Πρωτάθλημα Γ'Κατηγορίας 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

zisopoylos

Δημοσίευσηαπό giannis.zisopoulos » Σάβ Ιουν 21, 2008 1:17 am

Solid, εγώ μιλάω επώνυμα, εσύ κρύβεσαι πίσω από ψευδώνυμα. Δεν είναι όμως ο χώρος για να το πάμε το θέμα προσωπικά. Εγώ αναφέρθηκα στα γραφώμενά σου και στις στα μαλών σου ( διάβασε το κείμενό σου ). Καλόν είναι να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς ( ξερόλες, αερολογίες κ.τ.λ. ) και υποθέτω το νεαρό της ηλικίας σου για το επίπεδο που απάντησες. Όσο για κολύμπι δε ξέρω αλλά είναι καλοκαιράκι και στη θάλασσα κάτι θα μάθω.
Statler , τα είπες τέλεια, αν ακουγόταν φωνές σαν την δική σου θα ήταν πολλά πράγματα διαφορετικά σε συγχαίρω για την ανωτερότητα σου.
Α και για να μην απασχολούμε το φόρουμ με προσωπικές διενέξεις αν ο solid θέλει να μου πει κάτι, το mail μου είναι zisopoulos1@gmail.com
giannis.zisopoulos

Δημοσίευσηαπό solid » Σάβ Ιουν 21, 2008 1:23 am

Λοιπον VS για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα:
1)δεν χρειαζεται να ρωτησω κανεναν ,πραγμα που μαλλον χρειαζεσαι εσυ για τον απλουστατο λογο οτι ειμαι στον χωρο τουλαχιστον 20 χρονια με ενεργη συμμετοχη σε ολες τις κατηγοριες επομενως δεν χρειαζομαι ενημερωση.Βλεπω απο μονος μου .Απλως δεν εκμεταλευομαι την ανωνυμια μου για να λεω πραγματα που δεν μπορω να αποδειξω και το κυριοτερο να ριχνω λασπη παντου.Εαν ξερεις κατι πεσ το αλλιως σωπασε .
solid

Δημοσίευσηαπό solid » Σάβ Ιουν 21, 2008 1:23 am

2)δεν ειμαι ουτε παραγοντας ουτε προπονητης καμιας απο των ομαδων αυτων

3)επειδη δεν ξερεις ποιος ειμαι , εαν ποτε μαθεις τοτε θα μαθεις και οτι διτηρω τουλαχιστον φιλικες σχεσεις με ολους τους 35 αρηδες ή 49 ρηδες αφου ειναι στην ηλικια μου .Με ξενα κολυβα θα κανεις κηδεια?
solid

Δημοσίευσηαπό solid » Σάβ Ιουν 21, 2008 1:24 am

4)Δεν εκρινα οτι ηταν δικαιη η κληρωση .Απλα ειπα οτι δεν παρευρεθηκε κανενας ωστε να προσβαλει την αποφαση αυτη.Κακο του κεφαλιου τους.
5)το οτι πιστευω και ειναι προσωπικη εκτιμηση οτι οι καλυτερες ομαδες ειναι στους αλλους 2 ομιλους δεν ειναι ψεμματα .
6)αφου διακρινεις την ειρωνια στον γραπτο λογο τοτε εισαι τεραστιος
solid

Δημοσίευσηαπό defender » Σάβ Ιουν 21, 2008 7:12 pm

Αδικο το σύστημα 100%, υποτιμάει ομάδες πριν αρχίσουν τα παιχνίδια. Τι θα πει "δυναμικότητα"? ποιος το κρίνει; Τα προκριματικά που δεν υπάρχουν; Απλά η ΚΟΕ θελει να βγαλει την υποχρεωση και να τελειωνει. Θα ηταν πιο δικαιο το περυσινο συστημα που εγιναν 4 ομιλοι και περασανε απο 2 ομαδες. Βεβαια αλλοι ομιλοι ειχανε 4 ομαδες και αλλοι ομιλοι ειχανε 5 ομαδες.

Γενικα, αν δεν παιζουν ολοι με ολους, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ειναι απλά άδικα...
defender

Δημοσίευσηαπό solid » Σάβ Ιουν 21, 2008 7:25 pm

Προσωπικους χαρακτηρισμους εσυ χρησιμοποιησες(βλ.ΘΡΑΣΟΣ).
Εγω δεν κατηγγειλα κανεναν για να χρησιμοποιησω το ονομα μου.
Εαν το κανω θα πω και δημοσια το ονομα μου.
Οντως ειμαι νεαρος και μαθαινω ακομα.
solid

Δημοσίευσηαπό nemesis » Σάβ Ιουν 21, 2008 7:35 pm

Προσωπικους χαρακτηρισμους εσυ χρησιμοποιησες(βλ.ΘΡΑΣΟΣ).
Εγω δεν κατηγγειλα κανεναν για να χρησιμοποιησω το ονομα μου.
Εαν το κανω θα πω και δημοσια το ονομα μου.
Οντως ειμαι νεαρος και μαθαινω ακομα.[/quote];[/quote]

Δεν χρειάζεται να παρουσιαστούν γιατί ήδη ξέρουν τι θα γίνει στην κλήρωση ,τα λεγόμενα λαμογια ,για αυτό μην στεναχωριέσαι σολιντ αυτό δεν παλεύετε!
nemesis

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Σάβ Ιουν 21, 2008 9:22 pm

Η κοινή λογική λέει πως οι ομάδες του Βορείου ομίλου αδικούνται κατάφορα αφού αναλογικά και μόνο (ξεχάστε τις πίπες περί δυναμικότητας) μάχονται για 2 προνομιούχες θέσεις. Τα τελευταία χρόνια η ΚΟΕ έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές το σύστημα διεξαγωγής της Γ' Εθνικής. Παλιότερα γινόταν Final-6 με συγκρότηση 3 προκριματικών ομίλων των 6 ομάδων απ'όπου προκρίνονταν οι 2 πρώτοι στην τελική φάση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπούς εξυπηρετεί η φετινή κλήρωση. Προφανώς έχουν συγκεντρωθεί πολλές ομάδες απ'το κλεινόν άστυ (Μεσόγειος, Νηρέας Γέρακα, Πετρούπολη, Ηλιούπολη, Αρίωνας, Βετεράνοι, Χαιδάρι, Πόρτο Ράφτη) και πρέπει να δηλώσουν αρκετές παρούσες στην τελική φάση.

Περί κληρώσεων η συζήτηση άρα πρέπει να αναφέρω μία παρατήρηση μου απ'την εποχή που συμμετείχα στις μικρές κατηγορίες. Κατά πόσο είναι δίκαιο ή άδικο η Α' φάση των 'μικρών' πρωταθλημάτων να περιλαμβάνει τοπικούς ομίλους για να ευνοηθούν οι κατά παράδοση δυνατοί βλ. Χίος, Χανιά. Μια ζωή το ΠΕΚΕΒ και η Μυτιλήνη έπαιζαν με την Χίο για να αποκλειστούν αμαχητί. Αντίστοιχα συνέβαινε το ίδιο και στην Κρήτη όπου τα Χανιά έτρωγαν όλους τους μικρούς για πρωινό.

Υπ'όψιν το ερχόμενο Σ/Κ γίνεται τουρνουά με την συμμετοχή των παρακάτω:
Μεσόγειος
Νηρέας Γέρακα
Ολυμπιάδα Πετρούπολης
Ηλιούπολη
Αρίων Γλυφάδας
Άβαταρ μέλους
nick_h2o

Δημοσίευσηαπό statler » Κυρ Ιουν 22, 2008 1:54 am

Το πρώτο στοίχημα για εμάς (Πετρούπολη) είναι να μαζευτούμε όλοι. Το δεύτερο να νικήσουμε τον Αρίωνα και μετά οτι κάτσει...
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Ιουν 22, 2008 4:51 pm

Βρήκαμε τον έναν που θα πέσει! :lol: Πέφτει και δεύτερος ?
nemesis

Δημοσίευσηαπό defender » Κυρ Ιουν 22, 2008 6:36 pm

statler έγραψε:Το πρώτο στοίχημα για εμάς (Πετρούπολη) είναι να μαζευτούμε όλοι. Το δεύτερο να νικήσουμε τον Αρίωνα και μετά οτι κάτσει...

γιατί τόσο μίσος, εχετε προηγούμενα;
defender

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Κυρ Ιουν 22, 2008 7:10 pm

Στον όμιλο μας παλεύουν 5 ομάδες για 3 θέσεις. Φαβορί για υποβιβασμό είναι το Μεσολόγγι. Από κει πέρα οι υπόλοιποι είναι πάνω-κάτω ισοδύναμοι. Όταν κερδίζεις κάποιον δεν παίρνεις απλά 2 βαθμούς αλλά στερείς απ'τον άλλον τους 2 βαθμούς. Ειδικά σε ντέρμπι είναι σα να κάνεις το +4 με μία νίκη καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερείς του αντιπάλου.

Εμείς πάμε για το 5 στα 5 κι ότι κάτσει.
Άβαταρ μέλους
nick_h2o

Δημοσίευσηαπό nemesis » Κυρ Ιουν 22, 2008 7:14 pm

Με Μαυρωτα μεσα δεν το βλεπω.... :roll:
nemesis

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Ιουν 23, 2008 7:23 pm

Solid, λυπάμαι που πρέπει να επανέλθω, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Ή για κάποιο λόγο αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στα λαμόγια που αναφέρθηκαν ή δεν έχεις πάρει μυρουδιά τι γίνεται (αν όντως μετράς τόσα χρόνια στο χώρο αυτό).

Για το αν είσαι λαμόγιο, δεν έχω άποψη. Και πώς θα μπορούσα άλλωστε, αφού δεν ξέρω καν ποιος είσαι.

Για το αν έχεις πάρει μυρουδιά, όμως, λυπάμαι αλλά θα σε στεναχωρέσω. Μπορεί να είσαι από τους ρομαντικούς του χώρου (και συγχαρητήρια αν είναι έτσι) αλλά δεν μπορείς έκπληκτος να μου ζητάς ονόματα για πράγματα που όλοι ξέρουμε ότι γίνονταν (και ΙΣΩΣ γίνονται ακόμα).

Λόγω ηλικίας δε, θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτές οι καταστάσεις δε γίνονται υπό το φως του ηλίου. Άρα δεν αφήνουν αποδείξεις, μόνο ενδείξεις. Και γι αυτό δεν κατονομάζω κάποιους. Αν και θα μπορούσα να το κάνω, καλυπτόμενος πόσω από την ανωνυμία μου, όπως είπες.

Να ξέρεις επίσης, ότι μπορεί να γράφω ανώνυμα, αλλά εκεί που εκρινα ότι χρειάστηκε να αποκαλυφθώ, το έκανα με χαρά.

Επειδή δε θέλω να ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους, ούτε τα ξέρω όλα, ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, προτιμώ να σταματήσω εδώ. Εσύ αν θέλεις έχεις δικαίωμα να συνεχίσεις, αλλά μη με παρεξηγήσεις που δε θα ακολουθήσω.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό butcher#9 » Τρί Ιουν 24, 2008 12:20 am

Τελική Φάση πότε γίνεται?
butcher#9

Δημοσίευσηαπό fabi » Τρί Ιουν 24, 2008 10:04 am

ο κάθε εκπρόσωπος μιλάει για την ομάδα του σε κάθε κλήρωση, έτσι αφού οι ομάδες το Βορείου ομίλου δεν είχαν εκπρόσωπο τι περιμένατε να μιλήσει άλλος για εσάς; ο καθένας θέλει να πάει στη Β. όσον αφορά τους ομίλους της Αθήνας έγινε κληρωση και η θεά τύχη έβγαλε αυτές τις ομάδες. ήμουν παρών και δεν υπήρξε κανένα σκοτεινό σημείο. μόνο που θα έπρεπε να κάνουν και όμιλο στην περιφέρεια. μπορεί να ακούστηκε για τον Α Αθήνας η Ηλιούπολη για διεξαγωγή της Α φάσης, αλλά πηγές μου είπαν ότι μπορεί να μεταφερθεί όλος ο όμιλος στο Ναύπλιο. για τον Β Αθήνας λένε για Άγο Κοσμά.
fabi

Δημοσίευσηαπό fabi » Τρί Ιουν 24, 2008 10:13 am

28-29/06 2008 έχει κανονιστεί φιλικός αγώνας μεταξύ Ν.Ο.Αργοστολίου και Μεσόγειος στη Κεφαλονιά.
fabi

Δημοσίευσηαπό LBoy » Τρί Ιουν 24, 2008 12:23 pm

fabi έγραψε:28-29/06 2008 έχει κανονιστεί φιλικός αγώνας μεταξύ Ν.Ο.Αργοστολίου και Μεσόγειος στη Κεφαλονιά.

αυτή η Μεσόγειος, όλο ταξιδάκια είναι...μία Λέσβο, μια Κεφαλονιά...ζάχαρη...
Άβαταρ μέλους
LBoy

Δημοσίευσηαπό defender » Τρί Ιουν 24, 2008 5:22 pm

fabi έγραψε:28-29/06 2008 έχει κανονιστεί φιλικός αγώνας μεταξύ Ν.Ο.Αργοστολίου και Μεσόγειος στη Κεφαλονιά.

καποιος έγραφε πιο πάνω οτι παίζουνε στο τουρνουά της Ηλιουπολης πάντως αυτό το Σ/Κ. Φουλ προετοιμασία για το φαβορί της κατηγορίας :wink:
defender

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Τρί Ιουν 24, 2008 5:59 pm

Solid μήπως έχεις ώρες διεξαγωγής αγώνων για το Σ/Κ?
Άβαταρ μέλους
nick_h2o

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες