ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2007-08

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Φεβ 13, 2008 10:55 am

Δεν ειναι το ιδιο, αλλα ειμαι και πολυ διαβασμενος και πολυ ενημερωμενος...
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Φεβ 13, 2008 11:54 am

Οι εξελιξεις ετρεξαν λιγο πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Βαζω πλεον στοιχημα οτι εχω και δεν εχω, οτι η Γλυφαδα υποβιβαστηκε στην Α2, και ο Παναθηναικος την επομενη χρονια θα μπει στην τετραδα (για να μην λεω πολυ μεγαλα λογια)...
sharkface

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Φεβ 13, 2008 12:00 pm

sharkface έγραψε:Οι εξελιξεις ετρεξαν λιγο πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Βαζω πλεον στοιχημα οτι εχω και δεν εχω, οτι η Γλυφαδα υποβιβαστηκε στην Α2, και ο Παναθηναικος την επομενη χρονια θα μπει στην τετραδα (για να μην λεω πολυ μεγαλα λογια)...

Με προπονητή κάποιον που έχει περάσει από τους πάγκους της ομάδας
πολλές φορές παλιότερα ???
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Φεβ 13, 2008 12:03 pm

sharkface έγραψε:Οι εξελιξεις ετρεξαν λιγο πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Βαζω πλεον στοιχημα οτι εχω και δεν εχω, οτι η Γλυφαδα υποβιβαστηκε στην Α2, και ο Παναθηναικος την επομενη χρονια θα μπει στην τετραδα (για να μην λεω πολυ μεγαλα λογια)...

Αυτο ειναι ενα πολυ καλο νεο για την υδατοσφαιριση και το αθλημα. Μακαρι ο ΠΑΟ να δειξει την πρεπουσα προσοχη στο τμημα που εχει βγαλει Ολυμπιονικες, στο παρελθον.

Ελπιζω να δωσει βαση και στην υποδομη και οχι μονο στην δημιουργια ομαδας με χρηματα.

ΥΓ Δεν μας δινεις και τους αριθμους των...λογαριασμων σου, ετσι για να εχουμε κατι να πορευομαστε??? :D :lol: :D :lol: :wink:
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Φεβ 13, 2008 12:07 pm

Lambros10 έγραψε:

Μου μυριζει...boom!!!!!!!!!!!! :D :shock: :lol: :wink:
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Φεβ 13, 2008 12:08 pm

Lambros10 έγραψε:

Σιγα μην αφησει ο μπεμπης την ηρεμια του εκει στο ΚΟΠΙ που απο οτι γνωριζω την εχει βρει και με τους παικτες του αλλα και με την διοικηση, και παει στον Παναθηναικο. Βεβαια ολα εχουν την τιμη τους, αλλα δεν νομιζω αυτη η περιπτωση να πολυπαιζει. Εξαρταται βεβαια και απο τους ανθρωπους που θα αναλαβουν πλεον ουσιαστικα τον βαζελο, αλλα και τις προτεραιοτητες τους, και φυσικα τους στοχους τους.
Αυτοι ειναι ικανοι να ζητησουν το πρωταθλημα "αυριο" οποτε μαλλον ξενος προπονητης μπορει να ερθει στην Ελλαδα, ο οποιος δεν θα πολυξερει και την κατασταση εδω, γιατι κακα τα ψεματα, οσα και να διαθεσεις, δεν μπορεις τουλαχιστον την επομενη διετια-τριετια να κοντραρεις "παντου" τον γαυρο, και κυριως να τον αποδυναμωσεις, οποτε...
sharkface

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Φεβ 13, 2008 1:48 pm

Αυτή η εξέλιξη από τη μία είναι καλή, από την άλλη θα έρθει η ... Sarah και η Μάρα στις πισίνες και δεν ξέρω τι θα μείνει πίσω όταν ο συγκεκριμένος επενδυτής αποχωρήσει ... κάποτε.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό Dangerous » Τετ Φεβ 13, 2008 2:17 pm

shark θα τα χασεις τα λεφτα σου.
για την γλυφαδα συμφωνω,αλλα ο παο 4αδα....απιθανο!!τουλαχιστον οχι του χρονου!!παντως απο οτι ακουγεται ο παο του χρονου θα φτιαξει πολυ με τον καινουριο επενδυτη ο οποιος θα ριξει κ πολλα λεφτα μετα την χυλοπιτα που εφαγε απο την παε...
παρολαυτα εγω κραταω μικρο καλαθι.... καθε χρονο κατι αναλογες μ@##$ιες βγαινουν κ καθε χρονο παλευει για να σωθει .... :wink:
Dangerous

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Φεβ 13, 2008 3:23 pm

Dangerous έγραψε:παντως απο οτι ακουγεται ο παο του χρονου θα φτιαξει πολυ με τον καινουριο επενδυτη ο οποιος θα ριξει κ πολλα λεφτα μετα την χυλοπιτα που εφαγε απο την παε...

Στα χνάρια του Τσακίρη ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό asxetos » Τετ Φεβ 13, 2008 4:47 pm

η εισοδος βγενοπουλου τελικα θα κανει καλο ή κακο στο αθλημα?
asxetos

Δημοσίευσηαπό doom » Τετ Φεβ 13, 2008 5:54 pm

Με δεδομενο οτι γραφτηκε το ονομα μου για τον Παναθηναικο (οπως γραφεται καθε φορα που η συγκεκριμενη ομαδα ψαχνει προπονητη, η υποτιθεται οτι ψαχνει προπονητη), και με δεδομενο οτι υπηρξα αρχηγος του Παναθηναικου για αρκετα χρονια, αλλα και προπονητης του σε ολες σχεδον τις ομαδες του, επισης για αρκετα χρονια, θα ηθελα να αναφερω τα εξης:
1. Ο Παναθηναικος αυτην την στιγμη διαθετει προπονητη και ειναι σε μια δυσκολη φαση του πρωταθληματος, οπου θα επιδιωξει να πετυχει 2 νικες στα εναπομειναντα παιχνιδια προκειμενου να παραμεινει στην Α1. Αρα δεν ψαχνει για προπονητη.
2. Η προσπαθεια που "ισως" γινει στον ΠΑΟ σιγουρα μπορει να αποφερει καρπους αμεσα, και να δωσει θεση στην τετραδα, οπως προβλεπει ο σαρκ, αλλα πρεπει να συνδυαστει με προγραμματισμο. Η παλια μου ομως ομαδα, δυστυχως δεν διακρινεται για κατι τετοιο, και συνεχιζει να λειτουργει παλαιομοδιτικα.
3. Τα παντα εξαρτωνται απο την διαθεση αλλα και την γνωση των υπευθυνων σε οποιαδηποτε ομαδα. Η καλη διαθεση δεν σημαινει αυτοματα και επιτυχια. Αυτη για να ερθει, θα πρεπει πολλοι να βαλουν νερο στο κρασι τους.
4. Οι οπαδοι του Παναθηναικου, ειναι δεδομενο οτι θα βοηθησουν με ολες τους τις δυναμεις (αμαν!!!) οποιαδηποτε θετικη προσπαθεια γινει απο οποιονδηποτε. Ομως για να φυγει αυτο το "αμαν" απο την μεση, θα πρεπει αυτοι οι οπαδοι να λειτουργησουν καπως διαφορετικα απο οτι τωρα. Για να γινει αυτο πραγματικοτητα, θα πρεπει η ομαδα να οργανωθει και σε αυτον τον τομεα, με εξαιρετικη προσοχη, οσον αφορα τα ατομα που θα επιδιωξουν να φερουν σε περας αυτη την προσπαθεια.
5. Θα πρεπει βεβαια να μαθουν οι νεοι διοικουντες (???) την δυναμικη των υπολοιπων ομαδων της Α1. Ποιος καλος ανθρωπος θα καταφερει να τους ενημερωσει με τετοιο τροπο, προκειμενου να μην τα παρατησουν γρηγοροτερα απο τον αρχικο σχεδιασμο τους? Αυτο κατα την αποψη μου, ειναι το μεγαλυτερο προβλημα αυτη την στιγμη του Παναθηναικου (μετα το αγωνιστικο βεβαια).
doom

Δημοσίευσηαπό delfos » Τετ Φεβ 13, 2008 9:52 pm

ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ. ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΟΥΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ. ΑΝ ΖΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ η ΛΥΚΕΙΟ ΟΠΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΩΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΙΘΟΥΝ ΔΥΟ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΥΚΕΙΟ.Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΚΟ(ΟΤΑΝ ΔΕ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΥ ΝΟΠ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ 35) ΜΕ ΑΥΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
delfos

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τετ Φεβ 20, 2008 6:59 pm

Καταρχήν την ομάδα δεν θα την αναλάβει ο νέος επενδυτής αλλά ο γιός του Γιαννακόπουλου.
Και απο όσο ξέρω θα τα πάει πολύ καλά ..
Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς......................

Και κάτι ακόμα...

Για μένα ο Λυκούδης μπορεί να είναι καλός για προπονητής και για κόουτσ γιατί όπως έχω πεί και παλιότερα άλλο το ένα πράγμα και άλλο το άλλο.
Το κακό είναι αν είναι αρεστός και στο λόμπυ που σφυρίζει γιατι δυστηχώς αυτό είναι που παίζει μεγάλο ρόλο....
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Φεβ 21, 2008 4:45 pm

otto11 έγραψε:Καταρχήν την ομάδα δεν θα την αναλάβει ο νέος επενδυτής αλλά ο γιός του Γιαννακόπουλου.
Και απο όσο ξέρω θα τα πάει πολύ καλά ..
Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς......................

Ο γιος του Γιαννακοπουλου ειναι στο ιδιο στυλ με τον τωρινο εφορο. Θα ταιριαξουν σιγουρα, αλλα ομαδα δεν προκειται να φτιαξουν γιατι ειναι ασχετοι και το κυριοτερο απο ολα ειναι οπαδοι και σκεφτονται ετσι.
Ο μικρος Γιαννακοπουλος, εξαλλου, ειναι ο υπευθυνος για διαφορα ευτραπελα που εχουν κατα καιρους γινει στο ΟΑΚΑ στους αγωνες μπασκετ του ΠΑΟ. Αυτος διευθυνει το τμημα μαρκετινγκ της ομαδας, και καποιες ιδεες του που ουτε ο χειροτερος χουλιγκαν δεν θα τολμουσε να τις πραγματοποιησει, αυτος τις εκανε. Θυμηθειτε τα ευτραπελα με τον Ελληνιαδη και τον Γκερσον οταν αυτοι εμπαιναν στο γηπεδο στον πρωτο αγωνα μεταξυ Παναθηναικου-Ολυμπιακου φετος, και το ποσο ακομα και οι εφημεριδες του Παναθηναικου (με εξαιρεση την Πρασινη που ειναι Γιαννακοπουλικη) το εκριναν απαραδεκτο.
sharkface

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Δευτ Φεβ 25, 2008 1:23 am

Αν ο παο πεσει θα μπουν και τοτε χρηματα στην ομαδα ή αν πεσει θα διαλυθει?
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Φεβ 25, 2008 10:58 am

peponoflouda έγραψε:Αν ο παο πεσει θα μπουν και τοτε χρηματα στην ομαδα ή αν πεσει θα διαλυθει?

Ο Παναθηναικος ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ......
sharkface

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Δευτ Φεβ 25, 2008 2:57 pm

:wink: Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι εχουν ξεκινησει ηδη να οργανωνονται για του χρονου...Φαινεται κατι ξερουν που μας διαφευγει
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό delfos » Δευτ Φεβ 25, 2008 5:43 pm

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΛΥΚΟΥΔΗ ΣΤΟ ΠΑΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΙΛΙΟΥ: ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
delfos

Δημοσίευσηαπό Dangerous » Τετ Μαρ 12, 2008 9:37 pm

Δυσκολεύθηκε αλλά νίκησε ο Ολυμπιακός

Εμφανώς επηρεασμένος από τη διακοπή του Πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, που δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο τελικά νίκησε με 8-5, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής.
Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου (4-4) και στη συνέχεια η ομάδα του Βλάχου, προηγήθηκε με 5-4 στο ξεκίνημα του τέταρτου.

Από εκεί και πέρα, όμως, οι Πρωταθλητές σοβαρεύτηκαν, επέβαλαν τον ρυθμό τους και με σερί 4-0, έφτασαν στην επικράτηση, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Σίντεζ Καζάν, το Σάββατο, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 2-1, 2-3, 4-1

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πάτερος): Νίκιτς 4, Κομάντινα, Χ. Αφρουδάκης, Σάντα, Ντόσκας

Παλαιό Φάληρο (Βλάχος): Κουρουπάκης 2, Βουκίσεβιτς, Δικαίος, Γαβαλάς

sport 24
Dangerous

Δημοσίευσηαπό Dangerous » Τετ Μαρ 12, 2008 10:30 pm

Γλυφάδα-Εθνικός: 6-11
Συναντώντας δυσκολία μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Εθνικός, έκαμψε την αντίσταση της Γλυφάδας, την οποία νίκησε με 11-6 εκτός έδρας.

Πρώτος σκόρερ από πλευράς νικητών, ήταν ο Δημήτρης Τσίκλος, που σημείωσε 3 τέρματα και ακολούθησαν οι Μπλάνης και Βουλγαράκης με 2, όσα είχε για τη Γλυφάδα ο Κουρλιάφτης.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 0-4, 1-2

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Γλυφάδα (Λοράντος): Κουρλιάφτης 2, Φαναριώτογλου 2, Παπαδόπουλος, Γιάγκος

Εθνικός (Βολτυράκης): Τσίκλος 3, Μπλάνης 2, Βουλγαράκης 2, Μυλωνάκης, Μάζης, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής:
Κολυμβητήριο Λαιμού (14/3): Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός
Κολυμβητήριο Κέρκυρας (15/3): Κέρκυρα-Χανιά
Κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" (15/3): ΝΕΠ-ΠΑΟΚ
"Ιωνικό" κολυμβητήριο (15/3): Χίος-Πανιώνιος

Η βαθμολογία (σε 19 αγώνες):
1. Ολυμπιακός 40 (283-112) - με έναν αγώνα περισσότερο
2. Εθνικός 36 (234-135) - με έναν αγώνα περισσότερο
3. Πανιώνιος 27 (203-156)
4. Χίος 21 (155-165)
5. Βουλιαγμένη 21 (149-150)
6. Παλαιό Φάληρο 19 (169-179) - με έναν αγώνα περισσότερο