Τα αποτελέσματα του Β' ΓΥΡΟΥ Α1 ΑΝΔΡΩΝ 2008-09

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό No 7 » Πέμ Φεβ 26, 2009 4:03 am

naruto έγραψε: Οσο για την τελευταια φαση του παιχνιδιουμιλας για ενα εκβιαστικο σουτ εκτος ισσοροπιας που το εβγαλε ο αμυντικος καθαρα..Ουτε δοκαρι πηγε ουτε κατι αλλο..

Δεν την θυμάσαι καλά την τελευταία φάση σίγουρα,γι'αυτό σε συμβουλεύω να την δείς στο βίντεο.
Βρισκόμαστε στα τελευταία 33 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού,το σκόρ είναι 9-10,και φεύγουμε στην κόντρα παραπάνω,με τον Χρόσικ να μένει στα 5 μέτρα για 5 δευτερα μόνος και με συνεχείς προσποιήσεις να σουτάρει τελικά και η μπάλα να κόβεται απο μπλοκ αμυνομένου.
Ξέρεις πολλές περιπτώσεις που να έχασε ο Χρόσικ τέτοιο σούτ?
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό No 7 » Πέμ Φεβ 26, 2009 4:08 am

naruto έγραψε:Ξεχασα να πω οτι αξιζουν συγχρητητρια στο ΝΟΠ για το σημερινο παιχνιδι αλλα και για ολη του την εικονα φετος.Εχει παιξει στα ισα ομαδες με πολυ μεγαλυτερα ονοματα παικτων και εχει δειξει οτι ηρθε στην Α1 για να κανει κατι καλο.Και για να μη κρυβομαι πισω απο τα λογια μου,στην αρχη της χρονιας πιστευα οχι μονο οτι θα χαροπαλευει για τη σωτηρια του αλλα και οτι θα παιζει χειροτερο πολο.
Χαιρομαι που διαψευστηκα και επικροτω την πορεια της συμπολιτισας ομαδας αλλα πολυ περισσοτερο χαιρομαι που χαλιουνται οσο δεν παει οι στενομυαλοι που τον ηθελαν στην α2.

Συγχαρητήρια και σε σένα για τος ήθος που φαίνεται να σε διακατέχει,καλή συνέχεια στην ομάδα σου και αν διαφώνησα μαζί σου δεν το έκανα για να σε πικάρω,αλλά γιατί απλά έχω διαφορετική άποψη από την δική σου σε κάποια σημεία.
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Πέμ Φεβ 26, 2009 1:52 pm

:lol: που το καταλαβες ρε γατε οτι ειμαι ασχετος....
δεν παιζεσαι.... οντως ετσι ειναι. κωλοτουμπας ομως εισαι και φαινεσαι....
στις νικες γ....ς στις ηττες ε.. δεν εγινε και τιποτα. τωρα αν νοιαζομαι για το πατρινο πολο... εγω πατρινος ειμαι... εσυ? :?: αλλα εχεις το λογο μου δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου δεν εχει νοημα αφου κανεις δεν σε εμαθε να ακους!
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό dimakovitch » Πέμ Φεβ 26, 2009 3:48 pm

Ολα κύλησαν ήρεμα χθες στο Παπαστράτειο, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Παναθηναϊκού 13-7 και συνέχισε το σερί των επιτυχιών στο πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορεί να μη γέμισαν το Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, αλλά δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα και πέρα από τα υβριστικά συνθήματα δεν έγινε το παραμικρό, κάνοντας πράξη τις εκκλήσεις των παικτών του Ολυμπιακού να μη γίνει το παραμικρό και να προστατεύσουν την ομάδα τους.

Το πάθημα του Χαλανδρίου στις 6 Δεκεμβρίου με τα πρωτοφανή επεισόδια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σε βάρος της αποστολής του Ολυμπιακού έγινε μάθημα.

Η αστυνομία είχε πάρει αυστηρά μέτρα, οι δύο ομάδες είχαν τη διάθεση να συνεργαστούν, ενώ και η εξέλιξη του παιχνιδιού βοήθησε όλα να πάνε καλά.

Φανταστικό ξεκίνημα από τον Ολυμπιακό
Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο οκτάλεπτο ήταν αυτό που σημάδεψε το παιχνίδι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πιάνοντας φανταστικό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση σκόρπισαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έμοιαζαν σαν να μην ήταν στην πισίνα.

Επειτα από τεσσερισήμισι λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 4-0, ενώ στο τέλος του οκτάλεπτου ο φωτεινός πίνακας έγραφε 7-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν μόλις ένα σουτ και αυτό με πέναλτι του Δερμιτζάκη, που απέκρουσε ο Νίκος Δεληγιάννης. Στο μεσοδιάστημα μέχρι να αρχίσει το 2ο οκτάλεπτο οι περισσότεροι σκέφτονταν πού θα σταματήσει το κοντέρ.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, άλλαξαν πρόσωπο, άρχισαν να παίζουν άμυνα, να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση κι έτσι κύλησαν τα υπόλοιπα τρία οκτάλεπτα, με τη διαφορά να φτάνει στη μέγιστη τιμή της στο +8, 13-5.

Την 4η περίοδο αποβλήθηκαν με αντικατάσταση οι Νίκιτς και Σάριτς και ο Μάνθος Βουλγαράκης επειδή διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Σταυρίδη ύστερα από κλωτσιά που δέχτηκε από τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε για διαμαρτυρία ο δεύτερος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος και θα χάσει τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.
www.goalday.gr
Άβαταρ μέλους
dimakovitch

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Φεβ 26, 2009 5:39 pm

Καθε καλη εμφανιση που κανουμε ειναι μαχαιρια στην καρδια σου ετσι?
Κριμα που δεν σου καναμε την χαρη που δεν χασαμε στα Χανια και δεν μπλεχτηκαμε σε περιπετειες, κατι που απο τα γραφομενα σου πολυ θα το ηθελες.
Α2 σου ερχεται ο ΝΟΠ εγραφες πριν λιγες μερες ετσι δεν ειναι?
Ασχετος εισαι ειναι δεδομενο, αν ησουν σχετικος θα εβλεπες τι γινεται στον ΝΟΠ, και οχι μονο στα παιχνιδια αλλα γενικα.
Μαλλον θα εισαι καποιος απο αυτους που στενοχωρηθηκαν που ο ΝΟΠ επελεξε εμενα προπονητη (απο την μισητη σου Αθηνα) και οχι καποιον απο το σιναφι σου. Αν και πιστευω οτι οποιος κι αν ηταν τα ιδια θα ελεγες η θα εγραφες.
Ασε που ψιλοφοβασαι μηπως ξυπνησει τελικα για τα καλα ο γιγαντας του Πατραικου πολο, και ξερεις εσυ πολυ καλα ποιος ειναι αυτος.
Και πολλα συγνωμη που δηλωνω οτι οι ηττες ειναι πολυ διδακτικες για τους νεους παικτες του ΝΟΠ ειδικα ετσι οπως αυτες ερχονται. Μαλλον θα επρεπε να βριζω, κατα την αποψη σου, τους παικτες μου στις εφημεριδες, επειδη εχασαν, ετσι? Αλλα τι ψαχνω να βρω, ετσι ειχες συνηθισει και τωρα σου κακοφαινεται που καποιος λειτουργει διαφορετικα απο οτι ηξερες και νομιζες οτι ειναι και το σωστο.
Σε ευχαριστω πολυ που δεν θα ξαναασχοληθεις καθολου μαζι μου, εξαλλου ειναι ωρα να παρελασεις σαν καρναβαλος που εισαι, στο τοπικο καρναβαλι...
doom

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Πέμ Φεβ 26, 2009 9:24 pm

:lol: μην θυμωνεις ρε..... μπεμπη :lol:
ολα προσωπικα τα παιρνεις..... αφου κατα βαθος εισαι καλος (βαλε τον τονο οπου θες).... και μην ανοιγεσαι γιατι μπορει να ειμαι καποιος πολυ κοντα σου και καμια ωρα να θυμωσω και εγω....... πολυ :twisted: :evil:
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό doom » Πέμ Φεβ 26, 2009 9:51 pm

Πωπω τωρα τρομαξα, χεστηκα επανω μου, τρομοκρατηθηκα, παω να κρυφτω μην τυχον και με κανεις νταντα...
Αλλα εισαι και λιγο θρασυδειλος, η μου φαινεται?
doom

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Πέμ Φεβ 26, 2009 10:24 pm

Χαλαααααρρραααα ... για παμε να δουμε τι λεει το ''ΣΩΜΑ''...
... όλοι εχουν δικαιο ή ..... για να δουμε ???

go to and Vote !!! >>>>

http://www.h2opolo.gr/forum/viewtopic.php?t=1653
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό pisin-os » Πέμ Φεβ 26, 2009 11:03 pm

:lol: :lol: μη θυμωνεις ρε μπεμπη :lol: :lol: ασχημο για προπονητη να τα χανει τοσο ευκολα :lol: αλλα αυτο το εχεις καταλαβει ως τωρα οτι δεν σου εχει βγει σε καλο εισαι ομως νευρικος....... δεν μπορεις να το ελεγξεις...... τρελαινεσαι....... οσο για θρασθδειλος μονο αυτο δεν μου εχουν πει στη ζωη μου και σαν εσενα..... ουουου παιδακια..... :lol: λοιπον αστο μη σε νευριαζω αλλο και μας παθεις τιποτα γιατι για φετος σε χρειαζομαστε... :wink: :wink: τζαμπα μαγκα.......
Άβαταρ μέλους
pisin-os

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Φεβ 27, 2009 12:49 am

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ''ΦΙΛΟ'' ΜΟΥ ΤΟ Νο7.ΤΑ ''ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΟΥ'' ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕ ΣΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ.ΔΕΝ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ''ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ''ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ & ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΩΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΝΟΠ.
delfos

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Παρ Φεβ 27, 2009 12:53 am

pisin-os έγραψε::lol: :lol: μη θυμωνεις ρε μπεμπη :lol: :lol: .....σαν εσενα..... ουουου παιδακια..... :lol:
:wink: :wink: ......

ρε Μπεμπη !!! που σε καταλαβανε ... οτι σου αρεσουν τα παϊδάκια :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Φεβ 27, 2009 12:57 am

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Νο7.Η ΘΕΣΗ ''ΦΙΛΕ'' ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ & ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΧΕΣΑΙ ΗΤΕ ΟΧΙ.(φυσκα μην νομιζεις οτι τις εχω & εγω & σου κανω κινησεις ανταγωνιστικες).ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ & ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΑ ΕΠΕΣΑΝ Η ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Φεβ 27, 2009 1:03 am

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ Νο7.1)ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ & ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΗ,ΓΙΑΤΙ? ΩΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΙΣΟΡΟΠΟΙΕΣ. 2) ΜΙΑΣ & ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.3)ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......................
delfos

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Φεβ 27, 2009 1:05 am

delfos έγραψε:ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Νο7.Η ΘΕΣΗ ''ΦΙΛΕ'' ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ & ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΧΕΣΑΙ ΗΤΕ ΟΧΙ.(φυσκα μην νομιζεις οτι τις εχω & εγω & σου κανω κινησεις ανταγωνιστικες).ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ & ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΑ ΕΠΕΣΑΝ Η ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ.

Εκτός του να μιλάς συνέχεια για τα ''αρνητικά'',μπορείς σε παρακαλω να προτείνεις κάποιον άλλον που εσύ ξέρεις με τις γνώσεις που αποζητάς για να έρθει στην θέση μου?
Απο την γκρίνια και τον αρνητισμό που σε διακρίνει αμφιβάλω όχι μόνο αν έχεις ''καρύδια'',αλλά κι αν έχεις αν τα χρησιμοποιείς,όπως λές...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Φεβ 27, 2009 1:10 am

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ Νο7.4) ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ TEAM MANAGER ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ & ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΣΕΙ ΠΑΙΚΤΩΝ.Π.Χ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΠΑΣ & ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ(ΔΙΑΤΥΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ)ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ & ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Φεβ 27, 2009 1:15 am

delphos, εσύ δεν κάνεις λάθη στη δουλειά σου ; Εγώ κάνω στη δική μου ...
Επίσης, τι σημαίνει "μάνατζερ" για σένα ;

Υπεύθυνο τύπου έχει ο ΝΟΠ ; Περιλαμβάνεται στα καθήκοντα του μάνατζερ ή η επικοινωνία με τον Τύπο πιστεύεις ότι χρειάζεται ξεχωριστό πρόσωπο ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Φεβ 27, 2009 1:17 am

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΩΤΕΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ''ΜΑΧΑΙΡΙ''. ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΝ & ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ.ΜΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟ 94 ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ 95 & ΔΥΟ ΣΤΟ 97.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΠΙΣΤΕΥΩ ΣΩΣΤΟ & ΩΡΑΙΟ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΣΩΣΤΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ''ΦΙΛΕ'' ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ & ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ & ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.
delfos

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Φεβ 27, 2009 1:23 am

delfos έγραψε:ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ Νο7.1)ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ & ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΗ,ΓΙΑΤΙ? ΩΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΙΣΟΡΟΠΟΙΕΣ. 2) ΜΙΑΣ & ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.3)ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......................

Αν παρακολουθούσες την ομάδα όπως λές,θα είχες ακούσει αρκετές φορές πως έχω τοποθετηθεί ανοικτά κι έχω πεί ότι δεν με νεδιαφέρουν οι καρέκλες και οι ταμπέλες...
Το καλοκαίρι με τον ερχομό του Σελετόπουλου στην ομάδα κι επειδή είχα αυξημένες αρμοδιότητες στον Όμιλο,ο ίδιος ο Δημήτρης με ''βάφτισε'' με τον όρο team manager...
Ούτε έχω σπουδάσει,ούτε διεκδήκησα αυτόν τον τίτλο,που υποστήριξε κι ο Πρόεδρος,αλλά κια το Δ.Σ της ομάδας.
Να σου υπενθυμίσω ότι επειδή είναι το Πρωτάθλημά μας ημιεπαγγελματικό,δεν υπάρχουν managers στο Πρωτάθλημά μα εκτός του Ολυμπιακου και του Πανιωνιου.Οπότε ο όρος είναι αδόκιμος για το άθλημά μας.
Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι δεν είμαι έμμισθος στον Όμιλο κι ότι η κανονική μου δουλειά την οποία υπηρετώ τα τελευταία 15 χρόνια είναι άλλη, εκτός πισίνας.
Ανσε χαλάει τόσο αυτό μπορείς να με φωνάζεις και με το μικρό μου όνομα...
Στα ΜΜΕ,προτιμώ να μιλάει τόσο ο προπονητής,όσο και οι παίκτες της ομάδας.Εχω κάνει 2 φορές δηλώσεις στο site της ομάδας μας που νομίζω ότι είναι αρκετές για την ώρα....
Όσο αφορά για τα δελτία των πιτσιρικάδων,δεν ήταν δική μου η παράλειψη,αλλά κάποιου άλλου,αλλά αν το θεωρείς τόσο σημαντικό το ότι δεν δηλώσαμε 15αδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι,τότε να σου ζητήσω συγγνώμη...
Περιμένω με ανυπομονησία και τα υπόλοιπα ''λάθη'' μου...
Να ζητήσω και συγγνώμη κι απο τα υπόλοιπα παιδιά του forum γι'αυτό το ''χάλι''...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Φεβ 27, 2009 1:24 am

ΦΙΛΕ VS ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΓΙΡΥΖΩ & ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ Η & ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΜΙΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Νο7 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.ΣΥΝΕΧΩΣ & ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΜ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ Νο7 ΤΑ ''ΚΑΡΥΔΙΑ''ΜΟΥ ΣΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΙΚΕΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ?
delfos

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Φεβ 27, 2009 1:31 am

delfos έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΩΤΕΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ''ΜΑΧΑΙΡΙ''. ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΝ & ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ.ΜΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟ 94 ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ 95 & ΔΥΟ ΣΤΟ 97.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΠΙΣΤΕΥΩ ΣΩΣΤΟ & ΩΡΑΙΟ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΣΩΣΤΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ''ΦΙΛΕ'' ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ & ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ & ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Δεν νομίζεις ότι είναι τουλάχιστον ''άκομψο'' εκ μέρους σου,να καταγράφεις τα όποια λάθη εσύ βλέπεις στην ομάδα που αγαπάς και να τα δημοσιεύεις έτσι ώστε να γίνονται γνωστά παντού?
Δεν νομίζεις ότι δεν είναι σωστό,να συκοφαντείς με ανακρίβειες έναν άνθρωποπο βοηθάει όπως παραπάνω ΕΣΥ είπες την ομάδα που αγαπάς και μάλιστα χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα...?
Για τις Ακαδημίες έχεια απόλυτο δίκιο,αλλά μην ξεχνάς το πρόβλημα χώρου που έχουμε με το Πεπανός,που μέχρι και η Ανδρική μας ομάδα προπονείται στις 21.15 κάθε βράδυ λόγω ελλειψης χωρου.
Αν ήσουν κατα την γνώμη μου σωστός και αγαπούσες την ομάδα όλα αυτά θα μου τα έλεγες prive στην πισίνα,όπου βρίσκομαι καθε μέρα,αλλά είπαμε ΔΕΝ...
Άβαταρ μέλους
No 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες