Συντονιστής: Lambros10
COACHFK έγραψε:Λογικό το βλέπω, κάποιος που έχει τελειώσει το συμβόλαιό του, να γυρίζει την "αγορά" και να δίνει το παρόν.
COACHFK έγραψε:Πάντως για τον Γιάννη υπάρχουν αρκετές ομάδες Α2 και κάποιες από Α1, που θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους.
COACHFK έγραψε:Τέλος να πούμε πως υπήρξε μια πρόταση από άλλη ομάδα Α2 (επαρχίας), με χρήματα και σπίτι, που όμως έγινε αφού είχε συμφωνήσει με τον ΝΟΒΑ.
TooTall έγραψε:COACHFK έγραψε:Λογικό το βλέπω, κάποιος που έχει τελειώσει το συμβόλαιό του, να γυρίζει την "αγορά" και να δίνει το παρόν.
Υπαρχουν τροποι και τροποι.COACHFK έγραψε:Πάντως για τον Γιάννη υπάρχουν αρκετές ομάδες Α2 και κάποιες από Α1, που θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους.
Πεδιο δοξης λαμπρο! Ελευθερος ηταν αν τον ηθελαν, οπως λενε, ας τον επερναν.COACHFK έγραψε:Τέλος να πούμε πως υπήρξε μια πρόταση από άλλη ομάδα Α2 (επαρχίας), με χρήματα και σπίτι, που όμως έγινε αφού είχε συμφωνήσει με τον ΝΟΒΑ.
Αποκλειστικα λοιπον σας αποκαλυπτω οτι μετα την υπογραφη του Αφρουδακη στον Ολυμπιακο υπηρξε προταση και απο τον ΟΥΚ, παρα τριχα δεν προλαβαμε Ενταξει, ο καθενας λεει οτι θελει, αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ολες οι επαρχιακες ομαδες που προσφερουν <σπιτι και χρηματα> (δεν ειναι πολλες) ειχαν ειδοποιηθει για τη διαθεσιμοτητα του συγκεκριμενου παιχτη στην τιμη που ειπα.
alex11 έγραψε:TooTall έγραψε:COACHFK έγραψε:για πες μας σε ποιά ομάδα του Βόλου έκλεισαν ο Κοντοβάς και ο Παύλου; Η πηγή μου λέει πως πήγαν για 3 χιλιάρικα έκαστος. Ξέρεις κάτι;
Οτι ο Παυλου εχει κλεισει αλλου.
N.Ο.Λ
TooTall έγραψε:Παντως αν θες να γελασεις ρωτα την πηγη που σου λεει ολα αυτα να σου πει:
α) τι εγινε με τον Κλοτσικα που ειχε συμφωνησει με τον ΝΟΒΑ αλλα την εκανε για τον Αρη χωρις λεφτα και τρεχοντας
β) γιατι παιρνουν τηλεφωνα σε παιχτες απο αλλες ομαδες και τι χαρωπα τους λενε
ΥΓ Χθες εθεαθει Τονι Κ. στην προπονηση του Ιωνικου
COACHFK έγραψε: Όσο για τον Κλότσικα, έγινε ότι και περίπου με τον Καρύκα.
COACHFK έγραψε: ... η πηγή μου από τον Βόλο, μου λέει ότι καλό είναι να περιμένουμε λίγο πριν αποκαλυφθούν οι παίκτες που έχει κλείσει ο ΝΟΒΑ.
COACHFK έγραψε:Και επαναλαμβάνω, ότι οι του ΝΟΒΑ είναι πολύ αισιόδοξοι για φέτος...
TooTall έγραψε:COACHFK έγραψε: Όσο για τον Κλότσικα, έγινε ότι και περίπου με τον Καρύκα.
Εννοεις οτι ειπαν και στον Καρυκα πως αποφασισαν ξαφνικα οτι τα λεφτα που ειχαν συμφωνησει ενα μηνα πριν ηταν υπερβολικα για την αξια του;COACHFK έγραψε: ... η πηγή μου από τον Βόλο, μου λέει ότι καλό είναι να περιμένουμε λίγο πριν αποκαλυφθούν οι παίκτες που έχει κλείσει ο ΝΟΒΑ.
Δεν ειναι απλα καλο, ειναι αναγκαιο γιατι δεν εχουν κλεισει παρα τις απεγνωσμενες προσπαθειες γνωστου παιχτη-μανατζερ και τα τηλεφωνα σε παιχτες αλλων ομαδωνCOACHFK έγραψε:Και επαναλαμβάνω, ότι οι του ΝΟΒΑ είναι πολύ αισιόδοξοι για φέτος...
Καλο πραγμα η αισιοδοξια
sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:TooTall έγραψε:
Όχι τιποτε άλλο, αλλά θα με κράξει ο σκυλοψαρομουτσούνας, τώρα!!!
.
Ε ρε γλεντια, απαραδεκτε δημοσιογραφισκο της κακιας ωρας. Για αυτο δεν σε θελει ο Χελακης!!!!!!!!!!!!!!
TooTall έγραψε:COACHFK έγραψε: Όσο για τον Κλότσικα, έγινε ότι και περίπου με τον Καρύκα.
Εννοεις οτι ειπαν και στον Καρυκα πως αποφασισαν ξαφνικα οτι τα λεφτα που ειχαν συμφωνησει ενα μηνα πριν ηταν υπερβολικα για την αξια του;COACHFK έγραψε: ... η πηγή μου από τον Βόλο, μου λέει ότι καλό είναι να περιμένουμε λίγο πριν αποκαλυφθούν οι παίκτες που έχει κλείσει ο ΝΟΒΑ.
Δεν ειναι απλα καλο, ειναι αναγκαιο γιατι δεν εχουν κλεισει παρα τις απεγνωσμενες προσπαθειες γνωστου παιχτη-μανατζερ και τα τηλεφωνα σε παιχτες αλλων ομαδωνCOACHFK έγραψε:Και επαναλαμβάνω, ότι οι του ΝΟΒΑ είναι πολύ αισιόδοξοι για φέτος...
Καλο πραγμα η αισιοδοξια
COACHFK έγραψε:TooTall έγραψε:COACHFK έγραψε:
ΥΓ Αλήθεια μετά την Άρτα τι έγινε;;; Μήπως ο ΣΕΑΥ επηρεάστηκε από τον μύθο για το...γιοφύρι ή μήπως την...έκανε ο πρωτομάστορας;;;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες