Για οσους χαρακτηρισαν τον ΝΗΡΕΑ ΛΑΜΙΑΣ ομαδα της μιας βραδιας δωσαμε και θα συνεχισουμε να δινουμε απαντησεις μονο μεσα στη πισινα και τα επομενα χρονια.
Συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες.
Συντονιστής: Lambros10
statler έγραψε:Το θέμα είναι να υπάρχει και κάποια υποδομή στην ομάδα γιατί πολλοί ανέβηκαν 2,3 κατηγορίες με χρήματα και τώρα δεν υπάρχουν ούτε στο χάρτη...
vs έγραψε:Εγώ έχω δει την Πετρούπολη, από Δ σε Γ, το 2006. Αν και το ζητούμενο δεν είναι ακριβώς αυτό.
vs έγραψε:Kashmir εγώ απάντησα απλώς στην ερώτηση που έθεσες. Ίσως υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα. Για το πού βρίσκεται τώρα έχει μεγάλη σχέση με το ότι της πήραν όλα τα ταλέντα. Και αυτό επίσης έχει μεγάλη σχέση με τα "γνωστά" του χώρου.
vs έγραψε:Έμμεσα (Πανελλήνιες) ή άμεσα ναι. Απλώς είναι διαφορετική η λειτουργία ενός συλλόγου με υποδομές κλπ. και διαφορετική όταν με τις μεταγραφές χτυπάς γρήγορες ανόδους και από πίσω δεν υπάρχει τίποτα.
Πιστεύω ότι το πρώτο μοντέλο εξασφαλίζει καλύτερο μέλλον και σταθερότητα. Όλα όμως έχουν τα καλά τους και τα κακά τους, δεν μπορείς να απορρίψεις κάτι από τα δύο. Και βέβαια εξαρτάται τι προκρίνει η διοίκηση.
Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες