delfos έγραψε:ΦΙΛΕ VS ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΓΙΡΥΖΩ & ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ Η & ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΜΙΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Νο7 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.ΣΥΝΕΧΩΣ & ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΜ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ Νο7 ΤΑ ''ΚΑΡΥΔΙΑ''ΜΟΥ ΣΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΙΚΕΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ?
delfos έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΞΗ ΧΑΛΙ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΠ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ,Σ'ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ & Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ.
delfos έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ Νο7 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΟΣ.ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΩΛΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ & ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΣΗ ΤΟΥ & ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ TIME OUT.ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ........................ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
pisin-os έγραψε::lol: μην θυμωνεις ρε..... μπεμπη![]()
ολα προσωπικα τα παιρνεις..... αφου κατα βαθος εισαι καλος (βαλε τον τονο οπου θες).... και μην ανοιγεσαι γιατι μπορει να ειμαι καποιος πολυ κοντα σου και καμια ωρα να θυμωσω και εγω....... πολυ![]()
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες