από vs » Δευτ Ιουν 23, 2008 7:23 pm
Solid, λυπάμαι που πρέπει να επανέλθω, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Ή για κάποιο λόγο αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στα λαμόγια που αναφέρθηκαν ή δεν έχεις πάρει μυρουδιά τι γίνεται (αν όντως μετράς τόσα χρόνια στο χώρο αυτό).
Για το αν είσαι λαμόγιο, δεν έχω άποψη. Και πώς θα μπορούσα άλλωστε, αφού δεν ξέρω καν ποιος είσαι.
Για το αν έχεις πάρει μυρουδιά, όμως, λυπάμαι αλλά θα σε στεναχωρέσω. Μπορεί να είσαι από τους ρομαντικούς του χώρου (και συγχαρητήρια αν είναι έτσι) αλλά δεν μπορείς έκπληκτος να μου ζητάς ονόματα για πράγματα που όλοι ξέρουμε ότι γίνονταν (και ΙΣΩΣ γίνονται ακόμα).
Λόγω ηλικίας δε, θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτές οι καταστάσεις δε γίνονται υπό το φως του ηλίου. Άρα δεν αφήνουν αποδείξεις, μόνο ενδείξεις. Και γι αυτό δεν κατονομάζω κάποιους. Αν και θα μπορούσα να το κάνω, καλυπτόμενος πόσω από την ανωνυμία μου, όπως είπες.
Να ξέρεις επίσης, ότι μπορεί να γράφω ανώνυμα, αλλά εκεί που εκρινα ότι χρειάστηκε να αποκαλυφθώ, το έκανα με χαρά.
Επειδή δε θέλω να ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους, ούτε τα ξέρω όλα, ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, προτιμώ να σταματήσω εδώ. Εσύ αν θέλεις έχεις δικαίωμα να συνεχίσεις, αλλά μη με παρεξηγήσεις που δε θα ακολουθήσω.