Συντονιστής: Lambros10
doom έγραψε:boom έγραψε:μα αν εχεις χιουμορ(ετσι λεω τουλαχιστον) αντιμετωπιζεις τα παντα με χιουμορ. αν καποιος με λεει α....ι τοτε μπορει να τα ψαξει και ισως να ειμαι εκει
δεν κοιταξα τα νικ πριν εγγραφω. καποιος φιλος με ενημερωσε για το φορουμ και μπηκα. μετα το προσεξα. παντως θα'χει πλακα το μπουμ-ντουμ
το τι παω να περασω ασε. θα το δειξει ο χρονος. αυτος. ο αλλος. who knows. ciao doom(μια που εισαι και κοντα στην ιταλια, ως προπονητης της 1ης επαρχιακης ομαδας που κατεκτησε τιτλο στην υδατοσφαιριση). αντε και στα δικα σου
Ωραια αντιμετωπιση, γουσταρω πολυ. Ειδικα τωρα που ξεκαθαρισες καποια πραγματα ελπιζω να μην αρχισουν καποιοι εδω μεσα να κανουν υποθεσεις και να βλεπουν φαντασματα.
Κι εγω το δικο μου ψευδωνυμο εντελως στην τυχη το διαλεξα.
Οσο για την ευχη, σε ευχαριστω πολυ...
boom έγραψε:Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει στην κόλαση. Εκεί που καθόταν του λέει ο Σατανάς:
"Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι..." Άπαντα ο τυπάκος: "Ε όσο να'ναι... Κόλαση είναι εδώ. Δεν ξέρω τι με περιμένει... Αναθεωρώ τα λάθη που με έφεραν εδώ..." Ο Σατανάς του απαντά: "Ίσως να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις... Να σου πω καπνίζεις;" - "Ε, κανά πακετάκι τη μέρα το κάπνιζα...."- "Τις Δευτέρες έχουμε ημέρα καπνίσματος με τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσμο. Για καρκίνο μη φοβάσαι, ήδη νεκρός είσαι" Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα... - "Πίνεις;", τον ρωτά ο Σατανάς. - "Ε, όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..." - "Τις Τρίτες είναι μέρα ποτού, με τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια μη φοβάσαι, νεκρός είσαι..." Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον: - "Τζογάρεις;", τον ρωτά ο Σατανάς. - "Για να'μαι ειλικρινής, μετανιώνω που άφησα την οικογένεια μου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους μου για το καζίνο, αλλά ναι τζόγαρα..." - "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν μπαρμπουτάκι. Και να χρεοκοπήσεις δεν θα σ'ενδιαφέρει..." Τον ρωτά ξανά ο Σατανάς: - "Κανά τσιγαριλίκι έκανες; Πες αλήθεια!" - "Ναι έπινα... Που και που..." - "Πέμπτες είναι ημέρα ναρκωτικών. Τα καλύτερα πράγματα από την Κολομβία. Και να εθιστείς τι σε νοιάζει. Νεκρός είσαι." Ο τύπος πλέον είναι με χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας... - "Να σου πω, μεταξύ μας, τον έπαιρνες που και που από πίσω;", τον ρωτά ο Σατανάς. - "Α! Ολα κι όλα! Τις αμαρτίες μου τις έχω κάνει, αλλά αυτό ΠΟΤΕ!!!!" Κι ο Σατανάς: - "Χμμμ... Τότε οι Παρασκευές θα 'ναι ζόρικες..."
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες