zinwn έγραψε:1000 eyro μπορουσες να παιξεις τοτε,δεν ειχε κανενα οριο.και αν δεν κανω λαθος η αποδοση για τη νικη του ΝΟΒΑ ηταν 12.οσος και να ηταν ο μισθος καποιων παικτων δεν θα τους χαλαγαν τα 12 χιλιαρικακια πιστευω.
scotland έγραψε:γιατί άδικα το πήρε το euro? αν είναι πήγαινε και πες πως δεν το αξίζαμε κιόλας?
Ο αγώνας ήταν καθαρά στημένος και το ξέρω αυτό. Και σιγά τα πιτσιρίκια που έβαλε ο γιαννουρής μέσα, να ξέρουμε τι λέμε sharkface.. τρίχες λοιπόν. ωραία λοιπόν και στο 7-3 υπέρ του αιωνιου τέλος τρίτης περιόδου έστω ότι μπήκαν όλοι οι άσχετοι που ναι μεν κάποιοι μπήκαν. Έβαλε τώρα ο γιαννουρής tάστερια του ποτε???? στο παρα 1? μην λέμε αστεία τώρα. Παιχνίδι 7-3 τέλος τρίτης απτών πανιώνιο του τότε δεν χανότανε οποτε και να παίζαν οι μισοί απτούς παίχτες που λες μέσα σε 2 λεπτά θα το καθαρίζανε. Έχτος κι'άν πιστεύεις ότι ο γιαννουρής ήθελε να γυρίσει το παιχνίδι βάζοντας τους στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, στα 2 τελευταία γύρναγε άνετα και ήτανε στημένο, ναι θα άφηνε ο γιαννουρής να πάει 7-8 και μετά να το γύρναγε.... Μάθε τα γεγονότα καλύτερα και μετά μιλα
Savvas h2o έγραψε:zinwn έγραψε:Λέγεται οτι σ'εκείνο το ματσάκι έιχαν παιχτεί 50.000
Lambros10 έγραψε:Θα διαφωνήσω sharkface μαζί σου....
επειδή μιλάμε και με ονόματα και εταιρείες (αν και το έχω αποφύγει τόσο καιρό...) η betandwin τότε είχε όριο τις 2000Ε σε στοιχηματισμό αγώνα και το διπλό στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν συντελεστής 12 !!!!
sharkface έγραψε:zinwn έγραψε:1000 eyro μπορουσες να παιξεις τοτε,δεν ειχε κανενα οριο.και αν δεν κανω λαθος η αποδοση για τη νικη του ΝΟΒΑ ηταν 12.οσος και να ηταν ο μισθος καποιων παικτων δεν θα τους χαλαγαν τα 12 χιλιαρικακια πιστευω.
Παιζω στοιχημα στο ιντερνετ απο τοτε που το πρωτοεβαλαν. Η betabdwin και η betoto ποτε δεν σε αφηνει να παιξεις μεγαλο στοιχημα οταν η αποδοση ειναι πολυ μεγαλη.
Εχετε υποψιν σας επισης οτι απαγορευεται σε ολους τους εν ενεργεια αθλητες να στοιχηματισουν σε αγωνα της ομαδας τους, οπως και σε ολους τους συγγενεις τους. Οταν λοιπον γινει καποια χοντρη εκπληξη, εχουν το δικαιωμα να ερευνησουν την υποθεση για 72 ωρες και φυσικα στο τελος να σου επιστρεψουν τα χρηματα που πονταρες.
zinwn έγραψε:sharkface έγραψε:zinwn έγραψε:1000 eyro μπορουσες να παιξεις τοτε,δεν ειχε κανενα οριο.και αν δεν κανω λαθος η αποδοση για τη νικη του ΝΟΒΑ ηταν 12.οσος και να ηταν ο μισθος καποιων παικτων δεν θα τους χαλαγαν τα 12 χιλιαρικακια πιστευω.
Παιζω στοιχημα στο ιντερνετ απο τοτε που το πρωτοεβαλαν. Η betabdwin και η betoto ποτε δεν σε αφηνει να παιξεις μεγαλο στοιχημα οταν η αποδοση ειναι πολυ μεγαλη.
Εχετε υποψιν σας επισης οτι απαγορευεται σε ολους τους εν ενεργεια αθλητες να στοιχηματισουν σε αγωνα της ομαδας τους, οπως και σε ολους τους συγγενεις τους. Οταν λοιπον γινει καποια χοντρη εκπληξη, εχουν το δικαιωμα να ερευνησουν την υποθεση για 72 ωρες και φυσικα στο τελος να σου επιστρεψουν τα χρηματα που πονταρες.
απο τη στιγμη που η εταιρια επιτρεπει στον παικτη να παιξει το ποσο ο παικτης ειναι νομικα καλυμμενος και θα τα παρει τα χρηματα.δεν το εχεις ψαξει και πολυ μου φαινεται shark...αν ειναι καθε φορα που σκαει μια εκπληξη η καθε εταιρια να διενεργει ερευνα για το ποιος και πως στοιχηματισε την εκπληξη δεν εχει νοημα να πονταρει καποιος σε μεγαλες αποδοσεις.και πες εστω οτι η εταιρια ερευνα την υποθεση και ερχεται σε μενα που πονταρα για παραδειγμα 500 ευρω στον ΝΟΒΑ.τι θα μου πει??γιατι κυριε πονταρατε στον τελευταιο της βαθμολογιας 500 ευρω??απαντησεις?πολλες...ειμαι φανατικος φιλαθλος του ΝΟΒΑ,ειδα ονειρο,ειμαι τζογαδορος κ.α λοιπον ας μην λεμε οτι θελουμε και ας δουμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως θα θελαμε να ειναι.
p.s οταν λεω παικτη εννοω παικτη στοιχηματος οχι παικτη ομαδας.
scotland έγραψε:Η υπενθύμιση σου vs έχει βάση αλλα θυμήσου ότι εδώ είναι forum και ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ελευθερα την γνώμη του. Τον γιαννουρή τον γνωρίζω και όσο για το μικρός είναι σχετικό. Shark λες πράγματα που δεν έχουν λογική και βάση, μπορεί ο γιαννουρής να το παίζει ότι ξέρει και ελέγχει τα πάντα αλλα σε μια ομάδα με ρέππα, λούδη,γεωργαρά, αναστασιάδη, καλακώνα, αφρουδάκη, santa, κουτσογιάννη και τον σέρβο τον πέτροβιτς αυτό που λες ότι ο παίχτης έχει βγει απ'τα νερά του και δεν μπορεί να ξαναμπεί στον ρυθμό του αγώνα μου φαίνεται αστείο που δεν έχει περιθώριο συζήτησης. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένους επαγγελματίες παίκτες που παίζαν τον νόβα και το μονο που θα σου ξαναπώ είναι ότι άμα θέλαν το παιχνίδι το'χαν για την πλακα τους ειδικά με 7-3 υπέρ τους τέλος τρίτης, όσο για την διαχείριση του γιαννουρή στην ομάδα, όπως ξέρεις χαζός δεν είναι αλλα με τέτοιο roster δεν χωράει καμια δικαιολογία και είναι προφανές.
sharkface έγραψε:zinwn έγραψε:sharkface έγραψε:zinwn έγραψε:1000 eyro μπορουσες να παιξεις τοτε,δεν ειχε κανενα οριο.και αν δεν κανω λαθος η αποδοση για τη νικη του ΝΟΒΑ ηταν 12.οσος και να ηταν ο μισθος καποιων παικτων δεν θα τους χαλαγαν τα 12 χιλιαρικακια πιστευω.
απο τη στιγμη που η εταιρια επιτρεπει στον παικτη να παιξει το ποσο ο παικτης ειναι νομικα καλυμμενος και θα τα παρει τα χρηματα.δεν το εχεις ψαξει και πολυ μου φαινεται shark...αν ειναι καθε φορα που σκαει μια εκπληξη η καθε εταιρια να διενεργει ερευνα για το ποιος και πως στοιχηματισε την εκπληξη δεν εχει νοημα να πονταρει καποιος σε μεγαλες αποδοσεις.και πες εστω οτι η εταιρια ερευνα την υποθεση και ερχεται σε μενα που πονταρα για παραδειγμα 500 ευρω στον ΝΟΒΑ.τι θα μου πει??γιατι κυριε πονταρατε στον τελευταιο της βαθμολογιας 500 ευρω??απαντησεις?πολλες...ειμαι φανατικος φιλαθλος του ΝΟΒΑ,ειδα ονειρο,ειμαι τζογαδορος κ.α λοιπον ας μην λεμε οτι θελουμε και ας δουμε τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως θα θελαμε να ειναι.
p.s οταν λεω παικτη εννοω παικτη στοιχηματος οχι παικτη ομαδας.
Κανεις μεγαλο λαθος, μου φαινεται οτι εσυ δεν το εχεις ψαξει. Μπορουν να αποσυρουν στοιχημα που θεωρουν οτι ειναι λαθος τους (οχι εκπληξη) ακομα και μετα την διεξαγωγη του αγωνα. Εχουν δε το δικαιωμα, να ψαχτουν για 72 ωρες μηπως και αποδειξουν οτι καποιο ματσακι ειναι στημενο. Φυσικα μην με ρωτας πως αποδεικνυεται ενα στημενο ματς, δεν το ξερω. Αν σε αυτο το 72ωρο ανακαλυψουν οτι παικτης του στοιχηματος ειναι και παικτης της ομαδας που εγινε η εκπληξη, δεν του δινουν τα κερδη, αλλα του επιστρεφουν τα παιγμενα.
Φυσικα οι ελεγχοι γινονται ελαχιστες φορες και μετα απο μεγαλες χασουρες.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες