ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Αύγ 25, 2009 11:36 pm

ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ tovarich ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΣΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΟΥ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ & ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ.
delfos

Δημοσίευσηαπό tovarich » Τρί Αύγ 25, 2009 11:47 pm

delfos έγραψε:ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ.
Αυτό μου δημιουργεί μία αίσθηση ανακούφισης.
tovarich

Δημοσίευσηαπό delfos » Κυρ Αύγ 30, 2009 3:36 pm

ΤΟΥΑΛΕΤΑ tovarits & ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Κυρ Αύγ 30, 2009 3:37 pm

ΦΩΤΗΣ ΒΟΥΛΟΥΞΗΣ & ΠΑΛΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΟ ΝΟΠ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ.
delfos

Δημοσίευσηαπό naruto » Τρί Σεπ 22, 2009 3:56 pm

Noμιζω πως παραιτηθηκε.
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό delfos » Τρί Σεπ 22, 2009 10:59 pm

ΟΝΤΩΣ Ο ΒΟΥΛΟΥΞΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ.

Παραίτηση – ανακοίνωση υπέβαλλε ο πρώην τιμ μάνατζερ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών Φώτης Βουλουξής, η οποία συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Με την ανακοίνωση μου αυτή, γνωστοποιώ την παραίτησή μου από τον ΝΟΠ, ωστόσο υπογραμμίζω ότι θα βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα, εφόσον μου ζητηθεί στο μέλλον, ανεξαρτήτως αν έχω κάποιο πόστο ή όχι.
Ο λόγος της παραίτησής μου, έχει να κάνει με τη διαφορά φιλοσοφίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΝΟΠ από κάποια από τα νέα πρόσωπα που έχουν εισέλθει σε αυτόν και είναι εκ δια μέτρου αντίθετη με την φιλοσοφία που είχε αναπτύξει ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια αλλά και με την δική μου φιλοσοφία και σκέψη.
Η σκέψη της παραίτησης με βασάνιζε αρκετούς μήνες πριν, όταν διαπίστωνα κάθε μέρα και πιο πολύ την απόκλιση στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας κατά κύριο και βασικό λόγο με τον Προπονητή κ. Σελετόπουλο, το οποίο είχε αντίκτυπο στο καλό κλίμα της ομάδας.
Με την έναρξη της νέας περιόδου, ελπίζοντας ότι κάτι θα είχε αλλάξει, και μετά από προτροπή ανθρώπων του Ομίλου συζήτησα την ανάμειξή μου σε νέο πόστο, ωστόσο μέσα σε λίγες ημέρες διέκρινα ότι δεν είχε αλλάξει τίποτα και η εισροή νέων προσώπων αλλά και η στάση ορισμένων προς το πρόσωπο μου, έκαναν εξαιρετικά δύσκολη την συμβίωση μας στην πισίνα αλλά και την υλοποίηση των νέων καθηκόντων που μου είχαν ανατεθεί.
Έτσι για μένα που θεωρώ ότι η ΟΜΑΔΑ είναι πάντοτε πάνω από το οποιαδήποτε ΕΓΩ ,αποχωρώ χαρούμενος για αυτά που έζησα , αλλά έντονα προβληματισμένος για αυτά που ΘΑ έρθουν...
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο του Ν.Ο.Π. Παναγιώτη Λαμπρόπουλο αλλά και το νέο πρόεδρο Αλέξανδρο Καλλέργη για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου».
delfos

Δημοσίευσηαπό delfos » Κυρ Σεπ 27, 2009 7:32 pm

Βγήκαν τα πρώτα δείγματα

Στο τουρνουά της Βουλιαγμένης συμμετείχε από χθες ο ΝΟΠ, δίνοντας τα πρώτα τεστ, για φέτος.

Η Πατρινή ομάδα στα τρία φιλικά που έδωσε κατάφερε να επικρατήσει 10-5 του ΠΑΟ, 12-6 της εφηβικής ομάδας της Βουλιαγμένης, ενώ ηττήθηκε από τη διοργανώτρια Βουλιαγμένη 14-13.

Για τον τεχνικό των «δαιμόνων» ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα, για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του, ωστόσο στα σκαριά βρίσκονται και άλλα φιλικά παιχνίδια, τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του ΝΟΠ, έχουν ως εξής:

* ΝΟΒ-ΝΟΠ 14-13 (τα 8λεπτα: 6-5, 1-2, 6-3, 1-3)

ΝΟΠ: Γκίμπαν 3, Χρόσικ 3, Δουδέσης 6, Αντίοχος 1, Μάνεσης 1

* Παναθηναϊκός - ΝΟΠ 5-10 (τα 8λεπτα: 1-2, 0-2, 3-3, 1-3)

ΝΟΠ: Γκίμπαν 1, Χρόσικ 3, Δουδέσης 2, Αποσκίτης 1, Αντίοχος 2

* ΝΟΠ – ΕΦΗΒΟΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-6
delfos

Δημοσίευσηαπό xymaola » Δευτ Οκτ 05, 2009 2:58 pm

What are Administrators?
Administrators are people assigned the highest level of control over the entire board. These people can control all facets of board operation which include setting permissions, banning users, creating usergroups or moderators, etc. They also have full moderator capabilities in all the forums.

Πόσοι είναι?
Μόνο από περιέργεια! :roll:
xymaola

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Δευτ Οκτ 05, 2009 3:25 pm

xymaola έγραψε:What are Administrators?
Administrators are people assigned the highest level of control over the entire board. These people can control all facets of board operation which include setting permissions, banning users, creating usergroups or moderators, etc. They also have full moderator capabilities in all the forums.

Πόσοι είναι?
Μόνο από περιέργεια! :roll:

Οι ίδιοι οι χρήστες :)
δημιούργησα το forum πριν 4.5 χρόνια για να έχουν το βήμα όλοι να λένε την γνώμη τους και τις απόψεις τους με γνώμονα την προώθηση και ανάδειξη του αθλήματος.
Δεν έχει κανείς άλλός πέρα από εμενα τα permitions & controls του forum ομως πέρα εξαιρειτκών περιπτώσεων δεν επεμβαίνω... και είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις και γνώμες.

Για οτιδήποτε χρειαστεί κάποιος επικοινωνεί μαζί μου και άμμεσα λύνεται το προβλημά του ή απορία του.. περισσότερες πληροφορίες στο topic: H2OPOLO - FAQs, Ερωτήσεις
όπου υπάρχουν και οι κανονισμοί του forum.
:wink:

καλή περιήγηση..
στο topic Κανονισμοί του
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό sharkman » Κυρ Οκτ 11, 2009 5:40 pm

dalmatos έγραψε:εκπλησομαι με την φραση που εβαλες στην παρενθεση(υπηρξα καλος παιχτης)

:lol: Παικταρας ο......Αλβερτης,για να μην ξεχνιομαστε :)
sharkman

Δημοσίευσηαπό Roiter » Πέμ Οκτ 15, 2009 7:07 pm

ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…
Roiter

Δημοσίευσηαπό Birdy » Κυρ Οκτ 18, 2009 3:36 pm

sharkman έγραψε:
dalmatos έγραψε:εκπλησομαι με την φραση που εβαλες στην παρενθεση(υπηρξα καλος παιχτης)

;-)
Birdy

Δημοσίευσηαπό sharkman » Κυρ Οκτ 18, 2009 5:18 pm

Birdy έγραψε:
sharkman έγραψε:

;-)

ΩΧΧΧΧΧ,και αλλος ενας που συμφωνει, προσεχε φιλε μου γιατι υπαρχει η λιστα του σιντλερ
sharkman

Δημοσίευσηαπό No 7 » Δευτ Οκτ 19, 2009 7:10 pm

Πολλοί φίλοι μου τηλεφώνησαν το ΣΚ που μας πέρασε και με ρωτούσαν διάφορα για τον ΝΟΠ,θα ήθελα να τους-σας ενημερώσω και μέσω του forum ότι έχω φύγει από την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό κι ως εκ τούτου δεν γνωρίζω πία αρκετά...Άρα το ότι δεν ήρθα οφείλεται στο ότι δεν ανήκω πια στο δυναμικό της ομάδας...Στο ότι δεν ήρθε ο Λάμπρος οφείλεται σε μια εγχείρηση αφαίρεσης των αμυγδαλών του...τέλος σε ότι αφορά στην απουσία του αντικαταστάτη μου στην ομάδα καλό θα ήταν να΄απαντήσει κάποιος από τον Όμιλο...Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας...!
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό xymaola » Τρί Οκτ 20, 2009 1:43 pm

Τώρα σώθηκες
xymaola

Δημοσίευσηαπό karfi » Τρί Οκτ 20, 2009 7:11 pm

ο γιαννης ο σερετης δεν ειναι ο εφορος?παει και αυτος?
Άβαταρ μέλους
karfi

Δημοσίευσηαπό delfos » Πέμ Οκτ 22, 2009 12:30 am

ΟΝΤΩΣ Ο ΣΕΡΕΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ .ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΠ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ..................................?
delfos

Δημοσίευσηαπό Roiter » Πέμ Οκτ 22, 2009 9:38 am

ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ…
Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΒΟΥΛΟΥΞΗΣ!!!

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ !!!
Roiter

Δημοσίευσηαπό No 7 » Πέμ Οκτ 22, 2009 8:18 pm

Aν διαβάζατε πιο πάνω την ανακοίνωση-παραίτηση μου,θα μπορούσατε εύκολα να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στην ομάδα υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες...
Η φυγή μάλιστα του Σερέτη αποδεικνύει πολλά και επιβεβαιώνει κάποια από τα γραφόμενα μου σε αυτήν (ανακοίνωση-παραίτηση)...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό Roiter » Παρ Οκτ 23, 2009 10:24 am

ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΡΟΚΕΣ…
Roiter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες