Α, και μη γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες, γιατί ο κύριος administrator είναι αυστηρός

waterfighter έγραψε:Νο 7 εισαι τοσο ειρωνας πια......που εχω αδικο φιλε μου....πουθενα δεν εχω.....και αδικηθηκε ο νηρεας στο παιχνιδι με την πατρα στην πατρα και με την λαρισα......επειδη και εσυ και καποιοι αλλοι δεν συμπαθουμε τον γιακουματο δεν σημαινει οτι η ομαδα του δεν αδικειται....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΑΤΡΑ......ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.....ΤΕΛΟΣ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ.....ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.........ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΕ.....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.....
No 7 έγραψε:Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής
Κ.Ο.Π.Ι. 10 - ΛΑΡΙΣΑ 10
ΚΑΛΑΜΑΚΙ 8 - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 8
ΙΩΝΙΚΟΣ 4 - ΗΡΑΚΛΗΣ 14
Ο.Φ.Η. 6 - Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 8
No 7 έγραψε:No 7 έγραψε:Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής
Κ.Ο.Π.Ι. 10 - ΛΑΡΙΣΑ 10
ΙΩΝΙΚΟΣ 4 - ΗΡΑΚΛΗΣ 14
Ο.Φ.Η. 6 - Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 8
Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα του Ν.Ο.Π. που έδειξε χαρακτήρα μέσα στην ''καυτή'' έδρα του Ο.Φ.Η. και απέδρασε με την πολύτιμη νίκη !
Μεγάλη νίκη την κατάλληλη στιγμή !!!
waterpoloislife έγραψε:Πως γίνεται αυτός ο ΟΦΗ στα εκτός να τρώει δεκάρες και στα εντός να χάνει οριακά ή να νικάει κιόλας?
kostantinos έγραψε:waterpoloislife έγραψε:Πως γίνεται αυτός ο ΟΦΗ στα εκτός να τρώει δεκάρες και στα εντός να χάνει οριακά ή να νικάει κιόλας?
Απλα οταν ο ΟΦΗ παιζει αγωνα εκτος εδρας δεν κανει ταξιδι Ιλισια-Νικαια.
Οταν ας πουμε παιζουμε Βολο η Πατρα σηκωνομαστε απο τις 5 και παιζουμε στις 2. Και στην πατρα δεν φαγαμε 10αρα και ειχαμε παει κ 9 παικτες. Αν εχεις κ αλλες αποριες θα σου πει ο Λαμπρος πως πηγε το παιχνιδι.
No 7 έγραψε:kostantinos έγραψε:waterpoloislife έγραψε:Πως γίνεται αυτός ο ΟΦΗ στα εκτός να τρώει δεκάρες και στα εντός να χάνει οριακά ή να νικάει κιόλας?
Οταν ας πουμε παιζουμε Βολο η Πατρα σηκωνομαστε απο τις 5 και παιζουμε στις 2. Και στην πατρα δεν φαγαμε 10αρα και ειχαμε παει κ 9 παικτες. Αν εχεις κ αλλες αποριες θα σου πει ο Λαμπρος πως πηγε το παιχνιδι.
...μόνο η ''απόσταση'' παίζει ρόλο Κωνσταντίνε...?
Ενταξη ρε παιδια την 3 ομαδα απο το τελος κερδισαν ηρεμια να τους ξανα δωσεται συγχαρητηρια που κερδισαν Νηρεα και Λαρισα εκτος ναι αλλα οχι και τωρα που κερδισαν με το στανιο,10 γκολ διαφορα επραπε να τους εχουν.Αβανταρετε πολλυ τον Ν.Ο.Π.παντος ε?No 7 έγραψε:No 7 έγραψε:Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής
Κ.Ο.Π.Ι. 10 - ΛΑΡΙΣΑ 10
ΙΩΝΙΚΟΣ 4 - ΗΡΑΚΛΗΣ 14
Ο.Φ.Η. 6 - Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 8
Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα του Ν.Ο.Π. που έδειξε χαρακτήρα μέσα στην ''καυτή'' έδρα του Ο.Φ.Η. και απέδρασε με την πολύτιμη νίκη !
Μεγάλη νίκη την κατάλληλη στιγμή !!!
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης