από waterboys » Τετ Αύγ 11, 2010 10:53 pm
Παράθεση από goal news:
Χατζηθεοδώρου: «Προσβλητική πρόταση»
«Η πρόταση που μου έγινε είναι προσβλητική, αλλά αυτό που με πείραξε ήταν ότι είναι αδιαπραγμάτευτη», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Θοδωρής Χατζηθεοδώρου στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» με τον Νίκο Μαχαίρα και την Μαρία Καούκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου:
- Για τα παράπονα που έχει από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Πήγα στα γραφεία για την πιο σημαντική κουβέντα της ζωής μου. Μετά από τόσα χρόνια καριέρας και προσφοράς στην ομάδα περίμενα ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα είναι εκεί για να με υποδεχθούν και να με αντιμετωπίσουν με σεβασμό, βάσει όσων μου έλεγαν όλο αυτό το διάστημα. Αντιθέτως είδα εκεί μόνο τον μάνατζερ της ομάδας, κ. Λογοθέτη να εκπροσωπεί την διοίκηση, γιατί όλοι οι υπόλοιποι ήταν διακοπές. Κι εγώ θα μπορούσα να είχα πάει διακοπές αλλά προκειμένου να είμαι υγιέστατος, θυσίασα το καλοκαίρι μου για να γίνω καλά και για αυτό η αποθεραπεία μου πήγε εξαιρετικά και είμαι πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς δέχτηκα μια πρόταση που θέλει 55% μείωση σε σχέση με τις περσινές μου απολαβές, αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτό το νούμερο ήταν αδιαπραγμάτευτο. Δηλαδή δεν μου επέτρεψαν να πω κάτι διαφορετικό, άρα ήταν "ή αυτά τα παίρνεις ή δεν γίνεται τίποτα".
Μετά από αυτή την στάση, και εγώ είπα ότι έχω ένα συμβόλαιο. Όλα αυτά τα χρόνια ό,τι συμβόλαιο έχω υπογράψει το έχω τιμήσει 100% και θα πάω στην προετοιμασία και θα αγωνιστώ με αυτό το συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν πρότεινα την αποδέσμευσή μου και μάλιστα το ξεκαθάρισα στον κ.Λογοθέτη. Στη συνέχεια από μόνος του μου είπε ότι δεν μπορούν να καλύψουν το συγκεκριμένο συμβόλαιο και μοιραία θα πρέπει να με αποδεσμεύσουν. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι το πώς με αντιμετώπισαν σαν αθλητή. Σε συνάντηση που είχα με τον κύριο Κεντ από μόνος μου πρότεινα να μειώσουμε τις αποδοχές μου, για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς ο κ. Κεντ δεν μπόρεσε να αναλάβει το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού, και επομένως έπαυε να ισχύει ό,τι έχει συζητηθεί εκείνη την ημέρα. Από την στιγμή που βλέπω έναν Ολυμπιακό αδιάλλακτο, πώς είναι δυνατόν εγώ να είμαι διαλλακτικός απέναντί τους;»
-Για την συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού:
«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους φίλους του Ολυμπιακού που με στηρίζουν. Στην ζωή μου έχω μάθει να λέω αλήθειες και δεν μπορεί κανείς να διαψεύσει τα όσα δηλώνω. Οπως είπα η θέση μου ήταν ότι θα είμαι στην προετοιμασία. Επειδή όμως μου πρότειναν την αποδέσμευση, απλά ζήτησα να γίνει ένα ραντεβού το συντομότερο γιατί η αποδέσμευση δεν είναι απλό πράγμα. Δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάζει τα λεφτά και έχω πληρώσει τον ρομαντισμό μου, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Θα περιμένω την επόμενη κίνηση της διοίκησης, ελπίζω την επόμενη βδομάδα».
-Για το μέλλον του:
«Άκουσα σχόλια ότι ήδη μιλάω με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιος διαδίδει κάτι τέτοιο, αλλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν με έχουν πλησιάσει και αν το κάνουν θα αρνηθώ ευγενικά γιατί σέβομαι τους πάντες. Είμαι Ολυμπιακός μέχρι το κόκαλο και το δείχνω με τις πράξεις μου. Οι μεγαλύτερες Ολυμπιακάρες δεν είναι αυτοί που το διατυμπανίζουν, αλλά αυτοί που το δείχνουν. Αν τελειώσει το ζήτημα και αποχωρήσω θα κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή, που όμως δεν θα έχει σχέση με τα λεφτά. Έχω να κερδίσω πολλούς τίτλους ακόμα και αυτό θέλω να το δηλώσω. Άκουγα από όλους ότι είμαι η σημαία της ομάδας και ήμουνα ευτυχισμένος. Βλέπω όμως ότι γίνονται τα αντίθετα.
Η πρόταση που μου έγινε είναι προσβλητική, αλλά αυτό που με πείραξε ήταν ότι είναι αδιαπραγμάτευτη. Παρόλο που είχα μια πολύ καλή διάθεση στις συζητήσεις δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι σκέψεις μου. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολες οι εποχές , αλλά δεν είμαι κορόιδο. Δεν μου αρμόζει τέτοια αντιμετώπιση».