defender έγραψε:Πηγα στο Χαλανδρι και ειλικρινά αυτά που έκανε ο Κολόμβος απλά δεν περιγράφονται. Ειδικά στην 3η και 4η περίοδο έπαιζε μόνος του τον Νηρέα και τον κέρδισε! ΟΠΟΤΕ πέρναγε η μπάλα στα 2 μέτρα ήταν γκολ ή αποβολή, ειλικρινά φαινόταν σα να έπαιζε ο καλύτερος φουνταριστός του κόσμου απέναντι σε παιδική ομάδα.
Δεν υπερβάλλω, απλά έχω μείνει έκπληκτος. Ειδικά από τη στιγμή που ο Νηρέας έπαιζε ζωνη αναμεσα με εναν παικτη αποκλειστικά μπροστά του, ο Κολόμβος είχε ελάχιστο χρόνο όποτε επαιρνε τη μπάλα. Και έκανε ΠΑΝΤΑ κατι καλό, πρέπει να έβαλε 5 ή 6 γκολ.
Μέτρησε και το κακό βράδυ του Στεργιόπουλου, που δε βοήθησε επιθετικά και οταν κουράστηκε ο επισης καλός Χριστοδούλου για τον Νηρέα λύσεις δεν υπήρχαν από πουθενά. Η Πάτρα δείχνει να έχει καλό μομέντουμ, να δούμε πως θα διαχειριστεί τη συνέχεια. Και φυσικά τι θα γινει στη Λαρισα την επόμενη αγωνιστική
Σίγουρα ο Κολόμβος πήγε αρκετά καλά από τον ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ χθες,
απέναντι σε μια καλόστημένη ζώνη του ΝΗΡΕΑ (διπλό-ανάμεσα).
Σκέψου όμως πόσο δύσκολο είναι να περάσεις την μπάλα στον φουνταριστό
αν δεν λειτουργήσουν σωστά όλοι οι παίκτες της περιφέρειας (γλυστρίματα-μπασίματα) και στο τέλος η καλή πάσα σε μια τόσο ασφυκτική ζώνη
(που σπανίζει στην Α2... αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη)
Ο Κολόμβος έβαλε 4 γκολ από τον φουνταριστό και 2 από παίκτη παραπάνω (3 συνολικά αποβολές κέρδισε η ΠΑΤΡΑ).
Για τα δύο γκολ από το παίκτη παραπάνω εγώ τα χρεώνω στις πολύ καλές
πάσες στο δοκάρι...
Ανεξάρτητα για το ποιος θα ανέβει ή όχι ήταν ένας αγώνας διαφήμιση
για την κατηγορία και οι παίκτες και των δύο ομάδων έφυγαν στο τέλος
αγκαλιάσμένοι !! Όπως ακριβώς και στον πρώτο αγώνα.
Η προσπάθεια για την νίκη ήταν αποτέλεσμα όλων των παικτών...!!