες υποσχέσεις"
Οι εξελίξεις στο γυναικείο της Γλυφάδας έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και μετά την Μαρία Τσουρή και η ζωντανή ιστορία του συλλόγου,
Κατερίνα Οικονομοπούλου, αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον ΑΝΟΓ.
Η Κατερίνα είναι γέννημα θρέμμα του σωματείου της Γλυφάδας.
Ξεκίνησε από τα 14 της χρόνια να προσφέρει στον σύλλογο, όχι μόνο στο πόλο, αλλά και από το κολυμβητικό τμήμα, τουλάχιστον στην αρχή.
Σε δηλώσεις της στο “Q” η διεθνής πολίστρια, δεν έκρυψε την πικρία της για τις εξελίξεις και τόνισε:
"Η παραίτηση μου από την Γλυφάδα είναι φυσικό επόμενο των τελευταίων εξελίξεων.
Για μένα δεν άλλαξε τίποτα, παραμένω πιστή στις αρχές μου και νιώθω ότι έχω πραγματικά δώσει ότι καλύτερο σε αυτή την ομάδα που τόσο αγάπησα.
Μαζί πήραμε 7 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ευρώπης και πίστευα ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στην ομάδα που την ξεκίνησα.
Όταν επέστρεψα στην ομάδα το καλοκαίρι του 2007 είχα στηριχθεί και εμπιστευτεί την υπόσχεση που μου είχε δώσει η διοίκηση, ότι δηλαδή υπάρχει μία δυνατή ομάδα η οποία είναι και θα παρέμενε ανταγωνιστική και αποτελεσματική.
Ήταν μία ψεύτικη υπόσχεση καθώς δεν τους κόστισε τίποτα να διαλύσουν την ομάδα λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για μία διοίκηση που αδιαφορεί για τις αθλήτριες και τις καριέρες τους, αλλά κυρίως δεν τηρεί τα συμβόλαια τους και τις αφήνει ηθικά και οικονομικά εκτεθειμένες λες και παίζουν «μήλα» σε κάποια γειτονιά.
Από την πλευρά μου, πάνω απ´ όλα είμαι αθλήτρια και σαν σωστή επαγγελματίας οφείλω να κάνω οτιδήποτε ώστε να διατηρούμαι στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο που μπορώ.
Γι αυτό και δεν πρόκειται να σταματήσω τις προπονήσεις" .
www.aquaticsnews.com