eva5 έγραψε:Να γίνονται δεκτές και γυναίκες για να αυξηθούν οι υποψήφιοι/ες
doom έγραψε:Γεια σου φιλε Μπαμπη. Το τοιχακι δυστυχως δεν πορει πλεον να παιχτει σε πισινες για καμποσους λογους. Ο πρωτος σημαντικος ειναι οτι το πολο εξελιχθηκε και οι παικτες πλεον ειναι επαγγελματιες, και δευτερος επισης πολυ σημαντικος ειναι οτι τα κολυμβητηρια αλλαξαν τις υπερχειλισεις τους.
Οσον αφορα το μαστερς τουρναμεντ, θα σε ενημερωσω για ορισμενα πραγματα τα οποια ισως βοηθησουν εσενα και οποιονδηποτε αλλο ενδιαφερεται. Κατ'αρχας, το 2006 το καλοκαιρι, ο Χρηστος Δημου ειχε διοργανωσει τουρνουα βετερανων στον Αγιο Κοσμα με χορηγο τον Φιλοσιδη της VW. Δυστυχως δεν υπηρξε μεγαλη ανταποκριση, ειδικα απο τους 2 μεγαλους της πισινας (Εθνικο και Ολυμπιακο). Στο τουρνουα συμμετειχαν οι εξης ομαδες: Βουλιαγμενη, Γλυφαδα (οχι ομως αρκετοι παικτες), Χιος (εκει επαιξα κι εγω), Εθνικος (δεν κατεβηκε στο τελος), Ολυμπιακος (το ιδιο με τον Εθνικο), και μια μικτη ολων των υπολοιπων. Το τουρνουα εγινε σε 25αρι τερεν και διαρκουσε 4 εξαλεπτα. Οσοι ειμασταν εκει το χαρηκαμε, αλλα ελειπαν πολλοι. Σε καθε ομαδα μπορουσαν να αγωνιζονται και γυναικες.
Επαγγελματικες μου ασχολιες δυστυχως δεν μου εδωσαν τον χρονο να ασχοληθω σοβαρα με την διοργανωση καποιου πλεον μεγαλου τουρνουα σε στυλ πρωταθληματος βετερανων που ειχα στο μυαλο μου.
Στειλε μου μηνυμα μεσω pm για να συναντηθουμε αν θελεις καποια στιγμη και να σου πω τον τροπο που ειχα σκεφτει καθως και τους κανονισμους αλλα και τα κοστη που απαιτουνται. Χορηγειες, για τοσο μικρα κοστη, θεωρω οτι ειναι πολυ ευκολο να βρεθουν. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι απαιτειται η δημιουργια μιας ας την πουμε συνομοσπονδια πρωην αθλητων, προκειμενου να υπαρξει δεσμευση, γιατι ο Ελληνας μονο ετσι μπορει να κανει πραξη καποιες σκεψεις του.
five έγραψε:Φιλε Μπαμπη θα ηταν πολυ ωραια φαση. Και αν εχει περισσεψει απο τον doom κανα πλαστικο τερμα απ αυτα που εκανε εισαγωγη παλια θα ειναι ακομα πιο ωραιο νομιζω.
Επισης,επικοινωνησε μαζι μου τηλεφωνικα αν θες μηπως το καναμε στην παραλια του Ακανθους,η ακομα και στην πισινα του Μπαλουξ ισως (δυσκολο να τους ψησω βεβαια εκει).
Ειναι ωραια φαση και αν διοργανωθει απο τωρα που ειναι νωρις μπορει να βγει ωραιο αποτελεσμα και να βρεθουν ενδεχομενως και χορηγοι για μεγαλυτερη διευκολυνση στα γενικα θεματα (με απονομες κλπ)
Εγω αναλαμβανω να χορηγησω το παρτυ απονομης μετα τους αγωνες!!!
Τα λεμε
Κωνσταντινος Δανδολος
SARONI έγραψε:Λογοκρισία στο έπακρο .
Γιατί ;;;;;;
Κε διαχειριστά τι σας πείραξε ;;;;;;
Τι θέλετε να γράφουμε;;;;
Μόνο αυτά που σας αρέσουν ;;;
Οκ λοιπόν
Μάλλον ορισμένα σβήνετε, εδώ σε άλλες ενότητες έχουν γραφτει τα μύρια όσα και δεν τα έχετε πειραξει(βλέπε sharkface) , αυτά γιατι τα σβήσατε ;;;;
Μήπως ο coachfk σας υποδεικνειει τι να σβήσετε και τι να κρατήσετε ;;;
Lambros10 έγραψε:SARONI έγραψε:Λογοκρισία στο έπακρο .
Γιατί ;;;;;;
Κε διαχειριστά τι σας πείραξε ;;;;;;
Τι θέλετε να γράφουμε;;;;
Μόνο αυτά που σας αρέσουν ;;;
Οκ λοιπόν
Μάλλον ορισμένα σβήνετε, εδώ σε άλλες ενότητες έχουν γραφτει τα μύρια όσα και δεν τα έχετε πειραξει(βλέπε sharkface) , αυτά γιατι τα σβήσατε ;;;;
Μήπως ο coachfk σας υποδεικνειει τι να σβήσετε και τι να κρατήσετε ;;;
Καταρχήν σπανίως σβήνω μηνύματα.... και ποτε δεν έχω σβήσει χρήστη....
Τα προσωπικά σου με τον οποιοδήποτε μπορείς μέσω PMs
Υπάρχουν κανονισμοί και πρέπει να γίνονται σεβαστοί...
και μηνύματα του sharkface (αφού έφερες παράδειγμα) κατά καιρούς έχουν διαγραφεί οταν έχουν "ξεφύγει"...
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν ενδιαφέρουν όλους μας...
Επιστροφή στο Βετεράνοι και Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες