sharkface έγραψε:Οι εξελιξεις ετρεξαν λιγο πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Βαζω πλεον στοιχημα οτι εχω και δεν εχω, οτι η Γλυφαδα υποβιβαστηκε στην Α2, και ο Παναθηναικος την επομενη χρονια θα μπει στην τετραδα (για να μην λεω πολυ μεγαλα λογια)...
sharkface έγραψε:Οι εξελιξεις ετρεξαν λιγο πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Βαζω πλεον στοιχημα οτι εχω και δεν εχω, οτι η Γλυφαδα υποβιβαστηκε στην Α2, και ο Παναθηναικος την επομενη χρονια θα μπει στην τετραδα (για να μην λεω πολυ μεγαλα λογια)...
Lambros10 έγραψε:sharkface έγραψε:Οι εξελιξεις ετρεξαν λιγο πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Βαζω πλεον στοιχημα οτι εχω και δεν εχω, οτι η Γλυφαδα υποβιβαστηκε στην Α2, και ο Παναθηναικος την επομενη χρονια θα μπει στην τετραδα (για να μην λεω πολυ μεγαλα λογια)...
Με προπονητή κάποιον που έχει περάσει από τους πάγκους της ομάδας
πολλές φορές παλιότερα ???
Lambros10 έγραψε:sharkface έγραψε:Οι εξελιξεις ετρεξαν λιγο πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Βαζω πλεον στοιχημα οτι εχω και δεν εχω, οτι η Γλυφαδα υποβιβαστηκε στην Α2, και ο Παναθηναικος την επομενη χρονια θα μπει στην τετραδα (για να μην λεω πολυ μεγαλα λογια)...
Με προπονητή κάποιον που έχει περάσει από τους πάγκους της ομάδας
πολλές φορές παλιότερα ???
otto11 έγραψε:Καταρχήν την ομάδα δεν θα την αναλάβει ο νέος επενδυτής αλλά ο γιός του Γιαννακόπουλου.
Και απο όσο ξέρω θα τα πάει πολύ καλά ..
Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς......................
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες